Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

tatlışım benım babamda ameliyat oldu fıtıktan hem onda kanal daralması mı ne varmış platin takıldı..şimdi eskiye göre daha iyi ama ameliyat son care olmalı...annem de az iş yapsın hemen beli ağrıyor ayağına vuruyor ağrısı...tmm solerım bol bol yurusun :)
bence ölüm diyeti yapamasakta yemeyi azaltalım..tmmm herşeyden yiyelim ama az az..zamanla bu sorunda çözülür daha da az yemeye başlarız insallah.......
ah ah bende artık cocuk istiyorum yasım 25 ama 5 yıl oldu evleneli basta ailevi sorunlar düşünmedik smdı de kilo aldım biraz ılerıye attık yıne cocuk meselesini :KK50:
Geçmiş olsun canım annene de babana da.Kadın doğum uzmanı çocuk için,beyin sinir cerrahım da fıtık için kilo vermemi söylediler bana.Çocuk için merak edip doktora sordum "ençok kaç kilo ile hamile kalan hastanız oldu" diye.120kg ile hamile kalan hastası olmuş.Ama "rahat bir doğum istiyorsan en fazla 80 olmalısın" dedi.Ki ben 115tim bunu öğrendiğimde.Birde Pko için hormon hapılarının yanısıra glukofen içiyordum (şeker düzenleyici bir ilaç.Pko hastalarında şeker çıkma ihtimaline karşı veriliyor.ki bende şuan diyabet yok tüm testlerim iyi çıktı.İlaç aynı zamanda kilo verdiriyor,boşaltımı hızlandırıyor)."Bu ilacı günde bir yerine 2 kere kullan"dedi doktor kilo vermek için. Arkadaşım vardı yanımda,zaten onun doktoruydu beraber gitmiştik .Arkadaşımda toplu biri ve 2.çocuğunu istiyor.Bana ilaçlarımı yazdıktan sonra arkadaşıma dönüp "bu ilacı sende kullabilirsin kilo vermek için, yan etkisi yok" dedi.ki arkadaşım pko hastası falan değil.aklınızda olsun yani doktorunuza danışabilirsiniz.

insallahhh canimm yaaa
ama benimki demez kizz cook iyiniyetli birde baliketlilerden hoslaniyor :):):):)
heheheBen balıktan çıktım yunusa döndüm şekerim,eşimde kendince haklı aslında:KK1::KK1::KK1:

vayyy canimmm 4gündemi verdin 1kiloyuuu
Ben sıkı bir diyetle haftada 2 kilo veriyorum ortalama ama bu sefer zorlanıyorum işte,onu kastedmiştim.Yağ yok,şeker yok,un yok,hergün 1 saat spor,2 litre su,daha fazla gitmeliydi.İsveç diyetinde bile spor yapmadan 8kg ı 13 günde vermiştim ben. ilk hafta 4kg gitmişti.Bu sefer neden 1 kg gitmiş diye bozuldum açıkcası.:44:

kizlarrrrr tam bir saat yürüdümm veee 438kalori yaktimmmm

Yürüyüş hızın ne tatlım ya bende 1 saat yürüyorum ama ekranında 235kal yazıyor.Saatte 5km/h e ayarlıyorum hızını,zaten daha hızlısı benim için yürüyüş değil koşu oluyor :KK9::KK9::KK9: acaba ben mi yanlış bölüme bakıyorum.senin yaktığınla 2 kat fark var neredeyse:44::44::44:

Geçmiş olsun canım annene de babana da.Kadın doğum uzmanı çocuk için,beyin sinir cerrahım da fıtık için kilo vermemi söylediler bana.Çocuk için merak edip doktora sordum "ençok kaç kilo ile hamile kalan hastanız oldu" diye.120kg ile hamile kalan hastası olmuş.Ama "rahat bir doğum istiyorsan en fazla 80 olmalısın" dedi.Ki ben 115tim bunu öğrendiğimde.Birde Pko için hormon hapılarının yanısıra glukofen içiyordum (şeker düzenleyici bir ilaç.Pko hastalarında şeker çıkma ihtimaline karşı veriliyor.ki bende şuan diyabet yok tüm testlerim iyi çıktı.İlaç aynı zamanda kilo verdiriyor,boşaltımı hızlandırıyor)."Bu ilacı günde bir yerine 2 kere kullan"dedi doktor kilo vermek için. Arkadaşım vardı yanımda,zaten onun doktoruydu beraber gitmiştik .Arkadaşımda toplu biri ve 2.çocuğunu istiyor.Bana ilaçlarımı yazdıktan sonra arkadaşıma dönüp "bu ilacı sende kullabilirsin kilo vermek için, yan etkisi yok" dedi.ki arkadaşım pko hastası falan değil.aklınızda olsun yani doktorunuza danışabilirsiniz.

