Ah ben de bu konuda bir azimli olsam(
Off bu erkeklerde hep bebek
Çok kızgınım bende şuan eşime onun yüzünden açım aççççççBiraz sonra gelir,"hoşbulduk" demeden"bugün yürüdün mü?"diye sorar.Beni sinir hastası edecek yakında.Hayır evlenirkende 107kg dım,gözün körmüydü beni alırken
1 porsyon salata
1 porsyon karışık sebze
yarın kase çorba
sağol canım ben artık çıkıyorumm dinlenmem lazım griipten geberdim
kizlarrr nereye kayboldunuzzz
O modelden bende istiyorum iste.
Geçen gün eşime de söyledim gülerek: "eskiyi getir yeniyi götür kampanyasi "yapsınlar önce seni değiştireceğim dedim
hahahaha kiz vallaa yaa yapmaa askim diyett diyorr ardindan pastalar cikolatalar pizzalarr dolduruyorr eve yemicemm diyorumm ye askim birde bu lafi var ölümü gör ye diyorrr:):)
akşam:2 kaşık pilav 3 kaşık salata 1 kase yoğurt 150 kadar ip atladım
Başta benimkide öyle yapardı.Sonra ikimizde kilo alınca herşeyi yasakladı.Özellikle de kolayı,pizzayı.Ne zaman bir avm de yemek yesek gözümün içine bakıyor,eleştiriyor.Çok rahatsız edici.İnşallah biran önce kurtuluruz kilolardan da bu baskı sona erer
canim bugün dergi aldim diyetlerle ilgili yanl$i$ bilgilerdiye, ve yaziyorki 1200 altina inmek demek depolamak demek
ben artik ara ögün yapmiyorum yoksa bu kadarla yetinemiyorum
ay canim yaaseni çok iyi anliyorum benimde arkada$im bana laf dürüp duruyor, ve kendisinin benden daha kilolu oldugunu kabul edemiyor, bana sordu kaç kilosun diye 69 dedim senin kilon tartida göstermiyor ama kilolusun oysa kendisi 86 kiloymu$ ayni boydayiz yinede kendini benden zayif görüyor, beni her gördügünde ayyyy sen yine kilo almi$sin diyor
geçenlerde arkada$larin yaninda dediki siz leyya88 yi 4 yil önce görseydiniz ne kadar zayifti!ay sanki ona ne!
sonra yine ayni arkada$larin yaninda dediki leyya88 iddaya girelim 3 aydakim daha çok kilo vercek, ve girdik bakalim artik, ama demesi kolay o bir ton yiyor her zaman ve diyete ba$lar ba$lamaz resmen eriyor
bu arada o kadar kiloyu nasil verdin?
benide aranıza kabul edermisiniz ben 1.70 boyunda 95 kilo bir bayanım acilen zayıflamaya ihtiyacım var burda destek olarak birbirimize daha kolay zayıflarım diye düşünüyorum
selam kizlarr nasilsiniz hemen yazip yatacagim yarin çok erken kalkacagim
bugün i$ yerindekilerle lüks bir lokantaya gittik (yurtdi$indayim) tabi ben her$eyden yiyemiyorum ama iyi oldu aslinda
Sabah : bir bardak süt k fleks yulaf ezmesi
ara : sütsüz $ekersiz kahve
ögle: ara soguk : 2 çatal somonlu ye$il salata
ana yemek : avuç ici kadar somon baligi (üzerinde beyaz sos vardi)
bir dal brokoli
yarim domates bir tutam ka$arli
yarim çatal pilav
tatli: bir tatli ka$igi krem $anti
yarim çilek, 3 incecik dilim kivi
çatalin ucuyla elmeli pasta (hatta çatalin ucunun ucuyla)
ara : diyet yogurt
ak$am : 3 tane yeti$memi$ hurma
1 tane biküvi
yarim tatli ka$igi Nutella ve bir tatli ka$igi $ekersiz yer fistigi ezmesi
toplam : 970 kalori
he birde ak$am bir lokma tavuk yedim
ya kizlar $u an ne kadar açim anlatamamnerden estiysa canim peynirli sicak gözleme istiyorrrr ama yattim bileee
midemi duyuyorum yaa
ak$am yemegi yemedim çünkü misafir vardi bende ufak tefek ati$tirdim
merhaba kızlar
nasılsınızz inşallah diyetlerinz iyi gidiyor....
