ANLADIM tatlım sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama ben ona baslıcam kısmetse işte..smdı karatay yapmaya basladım gıbı :) tam olmasa da o bana kolay geldı...
aaa bılmem kı :) dıkkat et kendıne canım..kılo vercez derken sağlımızdan olmayalım amann hee
Canım ben istanbuldayım.
Yok bitanem ya diyetle alakalı değil . Benim midemde yara var (ülser) bu yüzden oluyor biliyorum ama mide bulantısından ölüyorum .
Israrla doktorada gitmiyorum offfffffff dayanamıyorummmmmmmmmmmmm ağlıcam((
ANLADIM tatlım sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama ben ona baslıcam kısmetse işte..smdı karatay yapmaya basladım gıbı :) tam olmasa da o bana kolay geldı...
ohhhh buse gelmiş sonunda bi an terkettin buraları sandm4 kılo vermen super dıyetsyenler haftada en fazla 1 kılo verın dıo ondan kızmıs sanada cnm ama bız ıste sabırsızlanıorz bı an once verelım die...
hemen bildiirm yapıyım
sabah
patatesi az yesilliği bol yagsız 4 5 kaşık patates salatası
öğlen
4 5 çatal et
2 fındık
bugun işler yogundu yemek aklıma bıle gelmedı sabah iş yerinde pogcalar acmalar borekler masada kus sutu eksıktı ve ben ırademle verdgm savası kazandım
cnm sen yınemi diyet degstrdın
şekerimm ben diyetisyene gidene kadarr daha neler değişir bilmem..hem dunkı diyet öğleden sonra son bulmuştu ki :) aksam neler yedım neler..bi mutlu oldum ki sormaa valla.
bu sabah bende 1 simit
şekersiz çay
5-6 zeytin
2çatal peynir
azcık domates yedimmm
öğlende;
tavuksuyu çorba
elma
iki mandalina yedim...
şuan nasılmıyım... ACIKTIMMMMMMMMMMM
bence sıkı yemediğin için.
ben diyetisyene gidene kadar normal bir diyet listesi almıştım internetten. Nerdeyse doktorumun verdiklerine eşdeğer.
onu yapmıştım. 2 çatal peynir yerine 2 k.k. peynir veriyor benim doktorum cnm.
sınırsız domates, salatalıkda yiyebiliyorsun.
öğlenin yanında 2 dilim ekmekte yiyebilirsin.
böyle yaptığın için acıkıyorsun bence
Kilonun kibarcası "balıketli"
modası "kıvrımlı",
kabası "şişko",
komiği "dobişko",
sevimlisi "tombik" olarak tanımlanıyor..
BİLİN İSTEDİM :))
Slm buseee nerdeydinn kac gündür kilo vermissin cook sevindim tebriklerr
hmmmmmm..gzelmişşşşşşş
ne bıleyım kı smdıkı karatay dıyetınde ekmek yok sanırım..o yuzden de yemedimmm
ahh canım sende hoşgeldin. TEŞEKKÜR EDERİM...Muck
dedim ya doktora gitmek zorundaydım. Oğlum ve kendim için.
Dün diyetisyenim 4 kilo verdiğimi söyledi cankizzzzz çok sevinçliyim tahmin edemezsin.
Darısı başınıza kızlarrr
Cook sevindimm canimm senin adinaa:):)
Insallahh ama hic sanmiyorumm