Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ya canimm sen çok az besleniyorsun (

CANKIZ tebrik ederim canimmmmm

ALYA canimmmm kendineeeeee gellll tatlimmmmm

selammm kizlarr nasilsinizz? ben artik sadece gece girebilecegimm çali$tigim için (
bugünki menüm çok iyidi ama ak$am eve geldim hemen misafir geldi bende yemek yemedim abur cubur yedim

Sabah 6.30 da
mate çayi
bir bardak süt
bir kaseden az fazla diyet misir gevregine kari$tirdigim yulaf
bir ka$ik kuru fasülye (ne alakaysa tezgahda görünce yedim )

ara 11de $ekersiz sütsüz nescafe

ögle 12.40 da
4 köfte kadar yagsiz balik
ha$lanmi$ ye$il fasülye
bir tane diyet yogurt
su ile bir ka$ik kakaoyu kari$tirip içtim

ara : bir diyet yogurt

AK$am 7 de
4 tane yeti$memi$ hurma az $ekerli yani
bir ka$ik çikolata
bir ka$ik $ekersiz yer fistigi ezmesi
kirmizi biber
bir ka$ik yogurt ve bir ka$ik dolma

toplam 1100 kalori
30dk yürüyü$

kizlar ya benim morelim bozulduuuuu, birkaç gündür aç yatiyorum kilomda dü$üyordu ama bugün tartildimm ve $ok!!
70.2kilo yani bir haftada 100gr vermi$im, bir yandan üzüldüm ama sonra aklima geldi, doktor kabizlik için ilaç verdi o barsaklarda su topluyormu$ dedi, yani ödem yapti, bir kere içtim ilaci $imdilik hiç etksisi olmadi

iyiii kizz gecee bende hep icindeyimm
bence menünn iyiii canimm

canimm üzülmeee hadii 100gramm alsaydinnn

günaydınnn canlarım,

bu sabah kahvaltı
yumurta omlet
2 ince parmak kaşar peynir
3 çeri domates
1 kupa sütlü kahve

dün akşam üstü
2 kuru erik
2 tüm ceviz
1 elma

akşam yemeği ise
6 kaşık kuru fasulye
salata
yayla çorbası( acaba diyet için uygun mu)

ve bugün iptal oldum ben boğazım bademcikle beraber şişti nezle ağır bastı bebişlerimden kaptım herhalde

iyi günler dileğiyle

demek sadece ben değilim ben de içince çok acıkıyorummmmmm. ama bırakmaya niyetliyim miniklerim için.. yine kendimi meşgul etmem lazım ben boşta kalmaktan sigara içesim geliyor
bana dua edinnnnn.

cnm cocukların ıcın sıgarayı bırak lutfen benım teyzem doktora gıttı masallah suan ıcmıyor uzman yardımı alarak cok kolay bırakabılırsın

öğlen: 2 tane galete yeşilçay 300 kadar ip atladım 30 dk yürüyüş 50 mekik

canım benim karbonatlı suyu bugun ben içtim öyle tadı kötü flan değil yani 1 lt bitirdim

masallah sporcu kız :) valla cnm bende bugun denicektim sözde ama unuttum ki :)) ıs yerınde nerden bulayım karbonatı :)

cankiz seni tebrik ediyorum yaaa kilo veremicem diyen kızda ki azme bak hele :)

Kalorisepetinin yalancısıyım...Bu gün,bu saate kadar 520 cal. almışım .Amman

aferin az kalori almışşsın ..

evett kizlarr 30dk daha yürüdümm
vee 240da simdi yaktimm
toplamda 1saat yürüdümmmm

off ben bugun regli olduğum için ağrımdan bişey yapamadımm

1 kase mercimek çorbası 270 Cal. mış ..Aman Yarabbi..

aman yaa ne cokmuşş....

AKŞAMatates haşlaması 1 tane yeşil elma 300 kadar ip atladım

kız sen açlıktan ölcen boyle :) azcık yee..

Çok az bence,gün içinde neler yedin ki...:44:

cnm o hırs yaptı cokk..kıyamam pembe me :)

Slm kızlar beni de aranıza alır mısınız?

gell bebim gellllllllllll :) ee laç kilosun anlatta senide tanıyalım

aferinn sana canım ya harika bir liste olmuş yediklerin...

Ya canimm sen çok az besleniyorsun (

CANKIZ tebrik ederim canimmmmm

ALYA canimmmm kendineeeeee gellll tatlimmmmm

ahh leyya ahh ben kendımı saldım gıttı bu ara..yazın antalyada zayıfların arasında şişman kalınca aklım başıma gelcek heralde

canım yaaa dur bakalım az yiyorsan kilo almıyorsundur merak etme ilaçtan oldu belli ki

kizlarrrr 30dk daha yürüdümmm
toplamdaaaa 1bucuk saat yürümùs oldummm

yuhh bu saatteeeeeee....kızım uyusaydın ya..nese iyi olmuş yürüdüğünn...

canım beslenmem doğru değilde bişeye kalbim çok kırıldı o yüzden hırslandım çok ondan canım az yiyiyorum

kıyamam tatlım eşine kızıyosun dıe de bu kadar kendını yıpratma sağlığından olma sonraaa LÜTFENN

AH canımm kıyama sana hasta mı oldun ıhlamur falan iç grip ilacı iç ne bileyim canım hızını almadan geçmezde bu hastalık geçmiş olsun....
listen iyimiş gerçekten bende yayla çorbası içiyorum bazen boşverr o kadar da diyete uygun mu değil mi düşünmeyelim ne yicez sonraa..

kızlar
akşam çok hastaydım ağrım var demiştim yaaa...eşim makarna yaptı ondan yedim maleseff....
salatada yemediğim için bi tabak makarnayı yedim..sonrada 20:00 de yattım uyudum...

bu sabah:
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
beyaz peynir
azda yumurta yedim şekersiz çay içtim

ya dün bende çok sinir oldum kızlar ya dün markete gittimn eşimle mısır gevreği almaya bitane kız sevgilisiyle geçerken dediki ayy aşkım benim böyle şeylere hiç ihtiyacım yok ben senden hiç böyle bişey istemem dedi ama zaten bu konuda hassasım eşim tutmasaydı gebertçektim o kızı ya gerizekaslı battı heralde

çok sağol bir tanem
wallaha dik durmaya çalışıyorum dünden ama bugün fena oldum ama yine dik durmalıyım çocuklarım için.. 4 aylık kızıma bakmam lazım durumu da kötü fena öksürüyor hırıltı geliyor göğsünden ... ben de çay katarin boğaz için pestilleri kullanırım..inş düzelirrr

bir sorum var kalori sepeti hakkında çozmedim uygulamayı ve nasıl kalori eklenebilir ... günlük kalori hesapladım da ama mönümü ekleyip kalori miktarı öğrenmek için anlamadım
yabancılığıma ver yardım eder misin cnm ???
ve o Weight LOss sticker nasıl yapıştırılır burada takip için??

çok geçmiş olsun cnm sen bir gece için teessüf etme..bugün ekmek ve benzerine dokunma bence

wallah cnm adını gerizekalı koydun daha ne :) hiç bozma kendini böyle kafalar yada kafasızlar için ... öptümmm

tatlım geçmiş olsun adaçayı varsa kaynat içine biraz sirke ve bal kat iç iii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…