Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Kızlar genelde mesai saatlerinde forumdasınız galiba.Ben akşamları bakıyorum kimse olmuyor:44::44::44:
Geçmiş sayfaları okudum şimdi sizin akşam menülerinizi gördükçe iştahım kabardı:KK17::KK17::KK17: offffff ne zor aç kalmak.Herkes tombul olsun istiyorum,güzellik kavramı değişsin 70'ler geri gelsin istiyorum:KK1::KK1::KK1:
Şaka bir yana sabah ve öğlen 1 haşlanmış patates yedim.Akşamada yağsız ton balıklı salata yiyeceğim.Gözümün önünde yemekler uçuşuyorrrrrr:KK9::KK9::KK9:
Yürüyüşede yeniden başladım evde koşu bandında 50dak.koşmadan hızlı yürüyorum.Su içmeyi hatırlattınız bana hemen 1,5 aydır onu da bırakmıştım azönce suyumu aldım yanıma.Bundan sonra sabahları burdayım.:KK16:

ben hep burdayim canimmm
canim birtek haslama patates yemissin dikkat et birakinca geri almaa
bence herseyden ye tabikide cook az

Off bu erkeklerde hep bebek :KK14::KK14::KK14:
Çok kızgınım bende şuan eşime onun yüzünden açım açççççç:KK43::KK43::KK43:Biraz sonra gelir,"hoşbulduk" demeden"bugün yürüdün mü?"diye sorar.Beni sinir hastası edecek yakında.Hayır evlenirkende 107kg dım,gözün körmüydü beni alırken:KK47::KK47::KK47:

aaaa nekadarr tuhaf esin var :)
benimkide diyet yapmaa ben seni her halinle seviyorum diyorrr

O modelden bende istiyorum iste.:KK52::KK52::KK52:
Geçen gün eşime de söyledim gülerek: "eskiyi getir yeniyi götür kampanyasi "yapsınlar önce seni değiştireceğim dedim:KK9::KK9:

hahahaha kiz vallaa yaa yapmaa askim diyett diyorr ardindan pastalar cikolatalar pizzalarr dolduruyorr eve yemicemm diyorumm ye askim birde bu lafi var ölümü gör ye diyorrr:):)

hahahaha kiz vallaa yaa yapmaa askim diyett diyorr ardindan pastalar cikolatalar pizzalarr dolduruyorr eve yemicemm diyorumm ye askim birde bu lafi var ölümü gör ye diyorrr:):)

Başta benimkide öyle yapardı.Sonra ikimizde kilo alınca herşeyi yasakladı.Özellikle de kolayı,pizzayı.Ne zaman bir avm de yemek yesek gözümün içine bakıyor,eleştiriyor.Çok rahatsız edici.İnşallah biran önce kurtuluruz kilolardan da bu baskı sona erer:KK5::KK5::KK5:

kızlar aksam kı menum
kuru fasülye
tarhana çorbası
ayran

ama dün toplam da 1463 kalori almısım :KK53::KK53::KK53::KK53: az yememe rağmen ama coğu karbonhidrat o yuzden..aslında 1063 almam gerekti..koşu bandın da da yürüyemedim sevgılı esım ızın vermedı :KK5: anlayacağınız zararlı cıktımm....

bu sabah ki kahvaltım2 küçük dilim kepek ekmeği (tam buğday bulamadım)
5 siyah zeytin
azcık peynir
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi

canim bugün dergi aldim diyetlerle ilgili yanl$i$ bilgilerdiye, ve yaziyorki 1200 altina inmek demek depolamak demek :KK43:

Süt+2-3 adet kepekli bisküvi
Yağsız cafe latte+2 galete
3 kuru kayısı+2 adet ceviz
1 adet kepekli tost
½ simit+1 dilim peynir
1 porsiyon meyve+6-7 adet badem
1 çay bardağı leblebi+1 avuç kuru üzüm
3-4 kepekli bisküvi+1 dilim peynir
3 kaşık yulaf +1 Kase yoğurt
1 adet meyveli yoğurt+1 porsiyon meyve
1 kase çorba
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu+2 galete
1 dilim light kek ( şeker yerine pekmez ve kepekli un ile yapılmış)
10 adet tuzsuz badem+10-15 adet yaban mersini
1 dilim kepek ekmek+1 dilim peynir+1 bardak ayran
1 bardak kefir+3-4 adet kuru kayısı
2 adet kuru incir+2 adet ceviz

ben artik ara ögün yapmiyorum yoksa bu kadarla yetinemiyorum

Bende hep iki beden incelmek istiyordum:)Sık sık diyet yapıp bozanlardandım.:KK17:

