Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

VALLA CnM bılmıyorum kalorı hesaplayarak kilo vermekte bana zor geldi biraz

hadii kiz göreyim senii pazartesi gününe kadarr hic kacamak yapmaa
evett canimm büyükk

VALLA CnM bılmıyorum kalorı hesaplayarak kilo vermekte bana zor geldi biraz

kalori sepetinde her yiyeceğin kalorisi var. ben sadece günlük yediklerimi yazıyorum. yaptığım sporu da ekliyorum o bana +,- topluyor sonucu veriyor. limiti aşmadıysam sorun yok. bak kek bile yiyebildim. üstelik 1,5 lahmacunun üzerine. akşam ayarlayacağım tabi ki.

Evet bu siteye yaklaşık 8-9 aydır üyeyim ben de.Güzel ve motive edici bir site..

Sadece tembellikten ya da işten güçten düzenli girememiştim şimdiye kadar
ama bundan sonra ne burası ne orası asla ihmale gelmeyecekkkk...

saol canım....
sonradan da azcık pasta yedim kızlar offf

Çizelgen hayırlı olsun..
Bu arada (pasta olayı)olmuş bitmişe çare yok.Amacın bundan sonra aynını tekrarlamamak olsun.

selam kızlar kolari sayarakmı diyet yapıyorsunuz bende zayıflamak istiyorumda bu hafta başladım en az 5 en fazla 10 kılo vermem gerek aranıza katılıyım dedim ama ????

E tabi insan yediklerine kalorilerini düşünerek dikkat ediyor.Doğal olarak kaloriler sayılmış değil de düşünülmüş oluyor böylece..

Bir de hareketini biraz arttırırsan her şey yoluna girecektir...Bu arada hoşgeldin..

kizlarrr yemin ederimkiii göbegim azicik gittiii :):)

Ohhh ne güzel..Benbile dünden beri başladım dikkat etmeye.
Benimki bile baya sönük gözüküyor..
Devamı da gelir iyişallah..

İtiraf ediyorum ki ben bir spor salonuna kayıtlıyım ve gitmiyorum ...

Kızın bana lütfen ,artık sporu da şu hayatımın içine sokayım ...

ayy böylee gidersekk gelirr gelirrr

İtiraf ediyorum ki ben bir spor salonuna kayıtlıyım ve gitmiyorum ...

Kızın bana lütfen ,artık sporu da şu hayatımın içine sokayım ...

siskoooo patatesss kaldirr o kocamann poponuuu ve gitt sporunuuu yappp
yeterrrrrr artikkkk yaaaaaaa kiziyorumm iyiii mi:)

hadii kiz göreyim senii pazartesi gününe kadarr hic kacamak yapmaa
evett canimm büyükk

insallah canım yaaa bende bunu çok istiyorum ınan..kaçamak yapmamayı yanı

evet cnm haklısında belkıde ben pek beceremedım siteye yazmayı falan..

ınsallah bı daha tekrarlamam canım bunları...saol yaptım işte bıseyler meyvelerr falan guzel olmus demı :)

yapmaaa canimmm benimm
yazinn manken gibii olicazzzz :)

offfffffff ya çok ağrım var kızlar yanımda majezikte yoktu ölüyorum

kızlar;
eğer zayıflamayı gerçekten istiyorsanız şunları mutlaka uygulayın 1. si diyet yaparken evde çok durmayın çünkü canınız sürekli birşeyler atıştırmak isteyecek.dışarı çıkarak daha çok hareket edecek ve daha çok kalori yakacaksınız 2. si canınız tatlı birşeyler istediğinde 1 çay bardağı adaçayı yapın içerisine 1 çay kaşığı bal koyun hem kan şekeriniz dengelenir hem adaçayı yağ yaktırır. 3. sü yarın ne yiyeceğinizi düşünün ve ona göre hazırlığınızı yapın. 4. sigarayı bırakın, sigarayı bırakınca kilo almak diye bişey yoktur ben sigarayı bırakarak dokuz ( 9) kilo verdim. çünkü sigara metobolizmayı yavaşlatıyor, insana ağırlık veriyor ve yataktan kalmak istemiyorsunuz nefes nefese kalındığı için spor yapmak istemiyorsunuz, sadece abur cuburu sevenler sigara içmek istediğinizde 3-4 kuru erik, 2 kuru kayısı, 6-7 badem yiyebilirsinz.
maden suyu sigaranın zararlarından kolay kurtulmanızı sağlarken GÖBEK yağlarını harekete geçirir. kendinizdeki değişikliğe inanamayacaksınız. hepinize kolay gelsin....

Son düzenleme:

tsklerrrr canimm herseyi yaparimda sigara biraz zor benimm icin
ya zaten ben sigara icince cook acikiyorumm ama birakamiyorum ya

tsklerrrr canimm herseyi yaparimda sigara biraz zor benimm icin
ya zaten ben sigara icince cook acikiyorumm ama birakamiyorum ya

demek sadece ben değilim ben de içince çok acıkıyorummmmmm. ama bırakmaya niyetliyim miniklerim için.. yine kendimi meşgul etmem lazım ben boşta kalmaktan sigara içesim geliyor
bana dua edinnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…