ben ise moralım güzelce çöktü bu sabah tartıya geçtim ki de dün de geçtim (tartı manyağı oldum herhalde) 200 gr aldım düne göre..tedavi gereği ballı sıcak portakal ve ballı sıcak süt içtim işte bu sabah bana patladı. bir de nezlem hiç geçmedi
neyse bu sabah ki mönüm:
1 dilim ekmek üzerinde bir T.K labne
1 bardak sütlü kahve
ara olarak çay olacak
günaydın kızlar kahvaltım: mısır gevreği 1 bardak süt
Günaydın kızlar.Bende 1 kilo gitmiş 4.gün bugün çok zor gidecek belliki.İsveç diyetine başlamaya karar verdim.Kahvemi aldım geçtim pc karşısına
valla tatlım bizde azimli değildik hatta bazen yapamıyoz bırakalım bile diyoduk ama kilo verdikçe daha çok hırslandık merak etme burdaki kızlar insanı tığ gibi bıraktırır :)
cnm benim sizin sayenizde ama yoksa gerçekten yapamazdım sallardım kendimi daha çok sağolun yani :)
uff ya geçmiş olsun..Doktora gıtmediniz mı canım?
yok canım gidemedik hafta sonuna bıraktım eşim çok yoğun bugünlerde
sabah
1 simit
biraz kaşar peyniri ve çay
ara
elma
öğlen
sebze çorbası
salata
ara
kepekli bisküvi
akşam
barbunya pilaki
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
Eşlerden yana şanslısınız demekki kızlar.Allah bozmasın.
Ben en çok içeceklere şeker atamadığıma yanyorum.Ne çayın ne kahvenin tadı kalmadı.4 aydır şeker yok hayatımda ama hala alışamadım.Arada kaçamak yapıp çaya şeker attım ama oda garip geldi içemedim.Hepten çayın tadı kaçtı.Artık içecek aramıyorum.
Akşamları sadece zor geçiyor.Akşam 6dan sonra yemek yemiyorum ama gece 2ye kadar çok acıkıyorum ben
canım şanslı derken şöylee..şimdi senin daha sağlıklı yaşaman için eşin oyle demiştir çünkü ne kadar çok kilo o kadar hastalık yani.benım 1 kılo fazlam vardır senın 15 baskasının 20 belki de demem o ki kilo fazlalaştıkça hastalıkta artıyor (bence)
şekerli içecek olayına gelince ben zaten çayı kahveyi şekersiz içiyordum sorun olmuyor yanı sende alışırsın merak etmeee
akşam ki menüm
3 parça haşlanmış tavuk
4 çatal bulgur pilavı
2 tatlı kaşığı kakaolu puding
yarım dilim tahin halvası
1 bardak ayran
dayanamadım napimmmmmmmmmm
sabah ki menüm
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 siyah zetyin
azcık tam yağlı peynir
yarım domates
şekersiz çay
VALLA Canım ıyı oldu :) kız 20 kere falan atlıyom ya ıp bı yere takılyor yada basıma değiyor bişeyler oluyor yanı :) ama dursam da hemen devam ediyorum.yanı daha dun basladım zaten cnmcım :)ohh ne güzel ya ben galba sipariş etmeyi beceremedim ya iyiki hatrlattın akşam eşim gelsnde o versn sipariş. ya insan bazen atlarken şaşırıyo olmuyo en fazla kaça kadar atlıyon bikerede sen
Doğru zaten bel fıtığım var birde dizlerim acımaya başladı bu sene,O yüzden başladım diyete.Kayınvalidem eşime benim için "çok şişman çocuğu olmaz" demiş.Bu sözü hiç unutmadı şimdi derdi çocuk, sağlığımı düşündüğünü sanmıyorum..Hergün baskı görmek bunaltıyor ben Açık açık söylüyorum "ben senin zorlamanla diyet yapmam, kendim istediğim için yapıyorum.Sorma artık" diyorum."Tamam" diyor ertesi gün yine "yürüdün mü, diyet yapmıyor musun?" bozuk plak gibi.2 ayda 14 kg verdim ne bir övgü ne bir iltifat .1,5 ay ara verdim o arada başımın etini yedi. Mecburen yeniden başladım bu hafta.Bakalım hayırlısı artık.
