Koymuyorum,başlarda koyuyordum,baktım balsız da içiyorum,öyle devam ettim...
Kilo vermek tamamen motivasyon işi.Beyinde bitirmek olayı..Yapan yapıyor,sen niye yapamayacakmışsın..Akşamları kes,biraz da yürüyüş falan yap.Bu kadarcıkla bile bir çok şeyin değiştiğini göreceksin..Hadi bakalım kolay gelsin...
Kolay gelsin,sağlıklı zayıflamalar hep birlikte...
Ohhh yeme de yanında yat..Afiyet olsun harika bir menü bence..
Ya kızlar evde olanlar bilir belki,şu Müge Anlı ne kadar kilo vermiş..Az önce gördüm,şoka girdim.
Tv hilesi falan da yok bence ,çünkü yanındakilerin maaşallahları var..
Geçen sene bu zamanlarda bel,göbek,popo kocamandı kadında ya..Eminimmm...
kalorisepeti.com diye bir site var. oraya üye olun ve hergün yediklerinizi ve yaptığınız egzersizleri giriyorsunuz günlük ne jadar kalori yaktığınızı hesaplıyor. ayrıca hedef kilo ulaşmak istediğiniz zamanı yazıyorsunuz ve size günlük kalori limit veriyor. ben kalori sayarak diyet yapıyorum. bu site o yüzden çok işime yarıyor. size de tavsiye ediyorum.
saol canım....
sonradan da azcık pasta yedim kızlar offf
olsun haftada bir kere bir abartma bi şey olmaz bence
bir dilimse zararı yok sürekli kendimize mahrum etmek metabolizmayı ters yola sokuyor ne yersen de yağ olur
canım bi şey çekse azcık alırım ve o gün daha yağsız şekersizz yerim
cnm inş veririsin
sebzeyi nasıl tüketiyorsun belki hazırlanışından yiyemiyorsun.. ben mesela tadı güzel olsun bir defne yaprağıyla haşlarım üzerinde yoğurt maydanos tuz ve kara biber sserpip götürürüm tok tutuyor ve az kalorili...
sözünün özü azimli olmak zamanla verilir bu kilolar kurtuluruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzz
ay özledim o günleri 38 beden giymeyiiiikiyafetlerimi geri giyeyim ..eski kiyafetlerimle dolu bir bavul bekliyor wallaha
kızmmm masallah sana yaaa tebriklerrr kocaman alkışşşboyle devam et sen ben kılo almısım
aynen pembe cok azımlı masallah...
h.geldin canım..elbette aramıza alırız ne demek sen bıze bız sana destek verırızz
cnm doktora gitseydinn yaa..
h.geldin canımmmm elbette destek oluruzz ne demekkk
hmmmmmm denemek lazımmm canım..
sende kilo vermıssın tebrıklerrrrrrrrr
yemedın sanırımm canımm sanaaa kocaman birr
cnm ben bu ara fazla kaçırdım yaa..gecen hafta 71.5 tim bu hafta 72 kilo olmusum vermek yerıne almısımmm
kızlar sabah kalhvaltım:
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
azcık yumurta
3 zeytin
az peynir
şekersiz çay..
eve gitmek istemiyorum ya diyetiimm bozuluyorrrrrrrrrrr
kızlar kendimden nefret ediyorum niye veremiyorum şu kiloları .biraz önce aralıkta doğum yapmış bir arkadaşı gördüm. incecik olmuş üstelik benden kaç yaş küçük.çok üzüldüm. kendime kızdım .kız 2 ayda incecik olmuş sen senelerdir veremedin şu kiloları.ama bu sefer gidecek.akşam dükkanı erken kapatırsam olacak ama.Yani yeme dükkanını; boğazımı....eşim geç yiyor yemeği 9 gibi. ona hazırlarken ben de atıştırıyorum.sonra geceleri ağzım hiç durmuyor.çekirdek meyve ... Allah ne verdiyse.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok utandım kendimden...şuan kayıtlara geçsin diye yazıyorum.90.2 kiloyum. ne olacağını herkes görecek.size dehafta hafta rapor vereceğim.benim de kendine önem veren,kendine hakim olan bir insan olduğumu herkese göstereceğim.
öğlen menüm :
fırında tavuk göğsü
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
saol canım....
sonradan da azcık pasta yedim kızlar offf
kızlar 1 hazırana kdar 85 den 65 e düşmem gerek almam gereken kalorı 633 muş guzel bır sıte beğendım
yemedimmm ama kilom ayni cikti bugün olsunn kilo almaktan iyidir
adetın fılan mı yaklaştı canım bu arada ekmek tuketıyomusun ben ekmek tuketınce asla kıolo veremıyorummm
bizeee gell dicemm ama burdada bozulur :):)
kizim yarim tabak pilav cok degilmi
sabah kahvalti yapmadimm
öglen 2tane kücùk balik dünden kalma
aksam firinda patatesli köfteli yemek
2litre su
1saat sporr
niyeeeee yedinnn yaaaaa
kızlar 1 hazırana kdar 85 den 65 e düşmem gerek almam gereken kalorı 633 muş guzel bır sıte beğendım
aynen canım almada kilo..bugun de vermeyiver aaaa mum gıbı erıyıp gıtme kuzumm..
evet yaklaştı canım..bugun yada yarın olcam :)
işte durayım 24 saat en iyisi :)
bilmem ki cok mu ??? :18:
canım sen çok guzel spor yapıyorsu n valla bende spor adına hıç bışe yok napcam ya ama akşamları full ev işi yemek çocuk derken bır bakmışım 11 olmuş saat.gündüzde işyerınde yım işte fazla hareket yok malesef