Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

merhaba kıscelr nasılsınız?

dunkı menum soyle

sabah 07.00
1 koca bardak cay
1 pohca arası kasar:KK43:

öglen12.30
fırın makarna bır dılım
yarım kepce mercımek corba
kucuk bıber dolma bıtane
2 adet kıras saplı form cayı

akşam 17.30

5 yk bulgur pılavı
bamya yemegı yarım kase
bolca yogurt

cay

bugunkı menum ıse bu saate kadar

sabah07.30
1dılım ekmek arasına 1salam 1 kasar
ara aktıveya yogurt

öge yemegı 12.30
bol yesıl salata
sulu kofte

affiyettt olsunnn canimmm :)

dün esimm pizza yedii hemdee gece saat 2de cook canim cektiiii ama yemedimmmm
bende sabahh 1dilim ispanakli pizza yedimm
öglen ve aksamda 1dilim yesem cokmu olurki

Moralini bozma arkadaşım 100 gram senin vücudunun depoladığı su bir iki kez tuvalete çıktığın zaman ondan fazlası gidecek merak etme dert ettiğin şeye bak vücudundan attığın her 7000 kalori 1 kilo demek bir öğün kaçamak bile bişey yapmaz o kadar takılma defalarca zayıfladım 5 haftada 13 kilo verdim kimse inanamadı ama yedimde aynı zamanda kaçamaklarda yaptım . sırrı var işte bu konuda :))

Moralini bozma arkadaşım 100 gram senin vücudunun depoladığı su bir iki kez tuvalete çıktığın zaman ondan fazlası gidecek merak etme dert ettiğin şeye bak vücudundan attığın her 7000 kalori 1 kilo demek bir öğün kaçamak bile bişey yapmaz o kadar takılma defalarca zayıfladım 5 haftada 13 kilo verdim kimse inanamadı ama yedimde aynı zamanda kaçamaklarda yaptım . sırrı var işte bu konuda :))

nasill verdinnki canimm 5haftadaa okadar kiloyuu keskee bende versemmm
nebiliyimm canimm yaa 100grammi görüncee agladimm resmenn

neden canım bir sorunun mu var yada çalışıyomusun

bu kadar kiloluyken dizlerim herhalde beni taşıyamıyor hareket yapınca yağlanmamış eski menteşe sesi gibi geliyor dizlerimden:KK53::KK53::KK53:.. dedim bekleyeyim bir kaç kilo vereyim.. doktora göre dizlerimiz vücudumuzun ağırlığı 2.5 kat taşıyormuş..

Süt+2-3 adet kepekli bisküvi
Yağsız cafe latte+2 galete
3 kuru kayısı+2 adet ceviz
1 adet kepekli tost
½ simit+1 dilim peynir
1 porsiyon meyve+6-7 adet badem
1 çay bardağı leblebi+1 avuç kuru üzüm
3-4 kepekli bisküvi+1 dilim peynir
3 kaşık yulaf +1 Kase yoğurt
1 adet meyveli yoğurt+1 porsiyon meyve
1 kase çorba
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu+2 galete
1 dilim light kek ( şeker yerine pekmez ve kepekli un ile yapılmış)
10 adet tuzsuz badem+10-15 adet yaban mersini
1 dilim kepek ekmek+1 dilim peynir+1 bardak ayran
1 bardak kefir+3-4 adet kuru kayısı
2 adet kuru incir+2 adet ceviz

keskeee yemeseydinnnn :KK43:

napim cnm yedım..ara öğün yapmıcam bugun yapcak bişey yok :)

evet bıras daha ıyı cnm:) dun dehset sısıtım ama bı gorsem halımı vucudum odem yapmış

off cnm ya sorma benımde sıskınlığım var anlamadım az yıyorum ama yınede şişkinliğim var..