ah canım ya akşam yimeseydin keşke tatlı dün bende kaynanamdaydım mangal yaptılr sonrada çerezler flan etimek tatlısı off hatrladıkça kötü oluyom zaten yememek için kendimi tuttum valla kendimi tebrik ettim yani ama içim gitti tabi
bende sizin yaşadığınız sorunları yaşadım doğum sonrası kilolarım 57 ile evlendim 2 düşük sonrası 68 oldum tabi ilaçlar tedavi derken 68 ile kızıma hamile kaldım hamileliğim çok riskliydi hep düşük tehlikem devam etti hastanede yattım evde yattım bir dolu ilaçlar ve kızım 8 aylık alındı sezeryenla 96 kilo ile doğuma girdim kırkım çıktığında 87 kilo idim azmettim be başardım az yedim deli gibi spor yaptım şimdi hamile kaldığım kilomdayım 68 ama geride düşükte aldığım kilolarım sanki üstüme yapıştı gitmiyor bir türlü yani 10 kilo daha vermem lazım lazım ama veremiyorum yardım edin lütfen önerilerinizi bekliyorum sağlıklı günler ....
merhaba arkadaşlarrrr
ben 33 yaşında, evli, 1 çocuk annesiyim.
65 kilo ile evlendim. 70 ile hamile kaldım veee 100 kilo ile doğuma girdim4,250 gram bebeğim doğdu :) ben ise doğum sonrasında 96 kiloya düştüm ama o günü hatırlamak bile istemiyorum. Balon gibi şiş bir vücudum. Giydiğim yakışmıyordu. Taaaaki eşimle kendimize birkaç kıyafet almaya gittiğimiz güne kadar. Eşimde aksine okadar zayıfkiiii bildiğimiz iskelet :d ... Mağazaya girdik. Birkaç ürün baktıktan sonra tezgahtar bayan bana : - size göre kıyafetimiz yok dediğinde o gün başıma yıkıldı. Bu kelimeyi üstelik eşimin yanında söylemişti. Nekadar utanç verici. Ben evli bayanların bakımlı olmasından yanayım. Bilmem anlatabildimmi. Eşimin asla duymasını istemezdim ama iyiki duymuş. Ertesi günü spor salonuna yazılıp rejime başladm 4 ay'ın sonunda 74 kilo'ya düştüm. Boyumunda uzun olmasından sebep 74 kiloda ben incecik gözüküyordum. 40 bedenin içine giriyordum halbuki 48-46 beden giyiyordum. Kızlar şu anda tam evimde 91 diyetisyende tartıldığımda ise 93,300 gram çıkıyorum eski halime geri döndüm. çok morelim bozuk.
Yıllardır spor salonuna gidiyorum ancak geçenyıl oğlumun derslerinden sebep ara vermiştim. 1 ay önce tekrar başladım.
çarşamba günü'de diyetisyene gittim. Artık diyetime başladım. Gün gün harfi harfine ne yediğimize kadar birlikte zayıflamaya varsanız buyrun beraber zayıflayalım derim.
