Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Kızlar boşuna uğraşmayın. siteden çıkıcam çıkamıyorum. Boşuna vakit kaybediyorsunuz. şimdi vaktim yok ama, bana 1000 tl ye mal olan formülü anlatacağım, bir doktora gittim haftada 250 tl 4 kere gittim 1000 tl em gitti. söylediklerini size anlatacam bana dua ediceksiniz ama çıkmam lazım işten artık yarın :)

ben cıkıyorum kızlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzz

siskoooo patatesss kaldirr o kocamann poponuuu ve gitt sporunuuu yappp
yeterrrrrr artikkkk yaaaaaaa kiziyorumm iyiii mi:)

Vallahi ne deseniz hakediyorum ama ayağım gitmiyor ya..

Bu gün giyindim gideyim diye sonra üstümü geri çıkardım...Havalar ısınsa da yürüyüşe başlasam..

Meyvelerin çokkk şeker..

kizlarrrr deminnn 3tane kuru incir yedimmm

Afiyet olsun,Bence yenebilirler listesinde,tatlı şeker yemekten iyidir..

Merakla bekliyorummm:44:

demek sadece ben değilim ben de içince çok acıkıyorummmmmm. ama bırakmaya niyetliyim miniklerim için.. yine kendimi meşgul etmem lazım ben boşta kalmaktan sigara içesim geliyor
bana dua edinnnnn.

iyiii canimm sen birakmaya niyetlenmissin ben birakmam
insallahhhh sen birakabilirsinn canim

ignee demii canimm o dediginn:)

aaaaa olmuyorrrr amaaaa gitseneeee yaaaa

kizlarrr benim migdem mi kücüldiki acabaa ekmeksiz birkactane köfte ve patatess yedimm coook sistimmmm yaaa
redbull actimm birtane iciyim diyee bayagdir icmemistimm icemedimm yaa döktümm bende
hayatta dökmezdimm ya cook severdimm ama icemedimm
coooooooook mutluyummm yaaa

bozmaa canimm artikk aksam azicik ye tamammi
ben yedimm bu saaten sonrada yemem artikk :)
evett canim karnindan dr igne vuruyor yaglarin parcalaniyor benim esimin kuzeni yaptirmisti

Kesinlikle mide küçülüyor cankız..Önemli olan da bu zaten.Mide küçüldü mü zaten istesen de yiyemiyorsun..

Zoru başarmışsın,bravo ..Bunlar da sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…