yok cnm ankaradaym ben gtmedim hıc diyetısyene bı kere ufak bı seker cıkmıstı dktr devlet hastanesnde dıyetsyeen yolladı oda bı dıyet verdı o kdr neyıne guvenıp uygulıcam ben o diyetı kaldı oyle[/QUOTE
anladım canım benim
kaç kilosun peki ?
yok canım eşim sorun yapmaz 23 yaşındayım tam yaşımı gösteririm ama kilolarda gitse daha iyi olcak tabi :)
yok cnm ankaradaym ben gtmedim hıc diyetısyene bı kere ufak bı seker cıkmıstı dktr devlet hastanesnde dıyetsyeen yolladı oda bı dıyet verdı o kdr neyıne guvenıp uygulıcam ben o diyetı kaldı oyle[/QUOTE
anladım canım benim
kaç kilosun peki ?
ankaradaym bebiş
bı ara 74e fln dgu gdıodm şu an 71im bazen 69 70 arası oluorm ama 71 diyelim simdilik cuma sabah tartılcm o zman daha net solım sen kac kılosun seker
ankaradaym bebiş
bı ara 74e fln dgu gdıodm şu an 71im bazen 69 70 arası oluorm ama 71 diyelim simdilik cuma sabah tartılcm o zman daha net solım sen kac kılosun seker
ay bi an nerede oturduğunu yazdığın halde bidaha sormuşum pardon ya :))
bitanem sorma 92 kilodan şu an 88 e düştümçok fazla kilom var çok
fıstıklar benim mesaim bitmek üzere çıkcam birazdan aksam evden grebılırsem yazarım öpüyorum hepinizi kendinize ve midenize iyi davranın
ben acıkmıorm hıc bı garıplık var ama gzum aç grdgmu yemek ıstıorm ama mıdem kabul etmıo artık az once ceyrek armutla ceyrek elma yedım su an şiş mıdem karnım noliyyyyyyyyy bana :d
ben 1 haftadır badem fındık yıorm cnm ara ogun deıl ama ana ogunde belkı ondandır cnku tok tuttgunu fln duymustm bıde sen dene bakalım meyvede yedıkce acıktırıo ıstah acıo
sabah, öğlen akşam saatleri uygula kendine
bak bana doktorum aralarda 4 grissini 2 kk peynir veriyor.
veya bir paket altınbaşak veriyor
aralarda ye bitanem böyle şeyler
ha bu arada hayvansal ürünler kişileri tok tutarmış.
peynir ye dedi bana aralarda tok tutsun diye. gerçektende öyle.. zaten bayılırım peynire
masallah canım yaa..ben olmadı akupunktura gıtcem yaa barı ığnelerle ıstahım kesilir barı yoksa baska turlu dıyet falan uygulayamıyorum...
off buse offf ne yapsam ne etsem bılemedım..esım sorun etme dıyo ama ben kendım rahat olamıyorum kı eskıden hep elbıse gıyerdım smdı gıyemıyorum gobeğim cıkıyorrrr
ya öyle tombalak değilsin tahminimce
sen abartıyorsundurdaafazlada kilo alma derim.
gerçekten şişko olmuş olsaydın eşin illa kilo ver derdi :)
Canımcım 1.65 boyum kılom 71
o bısey demıyor ama ben eskısı gıbı 62 olmak ıstıyorum
Bugün yediklerim
Sabah
1 Simit Tost zeytin ezmesi ve 2 dilim kaşar ile yapılmış,
1 kupa çok açık şekersiz çay
1 saat sonra 1 kupa lipton 5ibiryerde çayı
Öğle
1 Porsiyon Balık Buğlama
1 kase piyaz göbek salatası
1 küçük dilim su böreği
browni yedim bi taneçünkü canım çok ama çok çektiiii.reglden dolayı
akşama sadece beşi biryerde çayı ve elma yiyeceğim.
Bugün gerçekten abarttım.Yarın yok böyle bişey.
inşallah olursun ...
oyy oyyy oyyy kıyamamm olsun helali hoş olsun.
ame regl olunca bende dayanamıyorum canım benim(
herzaman yapmazsın.. çok güzel yemişsin. kırkbinkere maşallah
öptüm senide kocaman
çıkıyorum.
iyi akşamlar
bye
ya öyle tombalak değilsin tahminimce
sen abartıyorsundurdaafazlada kilo alma derim.
gerçekten şişko olmuş olsaydın eşin illa kilo ver derdi :)
umutsuzsun ya nedennnnnn
başarman lazım neden böyle söylüyorsun
erkekler bu kılo olayın takıntılı cnm benm 75 yasındakı dedem bile kadında kıloyu takıo duusn yanı o yuzden esın muhakkak derdi demekkı kılolu deılsın sekr