Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

yıllardır zayıflama ilaçlarıyla zayıflamaya çalışan ben
diyetin ölüm olduğunu düşünen yine ben
Diyet yapmak gerçekten zor değilmiş.

Bu arada diyet diye adlandırdığım şey yeme alışkanlığımı değiştirmek.
Ve başka çaresi yok değişecekkkk.

Hoşgeldin aramıza zehra'cığımmmm.
İnşallah yaza bambaşka gireceğizzzz ...

1 bardak su

Sabah kahvaltımı şöyle yaptım.
2 minik domates
1 salatalık
2 kk kaşar
2 adet grissini (ekmeğim bozulmuşta ondan)
1 fincan şekersiz çay

şimdi su içmeye gidiyorum.

yıllardır zayıflama ilaçlarıyla zayıflamaya çalışan ben
diyetin ölüm olduğunu düşünen yine ben
Diyet yapmak gerçekten zor değilmiş.

Bu arada diyet diye adlandırdığım şey yeme alışkanlığımı değiştirmek.
Ve başka çaresi yok değişecekkkk.

Bu son cümlene tamamiyle katılıyorum arkadaşım.:KK4:

SLMM Canımcımm gunaydınn :)) evett ya çalış çalış nereye kadar dımı..bnde evde olmak istiyorum artıkk :KK19:
ooo iyimiş bi dilim ekmek demek hee..ben 5 gunde 5 kılo dıyetıne baslıcaktım ya bugun patates kaynattım bugun bı dunya :) ama ne oldu iş yerıne geldım arkadasım poğça almıs (hep beraber kahvaltı yaparız sabahları) onun yarısını yedım 5 yeşil zeytin yedim bide patates yedim :KK1:
yanı daha ılk öğünde dıyetı tam anlamınla gercekleştiremedim :KK20:

Canım sakın alınma ama bu diyet iyi değilki. hem öncelikle 5 günde 5 kilo bana sağlıklı gelmedi.
Doktorum benim 15 günde 4 kilo verdiğime bile bozuldu. Çok vermişsin çok vermişsin deyip durdu. Ben özel bisey yapmadımki.
Şekeri ekmeği tuzu kestim.
Patates diyette zaten geçmiyor. Yenecekse oda aralarda 1 ufak patates olmak şartıyla.
Bence bir diyetisyene git derim gerçekten işe yarıyor.

Bu son cümlene tamamiyle katılıyorum arkadaşım.:KK4:

Biliyormusun Zehra'cığm öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Zamanla anlıyor insan bazı şeyleri.
Ben saatte bir acıkırdım. Doymak bilmezdim. Patlayana kadar yer 1 saat sonra o yiyen ben değilmişim gibiydi.
Meğer şekerim tetikliyormuş açlığımı. Şeker ilacımada başladığımdan beri şükürler olsun gayet iyi gidiyor yeme alışkanlığım.
Ben bunu artık diyet olarak adlandırmayacağım. Ve şunada inanıyorum artık bir diyetisyenle zayıflanmalı bence..

kızlar selam ben çok sık giremiyorum topiğe ama bu aralar inşallah buse 33cüm bende de senin gibi şeker var araştırıp dukanı yapmak istiyorum bakalım ne olacak
diyetisyene gitttim ben de 2 hafta önce ama insan kendinin diyetisyeni olacak sonuç bu.hangi ilaçları kullanuyorsun?

Selam canım benim. Hoşgeldin aramıza .
Canım sabah, akşam Glifor 1000 mg. kullanıyorum. Bana baya bi etki yaptı. En azından ellerim titremiyor açlıktan.
Ne bileyim saatte 1 açlık hissetmiyorum. Şükürler olsun. Ama Dukan diyetini tavsiye etmiyor doktorlar.
Evet kendi diyetisyeni olacak ama nasıl bence biliyormusun :KK70: Yeme alışkanlığını değiştirerek. Zaten biliyoruzki 3 büyük beyazdan uzak durduğumuzda zaten kilolar veriliyor.
Birazda dkkat edersen gerçekten kilo veriliyor. Ama yinede bir diyetisyene git derim pahalı olması şart değil.
Ben Hospitalium / Şişli şubesindeki Sumru hn.a gidiyorum. Muhteşem bir bayan şiddetle tavsiye ediyorum.

nıye kımse yok bugun burda busenın ısı vardı bıldgm kadaryla dıgerlerı nerde ::KK43::KK43:

bildirim yapıp bende kaçıyım madem ufaktan
sabah
1,5 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt

