Bende hep iki beden incelmek istiyordum:)Sık sık diyet yapıp bozanlardandım.
Taa ki arkadaşım dediğim insanın evine gidene kadar.Benim iki ay sonra düğünüm var arkadaşım evli anneside vardı ona giitiğimde.Annesi dedi ki RyhnMlk'cim sende düğün diyeti yapmıyomusun?cevap vermemi beklemeden aman kızım üzülme artık her bedenden gelinlik var nasılsa dedi.
ben 42 beden dim o zaman .sevgili arkadaşımda RyhnMlk'cim sen 46 bedenmiydin diye sordu bana şok oldum,kalbim çok kırıldı46 bedende olmak ayıp bişey değil ama beni üzen ,arkadaşımın o bedende olmadığımı bildiği halde öyle demesiydi.kendiside benden katkat daha kilolu 46 nında üzerinde.
O anda benim bedenim 46 olursa senin 56 olur demek istedim ama arkadaşıma demedim.çünkü öyle desem kalbi kırılırdı .ama o benim kalbimi bile bile kırdı ve bundan hiç çekinmedi.o sözleri söylerken ki hem o fesat kalpli annesinin hemde arkadaşımın yüz ifadesi hep gözümün önünde
O akşam eve geldiğimden itibaren diyete başladım,spor ve kürlerle 1.5 ayda 6 kilo verdim:)bir beş kilo daha vermek istiyorum:)
Allah kilo vermek isteyen ve kilolarından dolayı kalbi kırılan herkesin yardımcısı olsun:)
Kalbi fesat tüm insanlarda Rabbimin İlahi adaletine mahkum olsun
kızlar hiç bisey yiemiyorum
kızlarr işlerim cok yoğun bugun yaaa..offf
Kızlar iki gündür siteye giremiyorum. Dışarıdayim sürekli ama yediklerime dikkat ediyorum. Birkaç gun icinde regl olucam. Oyüzden iştahım felaket açık.hatta aslında gözüm dönmüş bir haldeyim. Ama ısrarla direniyorum. Akşama bir kaza olmaz iyisallah.hepinize az kalorili günler. .
Kızlar iki gündür siteye giremiyorum. Dışarıdayim sürekli ama yediklerime dikkat ediyorum. Birkaç gun icinde regl olucam. Oyüzden iştahım felaket açık.hatta aslında gözüm dönmüş bir haldeyim. Ama ısrarla direniyorum. Akşama bir kaza olmaz iyisallah.hepinize az kalorili günler. .
kızlarr bir portakal yedim dayanamadım
50 kalori
sayaçlı atlama ipim geldi YUPİİ :124: :124: :124: :124: :124:
akşam yemeğimin 250 kalorilik bişey olması lazım kı sınırı geçmeyim:26:
negüzellll keskee bende yiyemesdimmm
coook sevindimmmm canimm
Kızlar genelde mesai saatlerinde forumdasınız galiba.Ben akşamları bakıyorum kimse olmuyor:44::44::44:
Geçmiş sayfaları okudum şimdi sizin akşam menülerinizi gördükçe iştahım kabardıoffffff ne zor aç kalmak.Herkes tombul olsun istiyorum,güzellik kavramı değişsin 70'ler geri gelsin istiyorum
Şaka bir yana sabah ve öğlen 1 haşlanmış patates yedim.Akşamada yağsız ton balıklı salata yiyeceğim.Gözümün önünde yemekler uçuşuyorrrrrr
Yürüyüşede yeniden başladım evde koşu bandında 50dak.koşmadan hızlı yürüyorum.Su içmeyi hatırlattınız bana hemen 1,5 aydır onu da bırakmıştım azönce suyumu aldım yanıma.Bundan sonra sabahları burdayım.
yok kız hiç yememekte kötü hasta olacam :)
kızlarr bir portakal yedim dayanamadım
50 kalori
EVETT bendee :))
tatlışım esım sayesınde ne kosu bandımı cıkabılıyorum nde pc ye gırebılıyorum :) aksamları onunlayım nadır gırerim...ama gunduz ben hep burdayım ıslerımın arasında gırıyorum :) bu arada evet yaaa 70 zayıf 80 orta 90 kılolu olsa keske :) ama ımkansız canım aynalar yalan solemez kı ozaman da aynaya bakıyorum sınır oluyorum mıllet sen ıyısın orantılı vucudun dese de cıplakken benı gormuyorlar tabı yağlar fıskırıyor ben bılıyorum
sende dıyete devaamm suya devamm spora devamm ve bıze takılmaya devamm etttttttt
yaa öylede niyee kilo aldimki ben allah allahh gece bile hic birsey yemedimm