Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Günaydın kızlar.Bende 1 kilo gitmiş 4.gün bugün çok zor gidecek belliki.İsveç diyetine başlamaya karar verdim.Kahvemi aldım geçtim pc karşısına

VALLA canım her es farklı ıste benımkıde cankızın gıbı ben senı boyle sevıyorum dıyor evı yemeklerle dolduruyor..bi kere diyetısyene gıttım işte lıste verdı bana yırtçaktı elinden zor aldım..onu yeme bunu yeme sen hasta mı olmak istiyosun dedı.Allahtan bu aksam eve geç gelcekte yürücemmm :)

1 porsyon salata
1 porsyon karışık sebze
yarın kase çorba

menu ıyımıs :)

sağol canım ben artık çıkıyorumm dinlenmem lazım griipten geberdim

uff ya geçmiş olsun..Doktora gıtmediniz mı canım?

kizlarrr nereye kayboldunuzzz

benı bılıyon EŞİMLEYİMM :)

O modelden bende istiyorum iste.
Geçen gün eşime de söyledim gülerek: "eskiyi getir yeniyi götür kampanyasi "yapsınlar önce seni değiştireceğim dedim

aman canım buna şükür ne erkekler var ALllahım yıne de basımızdan eksik etmesin

hahahaha kiz vallaa yaa yapmaa askim diyett diyorr ardindan pastalar cikolatalar pizzalarr dolduruyorr eve yemicemm diyorumm ye askim birde bu lafi var ölümü gör ye diyorrr:):)

aynı benım kocaa

akşam:2 kaşık pilav 3 kaşık salata 1 kase yoğurt 150 kadar ip atladım

kız sende az yemekleten bayılcan heee

ayy insallah ya yaza bomba gibi girelim kızlarrrrrrrrrrr HADİİİ

CANIMCIM kalori sepetinde zaten benım normalde 1900 lerde kalori almam gerekmiş oyle yazmıslar ama ben hazırana kadar 12 kılo vermek ıstediğim için 1067 kalori almam gerektiği çıktı ne bilim yaaa heryerde farklı şey yazıyor offfffffffffff...

benide aranıza kabul edermisiniz ben 1.70 boyunda 95 kilo bir bayanım acilen zayıflamaya ihtiyacım var burda destek olarak birbirimize daha kolay zayıflarım diye düşünüyorum

elbette cnm neden etmeyelimmmm hoşgeldinn bize takıl yavas yavasta olsa kilo ver

olsun en ıyısı ac yatmak TEBRİKLER

CANIMM ya hergun tartılmak ta doğru değil kı..azcık sabredip haftada bir tartılmak lazımmm

günaydın kızlar kahvaltım: mısır gevreği 1 bardak süt

afiyet olsunn..şekerimmmm

Günaydın kızlar.Bende 1 kilo gitmiş 4.gün bugün çok zor gidecek belliki.İsveç diyetine başlamaya karar verdim.Kahvemi aldım geçtim pc karşısına

ohhh ne güzelll 1 kilo 1 kilo alcak işte böyleeeee (insallah )

valla tatlım bizde azimli değildik hatta bazen yapamıyoz bırakalım bile diyoduk ama kilo verdikçe daha çok hırslandık merak etme burdaki kızlar insanı tığ gibi bıraktırır :)

kızım o senın azmin azcık yiyip deli gibi spor yapıosun valla dayanamıcam öpücemm

akşam ki menüm
3 parça haşlanmış tavuk
4 çatal bulgur pilavı
2 tatlı kaşığı kakaolu puding
yarım dilim tahin halvası
1 bardak ayran

dayanamadım napimmmmmmmmmm

sabah ki menüm
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 siyah zetyin
azcık tam yağlı peynir
yarım domates
şekersiz çay

cnm benim sizin sayenizde ama yoksa gerçekten yapamazdım sallardım kendimi daha çok sağolun yani :)

etkimiz oldusa ne mutlu yani :)

bu arada dün atlama ipim geldi ya aksam evde atladım 100 kere ne güzell kendi kendine sayıyor :111:

yok canım gidemedik hafta sonuna bıraktım eşim çok yoğun bugünlerde

sabah
1 simit
biraz kaşar peyniri ve çay

ara
elma

öğlen
sebze çorbası
salata

ara
kepekli bisküvi

akşam
barbunya pilaki
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

Eşlerden yana şanslısınız demekki kızlar.Allah bozmasın.
Ben en çok içeceklere şeker atamadığıma yanyorum.Ne çayın ne kahvenin tadı kalmadı.4 aydır şeker yok hayatımda ama hala alışamadım.Arada kaçamak yapıp çaya şeker attım ama oda garip geldi içemedim.Hepten çayın tadı kaçtı.Artık içecek aramıyorum.
Akşamları sadece zor geçiyor.Akşam 6dan sonra yemek yemiyorum ama gece 2ye kadar çok acıkıyorum ben

yok canım gidemedik hafta sonuna bıraktım eşim çok yoğun bugünlerde

HMM anladım canım cokta ihmal etme tamam mı ?