öğlen
1 avuç badem fındık
1 lokma ekmek
ceviz büyüklüğünde tavuk sote

akşama doğum gunu var kuzenın umarım sapıtmam :KK70:

Walla çok konuşuyormuşum gibi geliyor bana kusura bakmayın lütfen :KK70:
Sadece yaşadıklarımı aktarmak istiyorum isteyenler yararlansın diye.
Bitanem bence doyurmuyorsun kendini tam anlamıyla burada sapıtman çok normal
ve şu an okadar eminimkiii sapıtmışsındır neden çünkü açsın.. eĞER tok olmuş olsaydın inan sapıtmayacaktın.
Sabah neden normal peynir, domates, salatalık 2 dilim ekmeğini yemiyorsun.

öğlen neden sebze ve 2 dilim ekmek ve salatanı yemiyorsun.
aralararını atlıyorsun :KK70: sakın yanlış anlama lütfen beni iyiliğin için diyorum.
Yine diyorum yıllardır kilo veremeyen ben söylüyor bunları inan acıkmıyorum ya yemin ederimkiiiiiiii

KIZLAR DÜN DİYETİSYENE GİTTİM 15 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM.
Doktorum çok vermişsin dedi ama ben bi sevindim sormayın.
DARISI BAŞINIZAAAAAAAAA

Canım sakın alınma ama bu diyet iyi değilki. hem öncelikle 5 günde 5 kilo bana sağlıklı gelmedi.
Doktorum benim 15 günde 4 kilo verdiğime bile bozuldu. Çok vermişsin çok vermişsin deyip durdu. Ben özel bisey yapmadımki.
Şekeri ekmeği tuzu kestim.
Patates diyette zaten geçmiyor. Yenecekse oda aralarda 1 ufak patates olmak şartıyla.
Bence bir diyetisyene git derim gerçekten işe yarıyor.

evet tatlım haklısın bıraktım zatenn ohhh yemeye devam edıyorum..1 subatta randevum dıyetısyenlee cnm en ıyısı o olucak

KIZLAR DÜN DİYETİSYENE GİTTİM 15 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM.
Doktorum çok vermişsin dedi ama ben bi sevindim sormayın.
DARISI BAŞINIZAAAAAAAAA

maşallahh yaaa...ınsallah boyle devam ederrrrrrrrrr :KK9::KK9:

evet tatlım haklısın bıraktım zatenn ohhh yemeye devam edıyorum..1 subatta randevum dıyetısyenlee cnm en ıyısı o olucak

maşallahh yaaa...ınsallah boyle devam ederrrrrrrrrr :KK9::KK9:

Hangi diyetisyene gideceksin canım benim ?

Çok teşekkür ederim bitanem darısı herkezin başına.. AMİNNNNNNNNNN

Kahvaltımı geç yaptığım için ara öğünümü yemedim.
Açta değilim :KK43: Ama 1 tanecik grissini yerim .

alya88 canım yeni üye olduğum için 100 tane sayfada yazı yayınlamam gerekliymiş bu yüzden sana özel mesaj gönderemiyorum. :KK43:

Burdan kısaca şöyle demek istiyorum :KK70: bende diyetisyen arıyordumda ondan sordum. Ama şu an gittiğim bir diyetisyenim var sorun yok yani.
teşekkür ederim canım

bende geldim :KK16:

tartı aldım geçen gün bir de plates cd si

bugun sabah 8,30 da kalktım pilatesin cd sini açtım başladım yapmaya zor geldi ama artık karar verdim
boyum 1,65 ---- 66*67 arası değişiyor kgmım
evlendiğimde 58 kg dım bir göbeğim oldu aynaya bakarken utanıyorum kendimden
eteklerim diz kapağındaydı şimdi mini etek oldular sayemde,düğmelerini kapatamıyorum dememe gerek yoktur dimi haliyle pantolonlarım da aynı eşofman giyiyorum sürekli :KK50:

iş bulana kadar evdeyim bari kendime iyilik yapayım :KK52:
azimliyim eski halimi bile geçmeliyim :KK15:

sürekli yazamasamda hep sizinleyim yarın internet kotamın son günü artık ne zaman kontör yüklersem yazarım

gelişmelerden mutlaka haberiniz olacak

nedense çok heyecanlıyım :KK52::KK52::KK52:

bende geldim :KK16:

tartı aldım geçen gün bir de plates cd si

bugun sabah 8,30 da kalktım pilatesin cd sini açtım başladım yapmaya zor geldi ama artık karar verdim
boyum 1,65 ---- 66*67 arası değişiyor kgmım
evlendiğimde 58 kg dım bir göbeğim oldu aynaya bakarken utanıyorum kendimden
eteklerim diz kapağındaydı şimdi mini etek oldular sayemde,düğmelerini kapatamıyorum dememe gerek yoktur dimi haliyle pantolonlarım da aynı eşofman giyiyorum sürekli :KK50:

iş bulana kadar evdeyim bari kendime iyilik yapayım :KK52:
azimliyim eski halimi bile geçmeliyim :KK15:

sürekli yazamasamda hep sizinleyim yarın internet kotamın son günü artık ne zaman kontör yüklersem yazarım

gelişmelerden mutlaka haberiniz olacak

nedense çok heyecanlıyım :KK52::KK52::KK52:

Hoşgeldin canım benim
Nedense rahat olduğundanmıdır nedir kilo alıyor evlenince insan bende 65 kiloydum negüzel 100 le doğuma girene kadar :KK43:
sanki evlenmeden önce sokakta yaşıyoruzda kilo almıyoruz gibi :) evlenince ne oluyor onu anlamıyorum :KK70:
Ha bide bebek oldumu sapıttırıyorsun iyice sonrasında gelsin kilolar :KK43:
iyi yapmışsın. Spor yaparak ama ben evde yapamıyorum. Bu yüzden spor salonuna yazıldım. İmkanın varsa oraya git orada daha iyi yapılıyor.
Birde diyetisyene git derim. Bence bir kadın kendine bakmalı yaaaaaaaaaa offf sorma benimde pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor şubat ay'ı sonunda pantolonlarımın içine girmem gerekiyor canım yaaa offfffffffffff :KK43:( dilerim inşallah bu kiloları verir yata fit bir şekilde gireriz.

Hoşgeldin canım benim
Nedense rahat olduğundanmıdır nedir kilo alıyor evlenince insan bende 65 kiloydum negüzel 100 le doğuma girene kadar :KK43:
sanki evlenmeden önce sokakta yaşıyoruzda kilo almıyoruz gibi :) evlenince ne oluyor onu anlamıyorum :KK70:
Ha bide bebek oldumu sapıttırıyorsun iyice sonrasında gelsin kilolar :KK43:
iyi yapmışsın. Spor yaparak ama ben evde yapamıyorum. Bu yüzden spor salonuna yazıldım. İmkanın varsa oraya git orada daha iyi yapılıyor.
Birde diyetisyene git derim. Bence bir kadın kendine bakmalı yaaaaaaaaaa offf sorma benimde pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor şubat ay'ı sonunda pantolonlarımın içine girmem gerekiyor canım yaaa offfffffffffff :KK43:( dilerim inşallah bu kiloları verir yata fit bir şekilde gireriz.

daha çocukta yok bende böyle gidersem hızımı alamıycam :KK4:

eşim bu göbek ne böyle diyor artık ne yapsın gidişatım kötü şakayla söylüyor bende şakayla geçiştiriyorum ama bende farkındayım beni eskisi gibi görmek istediğinin

spor salonunu çok düşündüm 5 dk yakınımda var bile ama işten çıkınca bütçe sarsıldı eşim git dedi ama zorlandığını görünce evde zayıflamaya karar verdim ben zayıflarken o gerilmesin :KK1:

bakım kesinlikle gerekiyor zayıf bayanları görünce çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kendimi çirkin betty gibi hissediyorum artık psikolojim bozuldu tv de bile hoş bi bayan görsem sen ye iyice sürekli ye diye kendime kızıyorum sonra hakkaten yiyorum :KK47:

incecik bi belin hayaliyle geçiştirdim günleri ama yedikçe yedim bel olmuş iki kat daha ne olsun

birde cd de ebru şallının vücudunu görünce spor salonunu bile unuttum o nasıl bi güzelliktir bende öyle olmalıyım çoook kıskandıııımmm :KK8::KK8:

daha çocukta yok bende böyle gidersem hızımı alamıycam :KK4:

eşim bu göbek ne böyle diyor artık ne yapsın gidişatım kötü şakayla söylüyor bende şakayla geçiştiriyorum ama bende farkındayım beni eskisi gibi görmek istediğinin