Taa ki arkadaşım dediğim insanın evine gidene kadar.:KK14: Benim iki ay sonra düğünüm var arkadaşım evli anneside vardı ona giitiğimde.Annesi dedi ki RyhnMlk'cim sende düğün diyeti yapmıyomusun?cevap vermemi beklemeden aman kızım üzülme artık her bedenden gelinlik var nasılsa dedi.
ben 42 beden dim o zaman .sevgili arkadaşımda RyhnMlk'cim sen 46 bedenmiydin diye sordu bana şok oldum,kalbim çok kırıldı:KK43: 46 bedende olmak ayıp bişey değil ama beni üzen ,arkadaşımın o bedende olmadığımı bildiği halde öyle demesiydi.kendiside benden katkat daha kilolu 46 nında üzerinde.

O anda benim bedenim 46 olursa senin 56 olur demek istedim ama arkadaşıma demedim.çünkü öyle desem kalbi kırılırdı .ama o benim kalbimi bile bile kırdı ve bundan hiç çekinmedi.o sözleri söylerken ki hem o fesat kalpli annesinin hemde arkadaşımın yüz ifadesi hep gözümün önünde :KK43:

O akşam eve geldiğimden itibaren diyete başladım,spor ve kürlerle 1.5 ayda 6 kilo verdim:)bir beş kilo daha vermek istiyorum:)

Allah kilo vermek isteyen ve kilolarından dolayı kalbi kırılan herkesin yardımcısı olsun:):KK16:

Kalbi fesat tüm insanlarda Rabbimin İlahi adaletine mahkum olsun :KK31:

ay canim yaaseni çok iyi anliyorum benimde arkada$im bana laf dürüp duruyor, ve kendisinin benden daha kilolu oldugunu kabul edemiyor, bana sordu kaç kilosun diye 69 dedim senin kilon tartida göstermiyor ama kilolusun oysa kendisi 86 kiloymu$ ayni boydayiz yinede kendini benden zayif görüyor, beni her gördügünde ayyyy sen yine kilo almi$sin diyor

geçenlerde arkada$larin yaninda dediki siz leyya88 yi 4 yil önce görseydiniz ne kadar zayifti!ay sanki ona ne!
sonra yine ayni arkada$larin yaninda dediki leyya88 iddaya girelim 3 aydakim daha çok kilo vercek, ve girdik bakalim artik, ama demesi kolay o bir ton yiyor her zaman ve diyete ba$lar ba$lamaz resmen eriyor :KK43:

bu arada o kadar kiloyu nasil verdin?

benide aranıza kabul edermisiniz ben 1.70 boyunda 95 kilo bir bayanım acilen zayıflamaya ihtiyacım var burda destek olarak birbirimize daha kolay zayıflarım diye düşünüyorum

selam kizlarr nasilsiniz hemen yazip yatacagim yarin çok erken kalkacagim :KK43:
bugün i$ yerindekilerle lüks bir lokantaya gittik (yurtdi$indayim) tabi ben her$eyden yiyemiyorum ama iyi oldu aslinda

Sabah : bir bardak süt k fleks yulaf ezmesi

ara : sütsüz $ekersiz kahve

ögle: ara soguk : 2 çatal somonlu ye$il salata
ana yemek : avuç ici kadar somon baligi (üzerinde beyaz sos vardi)
bir dal brokoli
yarim domates bir tutam ka$arli
yarim çatal pilav
tatli: bir tatli ka$igi krem $anti
yarim çilek, 3 incecik dilim kivi
çatalin ucuyla elmeli pasta (hatta çatalin ucunun ucuyla)

ara : diyet yogurt

ak$am : 3 tane yeti$memi$ hurma
1 tane biküvi
yarim tatli ka$igi Nutella ve bir tatli ka$igi $ekersiz yer fistigi ezmesi

toplam : 970 kalori

he birde ak$am bir lokma tavuk yedim

ya kizlar $u an ne kadar açim anlatamam :KK43: nerden estiysa canim peynirli sicak gözleme istiyorrrr ama yattim bileee
midemi duyuyorum yaa

ak$am yemegi yemedim çünkü misafir vardi bende ufak tefek ati$tirdim :KK43:

merhaba kızlar

nasılsınızz inşallah diyetlerinz iyi gidiyor....