sabah
1 simit
biraz kaşar peyniri ve çay

ara
elma

öğlen
sebze çorbası
salata

ara
kepekli bisküvi

akşam
barbunya pilaki
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

kıs barbunya pilaki de de baya kalori varmıs he bılıyon mo :) kafayı bozcam kalori ile yaa
afiyet olsun bitanemm

canım şanslı derken şöylee..şimdi senin daha sağlıklı yaşaman için eşin oyle demiştir çünkü ne kadar çok kilo o kadar hastalık yani.benım 1 kılo fazlam vardır senın 15 baskasının 20 belki de demem o ki kilo fazlalaştıkça hastalıkta artıyor (bence)
şekerli içecek olayına gelince ben zaten çayı kahveyi şekersiz içiyordum sorun olmuyor yanı sende alışırsın merak etmeee

ohh ne güzel ya ben galba sipariş etmeyi beceremedim ya iyiki hatrlattın akşam eşim gelsnde o versn sipariş. ya insan bazen atlarken şaşırıyo olmuyo en fazla kaça kadar atlıyon bikerede sen

Doğru zaten bel fıtığım var birde dizlerim acımaya başladı bu sene,O yüzden başladım diyete.Kayınvalidem eşime benim için "çok şişman çocuğu olmaz" demiş.Bu sözü hiç unutmadı şimdi derdi çocuk, sağlığımı düşündüğünü sanmıyorum..Hergün baskı görmek bunaltıyor benAçık açık söylüyorum "ben senin zorlamanla diyet yapmam, kendim istediğim için yapıyorum.Sorma artık" diyorum."Tamam" diyor ertesi gün yine "yürüdün mü, diyet yapmıyor musun?" bozuk plak gibi.2 ayda 14 kg verdim ne bir övgü ne bir iltifat .1,5 ay ara verdim o arada başımın etini yedi.Mecburen yeniden başladım bu hafta.Bakalım hayırlısı artık.

ah canım ya akşam yimeseydin keşke tatlı dün bende kaynanamdaydım mangal yaptılr sonrada çerezler flan etimek tatlısı off hatrladıkça kötü oluyom zaten yememek için kendimi tuttum valla kendimi tebrik ettim yani ama içim gitti tabi

bende sizin yaşadığınız sorunları yaşadım doğum sonrası kilolarım 57 ile evlendim 2 düşük sonrası 68 oldum tabi ilaçlar tedavi derken 68 ile kızıma hamile kaldım hamileliğim çok riskliydi hep düşük tehlikem devam etti hastanede yattım evde yattım bir dolu ilaçlar ve kızım 8 aylık alındı sezeryenla 96 kilo ile doğuma girdim kırkım çıktığında 87 kilo idim azmettim be başardım az yedim deli gibi spor yaptım şimdi hamile kaldığım kilomdayım 68 ama geride düşükte aldığım kilolarım sanki üstüme yapıştı gitmiyor bir türlü yani 10 kilo daha vermem lazım lazım ama veremiyorum yardım edin lütfen önerilerinizi bekliyorum sağlıklı günler ....

ohh ne güzel ya ben galba sipariş etmeyi beceremedim ya iyiki hatrlattın akşam eşim gelsnde o versn sipariş. ya insan bazen atlarken şaşırıyo olmuyo en fazla kaça kadar atlıyon bikerede sen
VALLA Canım ıyı oldu :) kız 20 kere falan atlıyom ya ıp bı yere takılyor yada basıma değiyor bişeyler oluyor yanı :) ama dursam da hemen devam ediyorum.yanı daha dun basladım zaten cnmcım :)

ay cnm ya fıtıkta zor valla annemde var ordan bılıyorum geçmiş olsun..tatlım benım dıyetısyenımde bana oyle dedı bılıyon mu sen hamıle kalsan suan cok kilo alırsın ve bebeğinde mınık olur dedı..cnku kılo aldıkça karındaki yer azalıyormus bebek için
sen sıkma canını ama esın bence senın iyiliğin için üstüne geliyordur unutma..

off tatlım ya cok yemedım kı ama yoksa eskıden olsa bı kase pudingi yerdım sonucta sütlü tatlı ıkı kasık aldım..tahin helvasında da düşündüğüm kadar kalori yokmuş baktım

slm canımcım oncelıkle düşük yaptığın için geçmiş olsun demek istiyorum ama bak allahım tekrar anne olmayı nasip etmiş sana
maşallah baya bi kilo vermişsin 10 kilocuğumu veremicenn canım yaaa...bak ben daha 10 kilo bile veremedim versem zaten kilolarımla sorunum da olmucak 60 olayım yeterrrr....
demem o ki hoşgeldinnnnnnnnnnnn :124: :124: :124: :124
yediklerini paylaş bizimleeee şimdilik
pazartesi de kilo bildirim yapar seni de listemize alırız... :)

bende 65 kiloyla evlendim çocuk doğurmadım ama yabancı şehir evde oturmaktan 82 kiloya çıktım 1 sene içinde ( çok üzgünüm çook elazığdan biri olsa yürüme arkadaşı bulsam yani hergün yürüsemde zayıflasam

CANIMCIM valla al eline mp3 cık yuru..arkadas fln arama.. azimli olursan herşey olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…