Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

yine kayboldunuz

burdayız cnm işler yogun pek bakamıorm :d

senın diyetsyen nasıl mesela yag kas ölcumu yaptımı yada senın degerlerıne gore neyın sana kılo yaptgını bulan cıhazlar fln var onları kullanıyomu dıyetsyenın msla seker sana kılo yapıo un yapmıyo gbi

YA haklısın bunu doktora sormayı unuttum. Bi tartısı var eliyle birşeyler ayarlıyor öyle çıkartıyor beni üzerine ama inan sormak gelmedi aklıma
onu bi sorayım bakalım ne diyecek.
Peki kullanması şartmı canım ?_

bence cok gereklı bişey ccnm kuzenın gtmıstı dıyetsyene bı tartmıs boyunu olcmus dıyet lıstesı verıp yollamıs yanı bumu dıyetsyenlık bı suru tahlıl yapması gerekkı senın vucudunu tanıyabılsın onlar nasıl yapıo bılmıorm bgne kdr gtmedım hıc dıyetısyene banada ole lıste verıp yollar die

sor cnm sen kesınlıkle

AAaa pardon sana şunu söylemeyi unuttum. Diyetisyene gitmeden önce Kan tahlillerim, şeker tahlillerim, horman tahlillerim. Adını bilmediğim birsürü evrakla doktorumun karşısına gittim.
bu yüzden bilgisi var herbiseyden. Ona göre verdim diyeti dedi. Şekerimin çok yüksek olduğunu söyledi. Ama ayrıca test yapmadı bana. İlerleyen zamanlarda senden test isteyeceğim dedi. ama yinede bilemiyorum doğru kişiyemi gittim yanlışmı ( nasıl nerden bilcezki

karatayda yok ama ben meyve yıcem smdı yaa..karnım cok acc

rica cnm bnde dr. gurkan kubılaydan ogrenmıstm boyleydı adı sanıırm doktrm programına cıkmıstı gecen yıl

hımm evet ben bu gürkan kubilay bey'e gitmek istedim ama muayene ücreti epey bi pahalı bu yüzden gidemedim
sen ist.damısın ? diyetisyene gidiyormusun cnm ?

ben smdıden sıkıldım bu dıyet ıslerınden yaa off.......
yıyıp yıyıp kılo almayan ınsalar gıbı neden olmadık kı......ne yesek ne ıcsek yarıyo yanı masallah

ben smdıden sıkıldım bu dıyet ıslerınden yaa off.......
yıyıp yıyıp kılo almayan ınsalar gıbı neden olmadık kı......ne yesek ne ıcsek yarıyo yanı masallah

çok çabuk vazgeçiyorsun olmuyor alya88 üzülüyorum lütfen aşkım. vazgeçmek yok.
ya bisey yapamıyorsan benim diyetimi yap be tatlım ya (

ayy kıyamam çok zor işin canım. allah yardımcın olsun.
ben asla aç kalmadan yapıyorum...

evett ya cok acıktım mutfağa gıttım meyve almaya sabahtan simit vardı yarım onun yarısını kopardım attım ağzıma...bide ıkı mandalına yedım napim

çok çabuk vazgeçiyorsun olmuyor alya88 üzülüyorum lütfen aşkım. vazgeçmek yok.
ya bisey yapamıyorsan benim diyetimi yap be tatlım ya (

ya bebeim napayım kı dayanamadım acıktım :)
ben bıde gune erken baslıyorum 6 da kalkıyorum sabah 7 gıbı kahvaltı eee ara oğun yok oğlen corba... aksamda eve gtcem saat olca 7
19:30 da aksam yemeği yesem aclıktan olurumm yanı

hımm evet ben bu gürkan kubilay bey'e gitmek istedim ama muayene ücreti epey bi pahalı bu yüzden gidemedim
sen ist.damısın ? diyetisyene gidiyormusun cnm ?

yok cnm ankaradaym ben gtmedim hıc diyetısyene bı kere ufak bı seker cıkmıstı dktr devlet hastanesnde dıyetsyeen yolladı oda bı dıyet verdı o kdr neyıne guvenıp uygulıcam ben o diyetı kaldı oyle

ben acıkmıorm hıc bı garıplık var ama gzum aç grdgmu yemek ıstıorm ama mıdem kabul etmıo artık az once ceyrek armutla ceyrek elma yedım su an şiş mıdem karnım noliyyyyyyyyy bana :d

ben 1 haftadır badem fındık yıorm cnm ara ogun deıl ama ana ogunde belkı ondandır cnku tok tuttgunu fln duymustm bıde sen dene bakalım meyvede yedıkce acıktırıo ıstah acıo

sabah, öğlen akşam saatleri uygula kendine
bak bana doktorum aralarda 4 grissini 2 kk peynir veriyor.
veya bir paket altınbaşak veriyor
aralarda ye bitanem böyle şeyler

ha bu arada hayvansal ürünler kişileri tok tutarmış.
peynir ye dedi bana aralarda tok tutsun diye. gerçektende öyle.. zaten bayılırım peynire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…