heheheBen balıktan çıktım yunusa döndüm şekerim,eşimde kendince haklı aslında:KK1::KK1::KK1:

Ben sıkı bir diyetle haftada 2 kilo veriyorum ortalama ama bu sefer zorlanıyorum işte,onu kastedmiştim.Yağ yok,şeker yok,un yok,hergün 1 saat spor,2 litre su,daha fazla gitmeliydi.İsveç diyetinde bile spor yapmadan 8kg ı 13 günde vermiştim ben. ilk hafta 4kg gitmişti.Bu sefer neden 1 kg gitmiş diye bozuldum açıkcası.:44:

canimm gecmiss olsunnn
hahahaha bende balik etli sayilmamda neysee :):)
kizimm daha ne istiyorsunn yaa veriyorsunnn ya sonucta ona bak

Yürüyüş hızın ne tatlım ya bende 1 saat yürüyorum ama ekranında 235kal yazıyor.Saatte 5km/h e ayarlıyorum hızını,zaten daha hızlısı benim için yürüyüş değil koşu oluyor :KK9::KK9::KK9: acaba ben mi yanlış bölüme bakıyorum.senin yaktığınla 2 kat fark var neredeyse:44::44::44:

aaaaa canimm niyee öyle cikiyorkii yemin ederimkiiii bende böylee ciktiii
4.6da yürüyorum benn

napıyım tatlım ya okadar uğarışıyoz ediyoz böyle oluncada üzülüyoz tatlım

evet tatlışımm haklısındaa...

biliyorumm canimm ama yapamki ben tartisizz
oohhhh affiyett olsunnn

tamam tamam tartıl mademm :)

bozmicammmm 60olmam lazimmmm

bndee :)

gitmeeee kizzzzz

aa napim mesai bitiyorrrr :)

kizlarrrrr tam bir saat yürüdümm veee 438kalori yaktimmmm

harikasın canımm yaaa off bnde bu aksam yürücem ..

tatlımm 5 yavas bende mesela 6.4te yürüyorum bazen 7.0 a cıkartıyorum..

canımcımm off yaa cok gecmıs olsun allahım en yakın zamanda su fazla kılolarımızdan kurtulmamızı nasip etsın ınsallah..
bizede bebiş versin :emir_bebek: tüm isteyen ailelereeeeeeeee

yupiiiii tartilcamm ozaman yarin:):)
evden gir olmazmii
yürü kizzz bos bos oturmaa :)

yuhhhhh nasil yürüyonn bee kosuyorumm demek istedin herhaldee

aslında boyum 170 ama bacak boyum ve adım aralığım çok uzun değil belliki.Hızı 5ten yukarıya çıkarttığımda ben resmen koşmak zorunda kalıyorum.O zamanda belim acıyor zaten.sinir bir durum bak cankız 4.5 ta yürüyorum yazdı neden bu fark oluştu acaba.Sözlüğü alıp cihazın başına gideceğim şimdi.ekranda 4 bölüm var biri saat,biri ağırlık diğer 2 bölümde çıkan sayılar nerdeyse 2 kat farklı.Ya cankız yanlış bölüme bakıyor yada ben:44::44::44:
buarada yanlış anlama cankızcım ,kıyaslama yapmıyorumasla.Ben yanlış biliyorsam eğer kolari hesabımı da yanlış yapıyorum demektir o yüzden yazdım.:KK34::KK34::KK34:

aslında boyum 170 ama bacak boyum ve adım aralığım çok uzun değil belliki.Hızı 5ten yukarıya çıkarttığımda ben resmen koşmak zorunda kalıyorum.O zamanda belim acıyor zaten.sinir bir durum bak cankız 4.5 ta yürüyorum yazdı neden bu fark oluştu acaba.Sözlüğü alıp cihazın başına gideceğim şimdi.ekranda 4 bölüm var biri saat,biri ağırlık diğer 2 bölümde çıkan sayılar nerdeyse 2 kat farklı.Ya cankız yanlış bölüme bakıyor yada ben:44::44::44:
buarada yanlış anlama cankızcım ,kıyaslama yapmıyorumasla.Ben yanlış biliyorsam eğer kolari hesabımı da yanlış yapıyorum demektir o yüzden yazdım.:KK34::KK34::KK34:

yokkk canimm olurmu :)
yaa yemin ederimki vallahhh ben 4.6sürüyorummm ve kalorii diye yaziyor zatenn altindaa

kızlar nasılsınız 2 ay oldu nerdeyse dıyete başlayalı dıkkat edeli diyeyeyım spor fazla yapmadan 4 kılo vermışım bıraz az ama baana yetebilir şuan 59 kıloyum 55 olsam yeter oz aman korumayı nasıl yapıcam acaba bilenler yardım?

Ben spor salonunda yuruyorum canım. Ama değerlerden eminim. Acaba yürüyüş bandının markası mı farkettiriyor.

X