ben ise moralım güzelce çöktü bu sabah tartıya geçtim ki de dün de geçtim (tartı manyağı oldum herhalde:KK53:) 200 gr aldım düne göre..tedavi gereği ballı sıcak portakal ve ballı sıcak süt içtim işte bu sabah bana patladı.:KK43: bir de nezlem hiç geçmedi

neyse bu sabah ki mönüm:
1 dilim ekmek üzerinde bir T.K labne
1 bardak sütlü kahve

ara olarak çay olacak

canim bugün dergi aldim diyetlerle ilgili yanl$i$ bilgilerdiye, ve yaziyorki 1200 altina inmek demek depolamak demek :KK43:

ben artik ara ögün yapmiyorum yoksa bu kadarla yetinemiyorum

ay canim yaaseni çok iyi anliyorum benimde arkada$im bana laf dürüp duruyor, ve kendisinin benden daha kilolu oldugunu kabul edemiyor, bana sordu kaç kilosun diye 69 dedim senin kilon tartida göstermiyor ama kilolusun oysa kendisi 86 kiloymu$ ayni boydayiz yinede kendini benden zayif görüyor, beni her gördügünde ayyyy sen yine kilo almi$sin diyor

geçenlerde arkada$larin yaninda dediki siz leyya88 yi 4 yil önce görseydiniz ne kadar zayifti!ay sanki ona ne!
sonra yine ayni arkada$larin yaninda dediki leyya88 iddaya girelim 3 aydakim daha çok kilo vercek, ve girdik bakalim artik, ama demesi kolay o bir ton yiyor her zaman ve diyete ba$lar ba$lamaz resmen eriyor :KK43:

bu arada o kadar kiloyu nasil verdin?
Ne yaparsın var böyle işte kıskançlıktan ne diyeceğini şaşıran,içindeki kıskançlığı sözlerine yansıtan 'sözde'arkadaşlarımız:KK43:
Sende üzülme canım oda hemen verdiği kiloları yine bir ton yiyip geri alır:)

Bende sana yaptıklarımı anlatıyım iA işinede yarar:)

Ben sabah erken kalkıp 20 ile 30 dk arası plates yapıyorum.E.Şallı'dan gördüğüm kadarıyla...
Sonra brokoli suyu içiyorum ve 20 dk bişey yemiyorum.Brokoli suyunu yapmak için 2.5 bardak suyu kaynatıyorum
kaynayınca içine 1 yemek tabağı kadar ayıklanmış brokoli atıp bi karıştırıyorum.
Brokolileride attıktan sonra 5 dk kısık ateşte kaynatıp altını kapatıyorum.Ilınınca süzüyorum.
Hemen hemen iki bardak çıkıyor birini sabah ,birinide öğle içiyorum.Yemekten önce.

Yediklerimede dikkat ediyorum.Ölçülü yiyorum.Sabah ve öğle küçük bir dilim tam buğday unundan yapılmış ekmek yiyorum.Ne yemek yaptıysak yiyorum ama az yiyorum.
Akşamları ekmek yemiyorum.Salata yada çorba içiyorum.Ara öğünlerdede bazen Meyve,bazen süt içiyorum.

Kaynatıp suyunu içtiğim brokolidende hergün yedim bu arada.Kimi zaman öğle yemeğinde salata olarak tükettim.
Kimi zamanda akşamları yedim.Şimdi ara verdim sürekli tüketince belki zararı olur diye ama yine başlayacağım.
Brokoli içerken yerken hissettiğim insanı tok tutuyo hemde iştahını azaltıyor onu kullandığımda akşamları hiç bişey yemek istemiyordum gözümde yemekler uçuşmuyordu:)
Brokoliden sonra soğanları kaynatıp suyunu içtim.Onu bitirincede lahana suyu ,ama bana en iyi gelen brokoliydi:)
Brokolisizde kilo verdim ama onuunla daha rahat oluyor du:)

Diyet yaparken yenmesi gerekn en önemli şeylerden bence brokoli,içinde zayıflamaya yardımcı kalsiyum olduğunu okumuştum internetten.

Son düzenleme:
X