Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Öğlen menüm :
yarım kase düğün çorbası
yarım tabak taze fasülye
yoğurt

sucuklu yumurta( 1 yumurta + 3 ince dilim sucuk)
yağsız limonlu karışık salata
yağsız karışık sebze

ara öğünde çay yanında 4 tane badem attım ağzıma karşı koyamadım midemde kazınma başladı

akşam üstü bir elma

insallahhh canimm yaaa
ama benimki demez kizz cook iyiniyetli birde baliketlilerden hoslaniyor :):):):)

affiyettttt olsunn canimm

iyii yapmissinn canimm yememeklee:)

iyiyizz canimm seni sormalii
verirsinn canimmm üzülmeeee

affiyettt bal seker olsunnnnn :):)

slmmm kizlarrrrrr ben 300gramm vermisimmmm:)
sabah yani saat 12de tavuk salata
öglenn 1tane peynirli pogaca 1tane aci biber
aksam 1tane pogaca 1tane aci biber

2litre su
45dk yürüyüs

biliyorumm menüm hic iyi degil ama esim aksam geliyor bende yemegi aksam yapiyorumm ve yemiyorum tabiki

kısceler moreller nasıl benım sdıslıgım bıras ındı ama tuvalete cıkamıyorum ya okadarform cayı ıcıyorum tık yok bugun adet oluyorum gıbı neyse bugunkı menüm

sabah 7.00
1 dılım ekmek arası kasar (hersabah ayak ustu atıstırdıgım ıcın aynı ya beyaz peynır ya kasar:) )

öglen
3 yk pılav
yarım porsıyon patlıcan musakka
tavuk corbası yarım kepçe,
1 elma kalori sepetine gore bu saate kadar 583 kalori almısım akşamda kacırmassam ıyı olucak bakalım

tatlım afıyet olsun ama sadcee pohcayla gecıstırmemelısın bence saglıksız olabılır off cnm cektı sımdı olcak sıcak sıcak:)

canimm bagarsaklarin alismis demmeki form caylarina bende uzun süre kullandigim zaman faydasi olmuyor
affiyettt olsunnnn canimm

Verdiğin 300 gr. için tebrikler canım ama poğaça cık cık cık (Kalorili diye değil,besin değeri düşük diye)
Onların yerine daha besleyici bir şeyler atıştır.
Yoğurt falan sevmiyor musun.İçine meyve doğra,mesela elma doğranmış yoğurdu ben çokkkk seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…