spor salonunu çok düşündüm 5 dk yakınımda var bile ama işten çıkınca bütçe sarsıldı eşim git dedi ama zorlandığını görünce evde zayıflamaya karar verdim ben zayıflarken o gerilmesin :KK1:

bakım kesinlikle gerekiyor zayıf bayanları görünce çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kendimi çirkin betty gibi hissediyorum artık psikolojim bozuldu tv de bile hoş bi bayan görsem sen ye iyice sürekli ye diye kendime kızıyorum sonra hakkaten yiyorum :KK47:

incecik bi belin hayaliyle geçiştirdim günleri ama yedikçe yedim bel olmuş iki kat daha ne olsun

birde cd de ebru şallının vücudunu görünce spor salonunu bile unuttum o nasıl bi güzelliktir bende öyle olmalıyım çoook kıskandıııımmm :KK8::KK8:

Evet artık dur demeliyiz kendimize. Yaa bak çocuğumda yok diyorsun. Ben ne diyorum sana yemeyi seviyorsan bittin sen. Bu yüzden tutacaksın boğazını.
ben 65 kilo ile evlendim 70 ile hamile kaldım 100 ile doğuma girdim. (az önce yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen) Aman diyorum bak aman ..

Ben ilk defa eşimin beni zayıflamamı istediğini farkettim. Spora yazılmam için ısrar etti. Diyetisyene gitmem için ısrar etti. Bende gittim.
Bana sebze, domates, salatalık aldı ya inanırmısınız. Farklı şeyler almıyayım diye.. Daha önce almazdı ben yapardım evin alışverişini :KK70:
Hımm market sakıncalı :KK70:
Hatta birgün İŞTEN eve geldim dedimki ;
Bak bana hemen bir salata yapmazsan önüme gelen ilk yemeği yiyeceğim bu çikolata bile olur dedim. ÖLÜYORUM AÇLIKTAN.
SAĞOLSUN Koştu mutfağa bana salata yaptı yaa :KK43: yani diyecegim şudurki demek ben ÇOK ŞİŞMANIM :KK43:( (farkındayım) ama EŞİMDE BENİM ZAYIFLAMAMI İSTİYOR.

BOYUM : 165
KİLOM 92 di şimdi 88 im.

epeyde bir kilom var.

Eğer yediklerime dikkat etmemiş olsaydım bırakın onu bunu resmen obez olmaya doğru yol alıyordum :KK43:
DİLERİM ALLAHTAN İSTEDİĞİMİZ KİLOLARA KAVUŞURUZ.

Kahvaltıdan sonra ara öğün yiyemedim kızlar.
Çok kötü midemde bir ağrı var yemek yemeye korkuyorum resmen ya :KK43:
Midemde şişlikte çok var.

Öğlene salata, 8 kaşık ıspanak getirdim onu yiyeceğim.
Arada biseyler yerim olmazsa :KK43:

çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil.
Ne koku duyarsam duyayım midem bulanıyor.. Kıyafetlerim yumuşatıcı kokuyor öğürüyorum :KK43:
Kokuyor diye 2 gündür sigara içemiyorum :KK43:(
HAMİLE DEĞİLİM :KK70:

alya88 canım yeni üye olduğum için 100 tane sayfada yazı yayınlamam gerekliymiş bu yüzden sana özel mesaj gönderemiyorum. :KK43:

Burdan kısaca şöyle demek istiyorum :KK70: bende diyetisyen arıyordumda ondan sordum. Ama şu an gittiğim bir diyetisyenim var sorun yok yani.
teşekkür ederim canım

ANLADIM tatlım sen hangı sehırdesın bılmıyorum ama ben ona baslıcam kısmetse işte..smdı karatay yapmaya basladım gıbı :) tam olmasa da o bana kolay geldı...

Kahvaltıdan sonra ara öğün yiyemedim kızlar.
Çok kötü midemde bir ağrı var yemek yemeye korkuyorum resmen ya :KK43:
Midemde şişlikte çok var.

Öğlene salata, 8 kaşık ıspanak getirdim onu yiyeceğim.
Arada biseyler yerim olmazsa :KK43:

çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil.
Ne koku duyarsam duyayım midem bulanıyor.. Kıyafetlerim yumuşatıcı kokuyor öğürüyorum :KK43:
Kokuyor diye 2 gündür sigara içemiyorum :KK43:(
HAMİLE DEĞİLİM :KK70:

aaa bılmem kı :) dıkkat et kendıne canım..kılo vercez derken sağlımızdan olmayalım amann hee :KK20:

X