Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine kayboldunuz
şimdi 1. mandalina yedim.
burdayız cnm işler yogun pek bakamıorm :d
senın diyetsyen nasıl mesela yag kas ölcumu yaptımı yada senın degerlerıne gore neyın sana kılo yaptgını bulan cıhazlar fln var onları kullanıyomu dıyetsyenın msla seker sana kılo yapıo un yapmıyo gbi
yemeklerden yarım saat once yenılen mandalına, yiyeceğin agır yemegın yag emılımını azaltıyomus seker afyet olsun
YA haklısın bunu doktora sormayı unuttum. Bi tartısı var eliyle birşeyler ayarlıyor öyle çıkartıyor beni üzerine ama inan sormak gelmedi aklıma
onu bi sorayım bakalım ne diyecek.
Peki kullanması şartmı canım ?_
aaa bilmiyordum . Arada yemek için yedim. Teşekkür ederim. Bitanemmmm MUCK
bence cok gereklı bişey ccnm kuzenın gtmıstı dıyetsyene bı tartmıs boyunu olcmus dıyet lıstesı verıp yollamıs yanı bumu dıyetsyenlık bı suru tahlıl yapması gerekkı senın vucudunu tanıyabılsın onlar nasıl yapıo bılmıorm bgne kdr gtmedım hıc dıyetısyene banada ole lıste verıp yollar die
sor cnm sen kesınlıkle
rica cnm bnde dr. gurkan kubılaydan ogrenmıstm boyleydı adı sanıırm doktrm programına cıkmıstı gecen yıl
AAaa pardon sana şunu söylemeyi unuttum. Diyetisyene gitmeden önce Kan tahlillerim, şeker tahlillerim, horman tahlillerim. Adını bilmediğim birsürü evrakla doktorumun karşısına gittim.
bu yüzden bilgisi var herbiseyden. Ona göre verdim diyeti dedi. Şekerimin çok yüksek olduğunu söyledi. Ama ayrıca test yapmadı bana. İlerleyen zamanlarda senden test isteyeceğim dedi. ama yinede bilemiyorum doğru kişiyemi gittim yanlışmı ( nasıl nerden bilcezki
karatayda yok ama ben meyve yıcem smdı yaa..karnım cok acc
ben smdıden sıkıldım bu dıyet ıslerınden yaa off.......
yıyıp yıyıp kılo almayan ınsalar gıbı neden olmadık kı......ne yesek ne ıcsek yarıyo yanı masallah
ayy kıyamam çok zor işin canım. allah yardımcın olsun.
ben asla aç kalmadan yapıyorum...
çok çabuk vazgeçiyorsun olmuyor alya88 üzülüyorum lütfen aşkım. vazgeçmek yok.
ya bisey yapamıyorsan benim diyetimi yap be tatlım ya (
hımm evet ben bu gürkan kubilay bey'e gitmek istedim ama muayene ücreti epey bi pahalı bu yüzden gidemedim
sen ist.damısın ? diyetisyene gidiyormusun cnm ?
cnm eşin sorun yapmıosa sende sorun yapma bu kdr yaslı fln grunmuosundr yenıde dgm yapmıs sayılırsın verırız inşallah hep birlikte
yok canım eşim sorun yapmaz 23 yaşındayım tam yaşımı gösteririm ama kilolarda gitse daha iyi olcak tabi :)
evett ya cok acıktım mutfağa gıttım meyve almaya sabahtan simit vardı yarım onun yarısını kopardım attım ağzıma...bide ıkı mandalına yedım napim
ya bebeim napayım kı dayanamadım acıktım :)
ben bıde gune erken baslıyorum 6 da kalkıyorum sabah 7 gıbı kahvaltı eee ara oğun yok oğlen corba... aksamda eve gtcem saat olca 7
19:30 da aksam yemeği yesem aclıktan olurumm yanı
evett ya cok acıktım mutfağa gıttım meyve almaya sabahtan simit vardı yarım onun yarısını kopardım attım ağzıma...bide ıkı mandalına yedım napim
ya bebeim napayım kı dayanamadım acıktım :)
ben bıde gune erken baslıyorum 6 da kalkıyorum sabah 7 gıbı kahvaltı eee ara oğun yok oğlen corba... aksamda eve gtcem saat olca 7
19:30 da aksam yemeği yesem aclıktan olurumm yanı