- 7 Ocak 2013
- 1.267
- 1
patatesi yemeseydın keske cnm öğlene bıraksaydın bende baslıcaktmya o diyete aksam anneme dedm patats haslayalım dıe duduklude yemek varmıs sımdı onu bosalt yıka fln zor geldı tenceredede kaynamaz 2 saat dıe yapmadım bahaneye bakarmıısnseren serengıl twitterden yaptgı bi diyeti yayınlıomus gun gun bugun baslıo diyet 15 marta kdr 20 kılo zayflama garantısı veryo buyuk bı katılım varms bı arkadas bizim forumdada acmıs knuyu bıraz ona takılcm bakalım snra duusnurz bıde elma diyetimi yapsam die dusundum yarn pazar var bızım orda belkı elma stoklayıp ona baslarım ama bu aradada az yıorm işte ben kendıme dıyet bulana kdr zayflıomuusm ne gzl olur :d
valla yedım patatesı de canım neyse ya cok var yerımm oğlende de..ayrıcaa bılıomusun yarın sebze gunu ne yıcem bılmemm :) cok sebze secıorum cnku ya..aa o dıyetı ben gormedım kız nerde var okuyalım bakalım..elma dıyetı falan yapmam ben yaa...
dur bakalım ya diyetisyene ya akupunktura baslıcam ben ya karar verdım yanı boyle kendı kendıne olmazzz...şubatta baslayabılırım anca ama bakalım hayırlısı
diyet yontemlerimiz ve deneymlerımızde var dıyet ....basla cnm bende istıorm dyetsyene gtmek ama ole sıradan menuler vermıcek bana ılgılencek fln guvenemıorm kımseyede :s
öğlende 1 avuc fındık badem yedım sıadakı gelsın
bu arada konu sahıbı nerde pırrrrr uçtu gtti
BNDE oğlen bır haslanmıs patates yedım ıkı uc kasıkta az yağlı yoğurt :)
bu arada mujdem varrrrr ıstediğim diyetisyenden randevu aldım subata verdı
vavvvv super cnm az yemıssın hemde diyetsyen hbrıde super ne kdr mesgul bi insanmısss taaaa subata randevu verms:d
ay canımm smdıden mıdem bulanıyo yaa..bu 5 gunde 5 kılo dıyetı bana gore deıl anladım..
kızımm o dıyetısyene gıden herkes cok memnun..baya gıden var aslında mart dedı ama ben yalvar yakar subata kaydırdım
iyi yapmışsın seker hayırlı olsun darısı bana artık
ınah bakalım canım..ama ben ne yaptım bılıomusunnnn 3 tane benım o yedımm dayanamadım
yasımızda aynıymıs cnm yaerkek arkadasım başta banada demiyodu bizim 1.5 yıla yakın oldu 6 7 ay gectkten snra basladı dar gyme bence bol seyler senı daha zayıf gosterıyo demeye snra aradan gectı 1 ay biraz spor yapsan nasıl olur dedi
snra benı sokak ortasında tartıya çıkardı ondan snra soyledıklerı daha acıydı en sonda zayflamamı bnm ıcın ıstıymus arkadaslaryla benı tanstrdıgında bırı bısey derse ben uzulurmusum baska bırıne tarıf ederken kılolu kız dıe tarf ederlermıs aılesıyle tanstırınca dalga gecerlermıs fln fln bı suru kuruntu sımdı tanıssam bunların hc biri olmaz bılıorm sadce o sacmaladı bıraz ayrılmak ıcın cok buyuk sebep işte sevıorm tek yol var zayflayıp delı gbi kıskandırmak simdi bıle kıskanıyo zayflaynca kudurur hayatmda hıc bu kdr kotu olmamıstım umarım senın esın daha kıbardır cnm dusunse bıle soylemez bunları yuzune...
Allahtan benimki kendide 10 kg aldi, benimle ugrasicak zamani kalmiyor, ama o spora gidiyor felan fitlesmeye basladi, ben hala okudugum icin hep ders calisip yemek yiyorum
Ve eltim cok zayif, ben yeni sisman gelin, merhaba((
slm canım benimde 8 aylık oğlum var bende 77 kiloyum mağazaya gittiğimde bazen bişey bulamadığım oluyor çok zor bir durum benim eşim de çok zayıf ben yanında çok kilolu duruyorum hep denedim diyet yapmayı ama 2 gün sürdü inş burda birbirimize destek olup kilolardan kurtuluruz
Merhaba arkadaslar.Ben geldim aranıza.İnşallah bu defa azimle yolumda ilerleyeceğim.1 haftadır beşibiryerde çayı ile ödemlerimi attım çok şükür.Şuan 86 kiloyum tamı tamına Hedefim mart ayı sonuna kadar 60 kilo olmak hatta 56.Sabah simit tost yaptım kendime.açık şekersiz çayımla beraber içtim.1 saat sonrada beşibiryerde çayımı içtim.Şuan cayır cayır yanıyorum susuzluktan. Hayatımda bu kadar su içmemiştim Sözün özü artık zayıflamak istiyorummmm.Yaza zayıf bir Zehra olarak girmek istiyorum
BOY :1,68
KİLO :86