Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Öğlen menüm :
yarım kase düğün çorbası
yarım tabak taze fasülye
yoğurt :KK56:

sucuklu yumurta( 1 yumurta + 3 ince dilim sucuk)
yağsız limonlu karışık salata
yağsız karışık sebze

ara öğünde çay yanında 4 tane badem attım ağzıma karşı koyamadım midemde kazınma başladı

akşam üstü bir elma

Başta benimkide öyle yapardı.Sonra ikimizde kilo alınca herşeyi yasakladı.Özellikle de kolayı,pizzayı.Ne zaman bir avm de yemek yesek gözümün içine bakıyor,eleştiriyor.Çok rahatsız edici.İnşallah biran önce kurtuluruz kilolardan da bu baskı sona erer:KK5::KK5::KK5:

insallahhh canimm yaaa
ama benimki demez kizz cook iyiniyetli birde baliketlilerden hoslaniyor :):):):)

selam kizlarr nasilsiniz hemen yazip yatacagim yarin çok erken kalkacagim :KK43:
bugün i$ yerindekilerle lüks bir lokantaya gittik (yurtdi$indayim) tabi ben her$eyden yiyemiyorum ama iyi oldu aslinda

Sabah : bir bardak süt k fleks yulaf ezmesi

ara : sütsüz $ekersiz kahve

ögle: ara soguk : 2 çatal somonlu ye$il salata
ana yemek : avuç ici kadar somon baligi (üzerinde beyaz sos vardi)
bir dal brokoli
yarim domates bir tutam ka$arli
yarim çatal pilav
tatli: bir tatli ka$igi krem $anti
yarim çilek, 3 incecik dilim kivi
çatalin ucuyla elmeli pasta (hatta çatalin ucunun ucuyla)

ara : diyet yogurt

ak$am : 3 tane yeti$memi$ hurma
1 tane biküvi
yarim tatli ka$igi Nutella ve bir tatli ka$igi $ekersiz yer fistigi ezmesi

toplam : 970 kalori

affiyettttt olsunn canimm

he birde ak$am bir lokma tavuk yedim

ya kizlar $u an ne kadar açim anlatamam :KK43: nerden estiysa canim peynirli sicak gözleme istiyorrrr ama yattim bileee
midemi duyuyorum yaa

ak$am yemegi yemedim çünkü misafir vardi bende ufak tefek ati$tirdim :KK43:

iyii yapmissinn canimm yememeklee:)

merhaba kızlar

nasılsınızz inşallah diyetlerinz iyi gidiyor....

ben ise moralım güzelce çöktü bu sabah tartıya geçtim ki de dün de geçtim (tartı manyağı oldum herhalde:KK53:) 200 gr aldım düne göre..tedavi gereği ballı sıcak portakal ve ballı sıcak süt içtim işte bu sabah bana patladı.:KK43: bir de nezlem hiç geçmedi

neyse bu sabah ki mönüm:
1 dilim ekmek üzerinde bir T.K labne
1 bardak sütlü kahve

ara olarak çay olacak

iyiyizz canimm seni sormalii
verirsinn canimmm üzülmeeee

akşam ki menüm
3 parça haşlanmış tavuk
4 çatal bulgur pilavı
2 tatlı kaşığı kakaolu puding
yarım dilim tahin halvası
1 bardak ayran

dayanamadım napimmmmmmmmmm

sabah ki menüm
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 siyah zetyin
azcık tam yağlı peynir
yarım domates
şekersiz çay

affiyettt bal seker olsunnnnn :):)

slmmm kizlarrrrrr ben 300gramm vermisimmmm:)
sabah yani saat 12de tavuk salata
öglenn 1tane peynirli pogaca 1tane aci biber
aksam 1tane pogaca 1tane aci biber

2litre su
45dk yürüyüs

biliyorumm menüm hic iyi degil ama esim aksam geliyor bende yemegi aksam yapiyorumm ve yemiyorum tabiki

kısceler moreller nasıl benım sdıslıgım bıras ındı ama tuvalete cıkamıyorum ya okadarform cayı ıcıyorum tık yok bugun adet oluyorum gıbı neyse bugunkı menüm

sabah 7.00
1 dılım ekmek arası kasar (hersabah ayak ustu atıstırdıgım ıcın aynı ya beyaz peynır ya kasar:) )

öglen
3 yk pılav
yarım porsıyon patlıcan musakka
tavuk corbası yarım kepçe,
1 elma kalori sepetine gore bu saate kadar 583 kalori almısım akşamda kacırmassam ıyı olucak bakalım

2litre su
45dk yürüyüs

biliyorumm menüm hic iyi degil ama esim aksam geliyor bende yemegi aksam yapiyorumm ve yemiyorum tabiki

tatlım afıyet olsun ama sadcee pohcayla gecıstırmemelısın bence saglıksız olabılır off cnm cektı sımdı olcak sıcak sıcak:)

kısceler moreller nasıl benım sdıslıgım bıras ındı ama tuvalete cıkamıyorum ya okadarform cayı ıcıyorum tık yok bugun adet oluyorum gıbı neyse bugunkı menüm

sabah 7.00
1 dılım ekmek arası kasar (hersabah ayak ustu atıstırdıgım ıcın aynı ya beyaz peynır ya kasar:) )

öglen
3 yk pılav
yarım porsıyon patlıcan musakka
tavuk corbası yarım kepçe,
1 elma kalori sepetine gore bu saate kadar 583 kalori almısım akşamda kacırmassam ıyı olucak bakalım

canimm bagarsaklarin alismis demmeki form caylarina bende uzun süre kullandigim zaman faydasi olmuyor
affiyettt olsunnnn canimm

2litre su
45dk yürüyüs

Verdiğin 300 gr. için tebrikler canım ama poğaça cık cık cık :KK20:(Kalorili diye değil,besin değeri düşük diye)
Onların yerine daha besleyici bir şeyler atıştır.
Yoğurt falan sevmiyor musun.İçine meyve doğra,mesela elma doğranmış yoğurdu ben çokkkk seviyorum...

X