ay cnm ya fıtıkta zor valla annemde var ordan bılıyorumgeçmiş olsun..tatlım benım dıyetısyenımde bana oyle dedı bılıyon mu sen hamıle kalsan suan cok kilo alırsın ve bebeğinde mınık olur dedı..cnku kılo aldıkça karındaki yer azalıyormus bebek için
sen sıkma canını ama esın bence senın iyiliğin için üstüne geliyordur unutma..Teşekkür ederim tatlım.Gerçekten çok zor bir hastalık ,işimi bırakmak zorunda kaldım bu yüzden.1,5 yıldır eve kapandım.Ayakta duramıyordum 5 dakikadan sonra bacağım uyuşuyordu tamamen.Doktor "ya ameliyat olacaksın yada spor yapacaksın" dedi."Yapabileceğin tek spor da yüzme yada koşmadan hızlı bir şekilde yürümek" demşti. Önceleri 8dakikada ağlamaya başlıyordum koşu bandında ağrıdan.15dak-20dak-25dak...derken şimdi 1 saat yürüyorum.ağrılarım azaldı.Avm'de oturmadan gezemiyorduk eşimle, şimde 3 saat yürüyorum "ahh"demeden.Annenede öneririm mutlaka yürüyüş yapsın.Benim annemde var aynı sorun,oda geçen ay ameliyat oldu ama düzelmedi aynı diyor.Yani ameliyat bile çözüm olmuyor bazı durumlarda.
Bebeğe gelince haklısın bende o yüzden çok istiyorum kilo vermeyi.Bu hafta 33'e gireceğim ve pko var bende yani tedavi süreci de olacak daha.Mecburum kilo vermeye.İyiki girmişim topiğinize 2 gündür daha azimliyim.bu sorun bitecek başka yolu yooooooook
bende 65 kiloyla evlendim çocuk doğurmadım ama yabancı şehir evde oturmaktan 82 kiloya çıktım 1 sene içinde( çok üzgünüm çook elazığdan biri olsa yürüme arkadaşı bulsam yani hergün yürüsemde zayıflasam
ay cnm ya fıtıkta zor valla annemde var ordan bılıyorumgeçmiş olsun..tatlım benım dıyetısyenımde bana oyle dedı bılıyon mu sen hamıle kalsan suan cok kilo alırsın ve bebeğinde mınık olur dedı..cnku kılo aldıkça karındaki yer azalıyormus bebek için
sen sıkma canını ama esın bence senın iyiliğin için üstüne geliyordur unutma..Teşekkür ederim tatlım.Gerçekten çok zor bir hastalık ,işimi bırakmak zorunda kaldım bu yüzden.1,5 yıldır eve kapandım.Ayakta duramıyordum 5 dakikadan sonra bacağım uyuşuyordu tamamen.Doktor "ya ameliyat olacaksın yada spor yapacaksın" dedi."Yapabileceğin tek spor da yüzme yada koşmadan hızlı bir şekilde yürümek" demşti. Önceleri 8dakikada ağlamaya başlıyordum koşu bandında ağrıdan.15dak-20dak-25dak...derken şimdi 1 saat yürüyorum.ağrılarım azaldı.Avm'de oturmadan gezemiyorduk eşimle, şimde 3 saat yürüyorum "ahh"demeden.Annenede öneririm mutlaka yürüyüş yapsın.Benim annemde var aynı sorun,oda geçen ay ameliyat oldu ama düzelmedi aynı diyor.Yani ameliyat bile çözüm olmuyor bazı durumlarda.
Bebeğe gelince haklısın bende o yüzden çok istiyorum kilo vermeyi.Bu hafta 33'e gireceğim ve pko var bende yani tedavi süreci de olacak daha.Mecburum kilo vermeye.İyiki girmişim topiğinize 2 gündür daha azimliyim.bu sorun bitecek başka yolu yooooooook
tatlışım benım babamda ameliyat oldu fıtıktan hem onda kanal daralması mı ne varmış platin takıldı..şimdi eskiye göre daha iyi ama ameliyat son care olmalı...annem de az iş yapsın hemen beli ağrıyor ayağına vuruyor ağrısı...tmm solerım bol bol yurusun :)
bence ölüm diyeti yapamasakta yemeyi azaltalım..tmmm herşeyden yiyelim ama az az..zamanla bu sorunda çözülür daha da az yemeye başlarız insallah.......
ah ah bende artık cocuk istiyorum yasım 25 ama 5 yıl oldu evleneli basta ailevi sorunlar düşünmedik smdı de kilo aldım biraz ılerıye attık yıne cocuk meselesini