tesekkur ederım cnm

sinirlerimm bozukk canim daha yeni girdimm
yani ozaman esinde hakliymis :)
ama sen ginede yürü

valla cnm yurumeye calışıcam...

biliyorumm kiz :)
yani demek istedigimm herhafta yazsin herkes yeni gelenlerde

pazartesi yazıcak gelenlerde işte cnmm..

kizlarrrr bugünn cokk morelim bozukk yemin ederimm hic kacamak yapmadimm ama 100gramm almisimmmm

neden moralın bozuk kı cnm yaa..

dün esimm pizza yedii hemdee gece saat 2de cook canim cektiiii ama yemedimmmm
bende sabahh 1dilim ispanakli pizza yedimm
öglen ve aksamda 1dilim yesem cokmu olurki

hmm iyi ki yemedın ama sabah yemıssın aksama yeme

nasill verdinnki canimm 5haftadaa okadar kiloyuu keskee bende versemmm
nebiliyimm canimm yaa 100grammi görüncee agladimm resmenn

:KK53::KK53::KK53: nasıl verdı kı

Süt+2-3 adet kepekli bisküvi
Yağsız cafe latte+2 galete
3 kuru kayısı+2 adet ceviz
1 adet kepekli tost
½ simit+1 dilim peynir
1 porsiyon meyve+6-7 adet badem
1 çay bardağı leblebi+1 avuç kuru üzüm
3-4 kepekli bisküvi+1 dilim peynir
3 kaşık yulaf +1 Kase yoğurt
1 adet meyveli yoğurt+1 porsiyon meyve
1 kase çorba
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu+2 galete
1 dilim light kek ( şeker yerine pekmez ve kepekli un ile yapılmış)
10 adet tuzsuz badem+10-15 adet yaban mersini
1 dilim kepek ekmek+1 dilim peynir+1 bardak ayran
1 bardak kefir+3-4 adet kuru kayısı
2 adet kuru incir+2 adet ceviz

ayyy coook iyii olmuss canimm bunlari yazdiginnn cook tsklerrrr

Merhaba Arkadaşlarrrr
Ben 33 yaşında, evli, 1 çocuk annesiyim.
65 kilo ile evlendim. 70 ile hamile kaldım veee 100 kilo ile doğuma girdim :KK43: 4,250 gram bebeğim doğdu :) Ben ise doğum sonrasında 96 kiloya düştüm ama o günü hatırlamak bile istemiyorum. Balon gibi şiş bir vücudum. Giydiğim yakışmıyordu. Taaaaki eşimle kendimize birkaç kıyafet almaya gittiğimiz güne kadar. Eşimde aksine okadar zayıfkiiii bildiğimiz iskelet :KK70: ... Mağazaya girdik. Birkaç ürün baktıktan sonra tezgahtar bayan bana : - Size göre kıyafetimiz yok dediğinde o gün başıma yıkıldı. Bu kelimeyi üstelik eşimin yanında söylemişti. Nekadar utanç verici. Ben evli bayanların bakımlı olmasından yanayım. Bilmem anlatabildimmi. Eşimin asla duymasını istemezdim ama iyiki duymuş. Ertesi günü spor salonuna yazılıp rejime başladm 4 ay'ın sonunda 74 kilo'ya düştüm. Boyumunda uzun olmasından sebep 74 kiloda ben incecik gözüküyordum. 40 bedenin içine giriyordum halbuki 48-46 beden giyiyordum. Kızlar şu anda tam evimde 91 diyetisyende tartıldığımda ise 93,300 gram çıkıyorum :KK43: eski halime geri döndüm. :KK43: çok morelim bozuk.

Yıllardır spor salonuna gidiyorum ancak geçenyıl oğlumun derslerinden sebep ara vermiştim. 1 AY önce tekrar başladım.
Çarşamba günü'de diyetisyene gittim. Artık diyetime başladım. Gün gün harfi harfine ne yediğimize kadar birlikte zayıflamaya varsanız buyrun beraber zayıflayalım derim.

