Hoşgeldin aramıza zehra'cığımmmm.
İnşallah yaza bambaşka gireceğizzzz ...
1 bardak su
Sabah kahvaltımı şöyle yaptım.
2 minik domates
1 salatalık
2 kk kaşar
2 adet grissini (ekmeğim bozulmuşta ondan)
1 fincan şekersiz çay
şimdi su içmeye gidiyorum.
yıllardır zayıflama ilaçlarıyla zayıflamaya çalışan ben
diyetin ölüm olduğunu düşünen yine ben
Diyet yapmak gerçekten zor değilmiş.
Bu arada diyet diye adlandırdığım şey yeme alışkanlığımı değiştirmek.
Ve başka çaresi yok değişecekkkk.
SLMM Canımcımm gunaydınn :)) evett ya çalış çalış nereye kadar dımı..bnde evde olmak istiyorum artıkk
ooo iyimiş bi dilim ekmek demek hee..ben 5 gunde 5 kılo dıyetıne baslıcaktım ya bugun patates kaynattım bugun bı dunya :) ama ne oldu iş yerıne geldım arkadasım poğça almıs (hep beraber kahvaltı yaparız sabahları) onun yarısını yedım 5 yeşil zeytin yedim bide patates yedim
yanı daha ılk öğünde dıyetı tam anlamınla gercekleştiremedim
Bu son cümlene tamamiyle katılıyorum arkadaşım.
kızlar selam ben çok sık giremiyorum topiğe ama bu aralar inşallah buse 33cüm bende de senin gibi şeker var araştırıp dukanı yapmak istiyorum bakalım ne olacak
diyetisyene gitttim ben de 2 hafta önce ama insan kendinin diyetisyeni olacak sonuç bu.hangi ilaçları kullanuyorsun?
nıye kımse yok bugun burda busenın ısı vardı bıldgm kadaryla dıgerlerı nerde :
bildirim yapıp bende kaçıyım madem ufaktan
sabah
1,5 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
öğlen
1 avuç badem fındık
1 lokma ekmek
ceviz büyüklüğünde tavuk sote
akşama doğum gunu var kuzenın umarım sapıtmam
Canım sakın alınma ama bu diyet iyi değilki. hem öncelikle 5 günde 5 kilo bana sağlıklı gelmedi.
Doktorum benim 15 günde 4 kilo verdiğime bile bozuldu. Çok vermişsin çok vermişsin deyip durdu. Ben özel bisey yapmadımki.
Şekeri ekmeği tuzu kestim.
Patates diyette zaten geçmiyor. Yenecekse oda aralarda 1 ufak patates olmak şartıyla.
Bence bir diyetisyene git derim gerçekten işe yarıyor.
KIZLAR DÜN DİYETİSYENE GİTTİM 15 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞİM.
Doktorum çok vermişsin dedi ama ben bi sevindim sormayın.
DARISI BAŞINIZAAAAAAAAA
evet tatlım haklısın bıraktım zatenn ohhh yemeye devam edıyorum..1 subatta randevum dıyetısyenlee cnm en ıyısı o olucak
maşallahh yaaa...ınsallah boyle devam ederrrrrrrrrr
bende geldim
tartı aldım geçen gün bir de plates cd si
bugun sabah 8,30 da kalktım pilatesin cd sini açtım başladım yapmaya zor geldi ama artık karar verdim
boyum 1,65 ---- 66*67 arası değişiyor kgmım
evlendiğimde 58 kg dım bir göbeğim oldu aynaya bakarken utanıyorum kendimden
eteklerim diz kapağındaydı şimdi mini etek oldular sayemde,düğmelerini kapatamıyorum dememe gerek yoktur dimi haliyle pantolonlarım da aynı eşofman giyiyorum sürekli
iş bulana kadar evdeyim bari kendime iyilik yapayım
azimliyim eski halimi bile geçmeliyim
sürekli yazamasamda hep sizinleyim yarın internet kotamın son günü artık ne zaman kontör yüklersem yazarım
gelişmelerden mutlaka haberiniz olacak
nedense çok heyecanlıyım
Hoşgeldin canım benim
Nedense rahat olduğundanmıdır nedir kilo alıyor evlenince insan bende 65 kiloydum negüzel 100 le doğuma girene kadar
sanki evlenmeden önce sokakta yaşıyoruzda kilo almıyoruz gibi :) evlenince ne oluyor onu anlamıyorum
Ha bide bebek oldumu sapıttırıyorsun iyice sonrasında gelsin kilolar
iyi yapmışsın. Spor yaparak ama ben evde yapamıyorum. Bu yüzden spor salonuna yazıldım. İmkanın varsa oraya git orada daha iyi yapılıyor.
Birde diyetisyene git derim. Bence bir kadın kendine bakmalı yaaaaaaaaaa offf sorma benimde pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor şubat ay'ı sonunda pantolonlarımın içine girmem gerekiyor canım yaaa offfffffffffff( dilerim inşallah bu kiloları verir yata fit bir şekilde gireriz.
daha çocukta yok bende böyle gidersem hızımı alamıycam
eşim bu göbek ne böyle diyor artık ne yapsın gidişatım kötü şakayla söylüyor bende şakayla geçiştiriyorum ama bende farkındayım beni eskisi gibi görmek istediğinin
spor salonunu çok düşündüm 5 dk yakınımda var bile ama işten çıkınca bütçe sarsıldı eşim git dedi ama zorlandığını görünce evde zayıflamaya karar verdim ben zayıflarken o gerilmesin
bakım kesinlikle gerekiyor zayıf bayanları görünce çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kendimi çirkin betty gibi hissediyorum artık psikolojim bozuldu tv de bile hoş bi bayan görsem sen ye iyice sürekli ye diye kendime kızıyorum sonra hakkaten yiyorum
incecik bi belin hayaliyle geçiştirdim günleri ama yedikçe yedim bel olmuş iki kat daha ne olsun
birde cd de ebru şallının vücudunu görünce spor salonunu bile unuttum o nasıl bi güzelliktir bende öyle olmalıyım çoook kıskandıııımmm
alya88 canım yeni üye olduğum için 100 tane sayfada yazı yayınlamam gerekliymiş bu yüzden sana özel mesaj gönderemiyorum.
Burdan kısaca şöyle demek istiyorumbende diyetisyen arıyordumda ondan sordum. Ama şu an gittiğim bir diyetisyenim var sorun yok yani.
teşekkür ederim canım
Kahvaltıdan sonra ara öğün yiyemedim kızlar.
Çok kötü midemde bir ağrı var yemek yemeye korkuyorum resmen ya
Midemde şişlikte çok var.
Öğlene salata, 8 kaşık ıspanak getirdim onu yiyeceğim.
Arada biseyler yerim olmazsa
çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil.
Ne koku duyarsam duyayım midem bulanıyor.. Kıyafetlerim yumuşatıcı kokuyor öğürüyorum
Kokuyor diye 2 gündür sigara içemiyorum(
HAMİLE DEĞİLİM