Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızlarrr ben cıkıorumm sımdı yrın görüşürüzz....öptümmmm:KK34::KK34:

CANIM ben 88 liyim 25 ıme gırdım..cocuğum yok evet..eşimle cok sorunlarım oldu benımde dusunmedık ama artık zamanı geldı :)

hmm 1.ciyi biliyorum canım bal falan da konuluyor..ama ben tariflerimi seçtim bunları baska zamana düşünebiliriz... :)) saol

kızım dayancam yaa...ama tatlıya bilmem:KK9:

1067 canım..ben hazirana kadar 0 kilo olmak istediğimi belirttim oda ötle bir rakam verdi..yanı bu demek oluyor kı aksama hafif şeyler yemem gerek

iyii canimm dahaa gencsinn olur insallahhh benim ikitane var:)
kizimm zatenn tatlii yemeeeeee:)

slm kızlar bugün avukatıma gittim öğleden sonra işim vardı bürosu kemeraltında ama evden çıkmadan 2 porsiyon sebze yemegimi (8 yemek kaşıgı ) 3 kaşık yoğurt yagsız salata ve 50 gr ekmegimi bir güzel yedim tok çıktım evden kızım biraz acıktım anne desede onada dışarıda yemek yedirmeden geldim sadece bir cafede bir tane orta türk kahvesi içtim onada 2 tane olmak şartıyla diyetimde yer var çünki kızımada evde kendim tost yaptım oda sağlıklı beslendi benim sayemde eskiden olsa kesin yemek yemeden gelmezdim ama şimdi bilinçli olma zamanı gidicek bu kilolar
akşamada ızgara tavuk yapıcam tabi oda 150 gr :KK56:

slm kızlar bugün avukatıma gittim öğleden sonra işim vardı bürosu kemeraltında ama evden çıkmadan 2 porsiyon sebze yemegimi (8 yemek kaşıgı ) 3 kaşık yoğurt yagsız salata ve 50 gr ekmegimi bir güzel yedim tok çıktım evden kızım biraz acıktım anne desede onada dışarıda yemek yedirmeden geldim sadece bir cafede bir tane orta türk kahvesi içtim onada 2 tane olmak şartıyla diyetimde yer var çünki kızımada evde kendim tost yaptım oda sağlıklı beslendi benim sayemde eskiden olsa kesin yemek yemeden gelmezdim ama şimdi bilinçli olma zamanı gidicek bu kilolar
akşamada ızgara tavuk yapıcam tabi oda 150 gr :KK56:

afferimmmm kizz iyiii yapmissinnnn böyle gidersekk incecikk olcazz :)

CANIM ben 88 liyim 25 ıme gırdım..cocuğum yok evet..eşimle cok sorunlarım oldu benımde dusunmedık ama artık zamanı geldı :)

hmm 1.ciyi biliyorum canım bal falan da konuluyor..ama ben tariflerimi seçtim bunları baska zamana düşünebiliriz... :)) saol

kızım dayancam yaa...ama tatlıya bilmem:KK9:

1067 canım..ben hazirana kadar 0 kilo olmak istediğimi belirttim oda ötle bir rakam verdi..yanı bu demek oluyor kı aksama hafif şeyler yemem gerek

iyi cnm benim 982:KK53: listeyi yaptım şaşırdım ne yiyeceğime doğrusu hem de hergün aynı şey yemek sıkıcı bayağı:KK14: değişiklik yapmak zor kaloriler uçarrrrrrrrrrr ama yine ben temmuza kadar ve senin vereceğin kiloların iki katını vermem lazım bazen imkansız görüyorummmm:KK31:

bazen kaçırsakta son gaz dıyete devam kızlar az önce akşam yemeğimi yedim çorba 1 dilim ekmek ve pırsa yemeği yedim bgn kapattık artık suyla geceyi ederiz inş. sizler kalorı hesaplayarakmı yıyıyorsunuz nasıl beslenıyorsunz?

bazen kaçırsakta son gaz dıyete devam kızlar az önce akşam yemeğimi yedim çorba 1 dilim ekmek ve pırsa yemeği yedim bgn kapattık artık suyla geceyi ederiz inş. sizler kalorı hesaplayarakmı yıyıyorsunuz nasıl beslenıyorsunz?

