Cankızz evet için bayılıyo çünkü sigara tansiyonunu düşürdüğü için açlık hissi olarak algılıyo beyin bence yol yakınken bırak derim...
canım benim sende biter herşey dün eşim mantı istedi yaptım bayılırım mantıya bir kaşık bile tatmadım akşam patates kızartması yaptım onada dokunmadı biliyorimki onu bir kere tatsam gerisi gelcek ama ben ellemedim yemeğimi sanki onu yiyomuş gibi yedim
Ya canimm sen çok az besleniyorsun(
CANKIZ tebrik ederim canimmmmm
ALYA canimmmm kendineeeeee gellll tatlimmmmm
selammm kizlarr nasilsinizz? ben artik sadece gece girebilecegimm çali$tigim için(
bugünki menüm çok iyidi ama ak$am eve geldim hemen misafir geldi bende yemek yemedim abur cubur yedim
Sabah 6.30 da
mate çayi
bir bardak süt
bir kaseden az fazla diyet misir gevregine kari$tirdigim yulaf
bir ka$ik kuru fasülye (ne alakaysa tezgahda görünce yedim)
ara 11de $ekersiz sütsüz nescafe
ögle 12.40 da
4 köfte kadar yagsiz balik
ha$lanmi$ ye$il fasülye
bir tane diyet yogurt
su ile bir ka$ik kakaoyu kari$tirip içtim
ara : bir diyet yogurt
AK$am 7 de
4 tane yeti$memi$ hurma az $ekerli yani
bir ka$ik çikolata
bir ka$ik $ekersiz yer fistigi ezmesi
kirmizi biber
bir ka$ik yogurt ve bir ka$ik dolma
toplam 1100 kalori
30dk yürüyü$
kizlar ya benim morelim bozulduuuuu, birkaç gündür aç yatiyorum kilomda dü$üyordu ama bugün tartildimm ve $ok!!
70.2kilo yani bir haftada 100gr vermi$im, bir yandan üzüldüm ama sonra aklima geldi, doktor kabizlik için ilaç verdi o barsaklarda su topluyormu$ dedi, yani ödem yapti, bir kere içtim ilaci $imdilik hiç etksisi olmadi
demek sadece ben değilimben de içince çok acıkıyorummmmmm. ama bırakmaya niyetliyim miniklerim için.. yine kendimi meşgul etmem lazım ben boşta kalmaktan sigara içesim geliyor
bana dua edinnnnn.
öğlen: 2 tane galete yeşilçay 300 kadar ip atladım 30 dk yürüyüş 50 mekik
canım benim karbonatlı suyu bugun ben içtim öyle tadı kötü flan değil yani 1 lt bitirdim
kizlarrr benim migdem mi kücüldiki acabaa ekmeksiz birkactane köfte ve patatess yedimm coook sistimmmm yaaa
redbull actimm birtane iciyim diyee bayagdir icmemistimm icemedimm yaa döktümm bende
hayatta dökmezdimm ya cook severdimm ama icemedimm
coooooooook mutluyummm yaaa
Kalorisepetinin yalancısıyım...Bu gün,bu saate kadar 520 cal. almışım .Amman
evett kizlarr 30dk daha yürüdümm
vee 240da simdi yaktimm
toplamda 1saat yürüdümmmm
1 kase mercimek çorbası 270 Cal. mış ..Aman Yarabbi..
AKŞAMatates haşlaması 1 tane yeşil elma 300 kadar ip atladım
Çok az bence,gün içinde neler yedin ki...:44:
Slm kızlar beni de aranıza alır mısınız?
Bugün yediklerimi ve içtiklerimi toparlarsam:
Sabah:
1 bardak ılık elma sirkeli su
2 bardak su
Kahvaltı:
1 kk kadar beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 yeşil,3 siyah zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 kupa şekersiz çay
(Ben güne erken başlasam bile kahvaltıyı anca 10:00 gibi yapıyorum
Bu yüzden de bende öğlen yemeği mevhumu yok arkadaşlar)
Öğleden sonra:
1 bardak light süt
3 ceviz
Ara:
1 elma
Akşam:
1 porsiyon etli yeşil fasulye
1/2 kase mercimek çorbası
1 porsiyon nar ekşili,yağsız çoban salata
1 dilim çavdar ekmeği
1 Kupa şekersiz çay
Kalorisepeti verilerine göre almam gereken cal:1672 cal
Bu gün aldığım cal:1202,4 cal
kizlar ya benim morelim bozulduuuuu, birkaç gündür aç yatiyorum kilomda dü$üyordu ama bugün tartildimm ve $ok!!
70.2kilo yani bir haftada 100gr vermi$im, bir yandan üzüldüm ama sonra aklima geldi, doktor kabizlik için ilaç verdi o barsaklarda su topluyormu$ dedi, yani ödem yapti, bir kere içtim ilaci $imdilik hiç etksisi olmadi
kizlarrrr 30dk daha yürüdümmm
toplamdaaaa 1bucuk saat yürümùs oldummm
canım beslenmem doğru değilde bişeye kalbim çok kırıldı o yüzden hırslandım çok ondan canım az yiyiyorum
günaydınnn canlarım,
bu sabah kahvaltı
yumurta omlet
2 ince parmak kaşar peynir
3 çeri domates
1 kupa sütlü kahve
dün akşam üstü
2 kuru erik
2 tüm ceviz
1 elma
akşam yemeği ise
6 kaşık kuru fasulye
salata
yayla çorbası( acaba diyet için uygun mu)
ve bugün iptal oldum ben boğazım bademcikle beraber şişti nezle ağır bastı bebişlerimden kaptım herhalde
iyi günler dileğiyle
AH canımm kıyama sana hasta mı oldun ıhlamur falan iç grip ilacı iç ne bileyim canım hızını almadan geçmezde bu hastalık geçmiş olsun....
listen iyimiş gerçekten bende yayla çorbası içiyorum bazen boşverr o kadar da diyete uygun mu değil mi düşünmeyelim ne yicez sonraa..
kızlar
akşam çok hastaydım ağrım var demiştim yaaa...eşim makarna yaptı ondan yedim maleseff....
salatada yemediğim için bi tabak makarnayı yedim..sonrada 20:00 de yattım uyudum...
bu sabah:
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
beyaz peynir
azda yumurta yedim şekersiz çay içtim
ya dün bende çok sinir oldum kızlar ya dün markete gittimn eşimle mısır gevreği almaya bitane kız sevgilisiyle geçerken dediki ayy aşkım benim böyle şeylere hiç ihtiyacım yok ben senden hiç böyle bişey istemem dedi ama zaten bu konuda hassasım eşim tutmasaydı gebertçektim o kızı ya gerizekaslı battı heralde
günaydınnn canlarım,
bu sabah kahvaltı
yumurta omlet
2 ince parmak kaşar peynir
3 çeri domates
1 kupa sütlü kahve
dün akşam üstü
2 kuru erik
2 tüm ceviz
1 elma
akşam yemeği ise
6 kaşık kuru fasulye
salata
yayla çorbası( acaba diyet için uygun mu)
ve bugün iptal oldum ben boğazım bademcikle beraber şişti nezle ağır bastı bebişlerimden kaptım herhalde
iyi günler dileğiyle
wallah cnm adını gerizekalı koydun daha ne :) hiç bozma kendini böyle kafalar yada kafasızlar için ... öptümmm