Merhaba,

Aynı sorun bendede var 97 kilo ile hamile kaldım, doğuma 107 kilo gittim. doğumdan sonra 95'e düştüm son bir aydır yediklerime dikkat ettim 92 ye düştüm.. şimdide isveç diyetine başladım bu 5. günüm sabah tartıda 89 çıktım.. diyete devam inşallah tez zamanda veririz kilolarımızı...

napim cnm yedım..ara öğün yapmıcam bugun yapcak bişey yok :)

valla cnm yurumeye calışıcam...

pazartesi yazıcak gelenlerde işte cnmm..

neden moralın bozuk kı cnm yaa..

hmm iyi ki yemedın ama sabah yemıssın aksama yeme

:KK53::KK53::KK53: nasıl verdı kı

evett canim yürü sen bosverr esini:)
canimm 100gramm almisimm cok agladimm yaaa
evett canimm gece yemedimm tadina bile bakmadimm sabah yedim 1dilimcik öglende yicem bir dilimm
aksam ne yiyeyimkii 1bardak sütle misir gevregi mi yesemkii
ayy bilmiyorumm ki iyi vermiss

Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;

1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.
2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.
3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın
4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.
5. Sıvı alımınızı arttırın.
6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.
7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.
8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.
9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.
10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.
11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

kızlar ben bir siteden kopyalayıp yapıştırıyorum herkes okusun diye burada yoksa linkini vereyim rahat okursunuz :
Seçil KENAR - ZAYIFLAMA HAKKINDA HER ŞEY - DURAKLAMA DÖNEMLERİNDE ŞOK DİYETLER YAPMAYIN!

evett canim yürü sen bosverr esini:)
canimm 100gramm almisimm cok agladimm yaaa
evett canimm gece yemedimm tadina bile bakmadimm sabah yedim 1dilimcik öglende yicem bir dilimm
aksam ne yiyeyimkii 1bardak sütle misir gevregi mi yesemkii
ayy bilmiyorumm ki iyi vermiss

direkt ana sayfada gördüm daldım ağlama adam akıllı diyet yap ağlamaların hiç faydası olmuyor inan

Bende hep iki beden incelmek istiyordum:)Sık sık diyet yapıp bozanlardandım.:KK17:

Taa ki arkadaşım dediğim insanın evine gidene kadar.:KK14: Benim iki ay sonra düğünüm var arkadaşım evli anneside vardı ona giitiğimde.Annesi dedi ki RyhnMlk'cim sende düğün diyeti yapmıyomusun?cevap vermemi beklemeden aman kızım üzülme artık her bedenden gelinlik var nasılsa dedi.
ben 42 beden dim o zaman .sevgili arkadaşımda RyhnMlk'cim sen 46 bedenmiydin diye sordu bana şok oldum,kalbim çok kırıldı:KK43: 46 bedende olmak ayıp bişey değil ama beni üzen ,arkadaşımın o bedende olmadığımı bildiği halde öyle demesiydi.kendiside benden katkat daha kilolu 46 nında üzerinde.

O anda benim bedenim 46 olursa senin 56 olur demek istedim ama arkadaşıma demedim.çünkü öyle desem kalbi kırılırdı .ama o benim kalbimi bile bile kırdı ve bundan hiç çekinmedi.o sözleri söylerken ki hem o fesat kalpli annesinin hemde arkadaşımın yüz ifadesi hep gözümün önünde :KK43:

O akşam eve geldiğimden itibaren diyete başladım,spor ve kürlerle 1.5 ayda 6 kilo verdim:)bir beş kilo daha vermek istiyorum:)

Allah kilo vermek isteyen ve kilolarından dolayı kalbi kırılan herkesin yardımcısı olsun:):KK16:

Kalbi fesat tüm insanlarda Rabbimin İlahi adaletine mahkum olsun :KK31:

Son düzenleme:
X