Kızlar genelde mesai saatlerinde forumdasınız galiba.Ben akşamları bakıyorum kimse olmuyor:44::44::44:
Geçmiş sayfaları okudum şimdi sizin akşam menülerinizi gördükçe iştahım kabardıoffffff ne zor aç kalmak.Herkes tombul olsun istiyorum,güzellik kavramı değişsin 70'ler geri gelsin istiyorum
Şaka bir yana sabah ve öğlen 1 haşlanmış patates yedim.Akşamada yağsız ton balıklı salata yiyeceğim.Gözümün önünde yemekler uçuşuyorrrrrr
Yürüyüşede yeniden başladım evde koşu bandında 50dak.koşmadan hızlı yürüyorum.Su içmeyi hatırlattınız bana hemen 1,5 aydır onu da bırakmıştım azönce suyumu aldım yanıma.Bundan sonra sabahları burdayım.
yok kız hiç yememekte kötü hasta olacam :)
ketojen diyete yazmışsın yaptın mı
Off bu erkeklerde hep bebek
Çok kızgınım bende şuan eşime onun yüzünden açım aççççççBiraz sonra gelir,"hoşbulduk" demeden"bugün yürüdün mü?"diye sorar.Beni sinir hastası edecek yakında.Hayır evlenirkende 107kg dım,gözün körmüydü beni alırken
1 porsyon salata
1 porsyon karışık sebze
yarın kase çorba
sağol canım ben artık çıkıyorumm dinlenmem lazım griipten geberdimaffiyetttt olsunnnn canimmm
sağol canım ben artık çıkıyorumm dinlenmem lazım griipten geberdim
aaaa nekadarr tuhaf esin var :)
benimkide diyet yapmaa ben seni her halinle seviyorum diyorrr
O modelden bende istiyorum iste.
Geçen gün eşime de söyledim gülerek: "eskiyi getir yeniyi götür kampanyasi "yapsınlar önce seni değiştireceğim dedim
hahahaha kiz vallaa yaa yapmaa askim diyett diyorr ardindan pastalar cikolatalar pizzalarr dolduruyorr eve yemicemm diyorumm ye askim birde bu lafi var ölümü gör ye diyorrr:):)
kızlar aksam kı menum
kuru fasülye
tarhana çorbası
ayran
ama dün toplam da 1463 kalori almısımaz yememe rağmen ama coğu karbonhidrat o yuzden..aslında 1063 almam gerekti..koşu bandın da da yürüyemedim sevgılı esım ızın vermedı anlayacağınız zararlı cıktımm....
bu sabah ki kahvaltım2 küçük dilim kepek ekmeği (tam buğday bulamadım)
5 siyah zeytin
azcık peynir
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi
Süt+2-3 adet kepekli bisküvi
Yağsız cafe latte+2 galete
3 kuru kayısı+2 adet ceviz
1 adet kepekli tost
½ simit+1 dilim peynir
1 porsiyon meyve+6-7 adet badem
1 çay bardağı leblebi+1 avuç kuru üzüm
3-4 kepekli bisküvi+1 dilim peynir
3 kaşık yulaf +1 Kase yoğurt
1 adet meyveli yoğurt+1 porsiyon meyve
1 kase çorba
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu+2 galete
1 dilim light kek ( şeker yerine pekmez ve kepekli un ile yapılmış)
10 adet tuzsuz badem+10-15 adet yaban mersini
1 dilim kepek ekmek+1 dilim peynir+1 bardak ayran
1 bardak kefir+3-4 adet kuru kayısı
2 adet kuru incir+2 adet ceviz
Bende hep iki beden incelmek istiyordum:)Sık sık diyet yapıp bozanlardandım.
Taa ki arkadaşım dediğim insanın evine gidene kadar.Benim iki ay sonra düğünüm var arkadaşım evli anneside vardı ona giitiğimde.Annesi dedi ki RyhnMlk'cim sende düğün diyeti yapmıyomusun?cevap vermemi beklemeden aman kızım üzülme artık her bedenden gelinlik var nasılsa dedi.
ben 42 beden dim o zaman .sevgili arkadaşımda RyhnMlk'cim sen 46 bedenmiydin diye sordu bana şok oldum,kalbim çok kırıldı46 bedende olmak ayıp bişey değil ama beni üzen ,arkadaşımın o bedende olmadığımı bildiği halde öyle demesiydi.kendiside benden katkat daha kilolu 46 nında üzerinde.
O anda benim bedenim 46 olursa senin 56 olur demek istedim ama arkadaşıma demedim.çünkü öyle desem kalbi kırılırdı .ama o benim kalbimi bile bile kırdı ve bundan hiç çekinmedi.o sözleri söylerken ki hem o fesat kalpli annesinin hemde arkadaşımın yüz ifadesi hep gözümün önünde
O akşam eve geldiğimden itibaren diyete başladım,spor ve kürlerle 1.5 ayda 6 kilo verdim:)bir beş kilo daha vermek istiyorum:)
Allah kilo vermek isteyen ve kilolarından dolayı kalbi kırılan herkesin yardımcısı olsun:)
Kalbi fesat tüm insanlarda Rabbimin İlahi adaletine mahkum olsun
Ne yaparsın var böyle işte kıskançlıktan ne diyeceğini şaşıran,içindeki kıskançlığı sözlerine yansıtan 'sözde'arkadaşlarımızcanim bugün dergi aldim diyetlerle ilgili yanl$i$ bilgilerdiye, ve yaziyorki 1200 altina inmek demek depolamak demek
ben artik ara ögün yapmiyorum yoksa bu kadarla yetinemiyorum
ay canim yaaseni çok iyi anliyorum benimde arkada$im bana laf dürüp duruyor, ve kendisinin benden daha kilolu oldugunu kabul edemiyor, bana sordu kaç kilosun diye 69 dedim senin kilon tartida göstermiyor ama kilolusun oysa kendisi 86 kiloymu$ ayni boydayiz yinede kendini benden zayif görüyor, beni her gördügünde ayyyy sen yine kilo almi$sin diyor
geçenlerde arkada$larin yaninda dediki siz leyya88 yi 4 yil önce görseydiniz ne kadar zayifti!ay sanki ona ne!
sonra yine ayni arkada$larin yaninda dediki leyya88 iddaya girelim 3 aydakim daha çok kilo vercek, ve girdik bakalim artik, ama demesi kolay o bir ton yiyor her zaman ve diyete ba$lar ba$lamaz resmen eriyor
bu arada o kadar kiloyu nasil verdin?