Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kizlar ya ben hep iki litre su içiyorum ama ak$amlari yatana kadar içiyorum çogunu çünkü i$ yerine yeni girdim ve her tuvalete gittigimde sekreterlerin önünden geçiyorum bu yüzden utaniyorum :26: yinede iki kere gidiyorum bir litre su içiyorum, kalan bir litreyi ak$am 7 den sonra içiyorum

mesela yarin ba$ka bir $irkete gidecegim, kimseyi tanimiyorum bu yüzden Sabah su içmeden gidecemm

afferimmm kiz az yemissinn nutella haric

aaa olsunn canimm yaa gitt wc nolcakki utanmaa bu bir ihtiyac sorarlarsada bisey uydur rahatsizligim var böbregimde mecburiyetten iciyorum de :):):):)

iyii canimm dahaa gencsinn olur insallahhh benim ikitane var:)
kizimm zatenn tatlii yemeeeeee:)

CNM bakalım ya tutucam kendımı ve yememe çalışıcam hayırlısı :)
çocuk içinde bu yaz bı geçsin kışa çalışmalara başlıcaz insallah :))

byeeee byeeee canimmmm coook yemeeee

yok canım cok yemedım ama karbonhidratlı gıdalar yediğim için günlük kalori miktarını aştım

kizlarrrr 51dk yürüdümmmm ve
316kaloriiii yaktimmmm :)

ovvvv harika..eşim benı aksamları yurutmuyor yaa otur yanımda diyor offffffffffffff..

ohh ohh masallah canım azmin elinden ne kurtulabilir ki tebrikler..

off canım yaa sorma benım 1067 ama aksam az yememe rağmen 1493 kalori almışım

aynen canım bende kaçırdım bazen ama diyete devamm ediyorummmmmmmmmmm..bu ara kalori hesaplıyorum ama zor yaa...1063 kalori almam gerek ama ne yazsam o kaloriyi aşıyor:18:

kizlarrr olmayan pantolonlarimi denedimm veeee olmadiiiiii
cooook kizdimmm kendimeee yaaa

dur bakalımm 1 ayda olcak iş değil buu...yaza denersin

canım azcık sabrt bak 15 gün dayansan gerisi gelir lütfennnn bize takıl ne yedin ne içtin yaz birbirimize destek olalımm LÜTFENN

bugün biraz halsiz düştüm tatlım bezelye yemeği yedim canım

ee yani ıyı olmus canım ben galeta mısır gevreği nereye kadarrr.....

aferın sana cankızzzzz yemeeee dayan...

cnm bende gunduz 2 litre içiyorum eve gelince aklıma gelmıyor su içmek nese sonucta içiyoruz ya gece gunduz pek farketmez..su nutellayı da bırakamadın gitti yahu

dayanamadım tartıldım 63 kiloyum :))))) kaldı 3 kilo sonra gelsin inş bebeğim :))

ohhh 3 kılocuk ne guzell benım daha 10 kılo vermem gerekk

kizlarrrrr coook üzgünùmm ama ben bir dilim elma yedimm

aman bee deli bi dilim elmadan ne olcak ala ala....315 kalori yakan sesın ben değil

kızlar aksam kı menum
kuru fasülye
tarhana çorbası
ayran

ama dün toplam da 1463 kalori almısım az yememe rağmen ama coğu karbonhidrat o yuzden..aslında 1063 almam gerekti..koşu bandın da da yürüyemedim sevgılı esım ızın vermedı anlayacağınız zararlı cıktımm....

bu sabah ki kahvaltım2 küçük dilim kepek ekmeği (tam buğday bulamadım)
5 siyah zeytin
azcık peynir
şekersiz çay
az şekerli türk kahvesi

[FONT=Arial Black]yeni arkadaşlarımız geldi aramızaa çok sevindim öncelikleeee [/FONT]

demem o ki şimdi ben bi liste yapmıştım ya 15 gun sonunda kilo bildirim yapcaktık hani..pazartesi kilo bildirim yaptıktan sonra yeni arkadaşlarım da o gun tartılıp bana (kilo-yaş-boy ) oranlarını yazsınlar yeniden bir liste oluşturalım..bu sefer 1 hafta sonunda kilo bildirimi yapalım... TAMAM MI ????

günayddddın cnm

ilk önce hş bulduk
özel mesaj olarak göndderirim istersen

yoksa bugün mönüsü:

kahvaltı:
yarım muz
2tüm ceviz
2 hurma
2 kuru erik
5 tane badem
bir kase tarçınlı yoğurt
(1/2 kupa sütlü kahve keyf için)

ara : yeşil çay

oğlen:
1 porsyon pilav
1 yumurta

dün ise ara olarak sadece az şekerli yeşil çay

akşam yemeği :
yağsız sebze haşlama
1 kase yoğurt
80g ton balığı

öptümm sizeee kolay gelsin hepimize

yeni olduğum için özel msj gönderemedim cnm burada bildireyim takip için

Pzt 11.02 : 81.400 kg
Pzt 18.02 : 79.000 kg

çok teşekkür ederim desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…