Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

patatesi yemeseydın keske cnm öğlene bıraksaydın bende baslıcaktmya o diyete aksam anneme dedm patats haslayalım dıe duduklude yemek varmıs sımdı onu bosalt yıka fln zor geldı tenceredede kaynamaz 2 saat dıe yapmadım bahaneye bakarmıısn seren serengıl twitterden yaptgı bi diyeti yayınlıomus gun gun bugun baslıo diyet 15 marta kdr 20 kılo zayflama garantısı veryo buyuk bı katılım varms bı arkadas bizim forumdada acmıs knuyu bıraz ona takılcm bakalım snra duusnurz bıde elma diyetimi yapsam die dusundum yarn pazar var bızım orda belkı elma stoklayıp ona baslarım ama bu aradada az yıorm işte ben kendıme dıyet bulana kdr zayflıomuusm ne gzl olur :d

valla yedım patatesı de canım neyse ya cok var yerımm oğlende de..ayrıcaa bılıomusun yarın sebze gunu ne yıcem bılmemm :) cok sebze secıorum cnku ya..aa o dıyetı ben gormedım kız nerde var okuyalım bakalım..elma dıyetı falan yapmam ben yaa...
dur bakalım ya diyetisyene ya akupunktura baslıcam ben ya karar verdım yanı boyle kendı kendıne olmazzz...şubatta baslayabılırım anca ama bakalım hayırlısı

diyet yontemlerimiz ve deneymlerımızde var dıyet ....basla cnm bende istıorm dyetsyene gtmek ama ole sıradan menuler vermıcek bana ılgılencek fln guvenemıorm kımseyede :s

diyet yontemlerimiz ve deneymlerımızde var dıyet ....basla cnm bende istıorm dyetsyene gtmek ama ole sıradan menuler vermıcek bana ılgılencek fln guvenemıorm kımseyede :s

evt buldum onu canım ancak haftaya baslayabılırım onaa..bakalım suankı ne ne kadar uyarsam yapmaya calışcam..ayrıcaa bende ole herkese gıtmek ıstemiyorum diyetisyene yanı..bırı var işte 4 ay sonraya randevu verıyorrr:18:

öğlende 1 avuc fındık badem yedım sıadakı gelsın

bu arada konu sahıbı nerde pırrrrr uçtu gtti

öğlende 1 avuc fındık badem yedım sıadakı gelsın

bu arada konu sahıbı nerde pırrrrr uçtu gtti

BNDE oğlen bır haslanmıs patates yedım ıkı uc kasıkta az yağlı yoğurt :)
bu arada mujdem varrrrr ıstediğim diyetisyenden randevu aldım subata verdı

BNDE oğlen bır haslanmıs patates yedım ıkı uc kasıkta az yağlı yoğurt :)
bu arada mujdem varrrrr ıstediğim diyetisyenden randevu aldım subata verdı

vavvvv super cnm az yemıssın hemde diyetsyen hbrıde super ne kdr mesgul bi insanmısss taaaa subata randevu verms:d

kızlar selam ben çok sık giremiyorum topiğe ama bu aralar inşallah buse 33cüm bende de senin gibi şeker var araştırıp dukanı yapmak istiyorum bakalım ne olacak
diyetisyene gitttim ben de 2 hafta önce ama insan kendinin diyetisyeni olacak sonuç bu.hangi ilaçları kullanuyorsun?

vavvvv super cnm az yemıssın hemde diyetsyen hbrıde super ne kdr mesgul bi insanmısss taaaa subata randevu verms:d

ay canımm smdıden mıdem bulanıyo yaa..bu 5 gunde 5 kılo dıyetı bana gore deıl anladım..
kızımm o dıyetısyene gıden herkes cok memnun..baya gıden var aslında mart dedı ama ben yalvar yakar subata kaydırdım

iyi yapmışsın seker hayırlı olsun darısı bana artık

Slmm kizlarrr diyet nasil gidiyorrr
benimki hicte iyi gitmiyorrr
sabaha karsi yatiyorummm oyüzdende cook yiyorummm
karatay diyetini yapiyim dedim ordada yemek saatlarin arasi 4-5saat olcakmiss yani onuda yapamadimm ben en iyisi karbonhidrat diyetime döneyimm :)

Allahtan benimki kendide 10 kg aldi, benimle ugrasicak zamani kalmiyor, ama o spora gidiyor felan fitlesmeye basladi, ben hala okudugum icin hep ders calisip yemek yiyorum

Ve eltim cok zayif, ben yeni sisman gelin, merhaba ((

Allahtan benimki kendide 10 kg aldi, benimle ugrasicak zamani kalmiyor, ama o spora gidiyor felan fitlesmeye basladi, ben hala okudugum icin hep ders calisip yemek yiyorum

Ve eltim cok zayif, ben yeni sisman gelin, merhaba ((

bu eltiler görümceler ne bela bişey nie gemişler dünyaya eşinle sende git cnm spora

Merhaba arkadaslar.Ben geldim aranıza.İnşallah bu defa azimle yolumda ilerleyeceğim.1 haftadır beşibiryerde çayı ile ödemlerimi attım çok şükür.Şuan 86 kiloyum tamı tamınaHedefim mart ayı sonuna kadar 60 kilo olmak hatta 56.Sabah simit tost yaptım kendime.açık şekersiz çayımla beraber içtim.1 saat sonrada beşibiryerde çayımı içtim.Şuan cayır cayır yanıyorum susuzluktan.Hayatımda bu kadar su içmemiştim Sözün özü artık zayıflamak istiyorummmm.Yaza zayıf bir Zehra olarak girmek istiyorum

BOY :1,68
KİLO :86

ben hala devam ediyorum canım benim. Asla bozmadım Allah'ta bozdurtmasın.
Verilecek bu kilolar okadar.
Bakın yaza bisey kalmadı kızlarrr

Günaydın Canlarımmmmmmmmmmmmm
Ben geldim..

Dün diyetisyene gittim 15 günde tam 4 kilo vermişim. Bana çok hızlı verdin dedi. Ama ben vereceğimi hiç tahmin etmiyordum çünkü devamlı yiyordum.
İnanın çok sevinçliyim. Allahım asla yılmayacağım..
dün gece 1 tanecik çikolata yedim ( dayanamadım. Ama yemek olarak hiçbirşey yememiştim ( midem çok ağrıyordu..
Birde ay sonu doktor yine beni bekliyor. Gitmeme yakın metobolizmamı çalıştıracak başka bir diyette ilave etti.
Çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.

Hoşgeldin aramıza zehra'cığımmmm.
İnşallah yaza bambaşka gireceğizzzz ...

1 bardak su

Sabah kahvaltımı şöyle yaptım.
2 minik domates
1 salatalık
2 kk kaşar
2 adet grissini (ekmeğim bozulmuşta ondan)
1 fincan şekersiz çay

şimdi su içmeye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…