evettt canimmm devamm edicezzz :)
yok canim ben kalori hesaplamiyorum

öğlen: 2 galete 2 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt 1 tane muz 500 kadar ip 20 dk koşu bandında koştum akşam:7 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 300 kadar ip 50 mekik

bilmiyorumkiiii saka sakaaa hosgeldinn canimm kilon kac kac olmak istiyorsun yasin kac:)

Boyunu,kilonu,yaşını yazmazsan almayız işte..(Ay ben de kim oluyorsam,dünün katılımcısı :KK54:)

:KK1::KK1::KK1:Slm kızlar.Hoşbulduk.Hemen yazıyorum boyumu kilomu...
Boyum 170,kilom 100:KK17::KK17::KK17: 33 yaşındayım.Henüz çocuğum yok ve anne olmak istiyorum artık.Vermem gereken en az 40 kilo var daha.Desteğe ihtiyacım var açıkcası.Kasım ayında diyete başladım 2 ayda 14kg verdim azimle.Ocak ve şubat boş geçti desem yeri.Ne kilo aldım ne verdim nede spor yaptım.:KK5::KK5::KK5:
3 gün önce yeniden başladım ama azmimi kaybettim aklımda hep yemek var:KK14::KK14::KK14:

:KK1::KK1::KK1:Slm kızlar.Hoşbulduk.Hemen yazıyorum boyumu kilomu...
Boyum 170,kilom 100:KK17::KK17::KK17: 33 yaşındayım.Henüz çocuğum yok ve anne olmak istiyorum artık.Vermem gereken en az 40 kilo var daha.Desteğe ihtiyacım var açıkcası.Kasım ayında diyete başladım 2 ayda 14kg verdim azimle.Ocak ve şubat boş geçti desem yeri.Ne kilo aldım ne verdim nede spor yaptım.:KK5::KK5::KK5:
3 gün önce yeniden başladım ama azmimi kaybettim aklımda hep yemek var:KK14::KK14::KK14:

tekrardan hosgeldinnn
insallahh kilo verip sende anne olursun
canim aynen diyetteyimm ama aklim yemeklerde

kizlarr az önce geldim kv gittimm
cikolata getirdi birde benim cok sevdigim karamelli sekerdenn
dolmaaaaa yapmisss menemen filann ye diye tuturduuu diyetteyim yaa yoksa zorlamaz hic kendimii zorr tutumm veeeee yemedimmmmm iyikide yememisim diyorumm ama aklimm orda kaldiiiiii
birdee coooook aciktimmm ben ya:KK43::KK43:

iyiii kizz gecee bende hep icindeyimm
bence menünn iyiii canimm

Gece ku$uyuz demekki :)

canimm üzülmeee hadii 100gramm alsaydinnn

evet buna $ükür :)

kızlar yaaa kilo versem de çocuk yapsam :)

yap yap yap :)

Kabızlık ilaçlarını maalesef ben de bazen kullanıyorum ve barsaklarda felaket şişme yapıyor
ben de o dönemler olduğumdan daha ağır geliyorum..Ama bak sen buna rağmen az da olsa gene de hafiflemişsin..:KK9:

evet canim karnim çok $i$mi$ti bugün indi ama :)

kizlarr az önce geldim kv gittimm
cikolata getirdi birde benim cok sevdigim karamelli sekerdenn
dolmaaaaa yapmisss menemen filann ye diye tuturduuu diyetteyim yaa yoksa zorlamaz hic kendimii zorr tutumm veeeee yemedimmmmm iyikide yememisim diyorumm ama aklimm orda kaldiiiiii
birdee coooook aciktimmm ben ya:KK43::KK43:

vay beeee ma$allah canimmm

selam kizlar nasilsiniz?? gece ku$u oldum gündüz i$teyim giremiyorum i$ yerimde çekiniyorum aslinda büromda benden ba$ka kimse yok ama :)

Menümü yazayimm :

Sabah saat 6 da : mate çayi iki bardak
bir bardak süt
bir kase dolusu k fleks+ yulaf ezmesi

ara : sekersiz sütsuz kahve

Ögle : ha$lanmi$ ye$il fasülye
2 küçük dilim pastirma
1 diyet yogurt

ara : bir diyet yogurt bir kuru erik

ak$am : 1 büyük kase yagsiz hazir sebze çorbasi
5-6 tane makarna
bir tatli ka$igi $ekersiz findik ezmesi ve bir ka$ik Nutella