Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy iyi o zamaaaan :) i şey geldi do
bu arada 10 sene önce uyguladığım diyet listelerinden bir ka tane buldum paylaşacağım diyetisienim bana yazmıştı
bir de doğumdan sonra 15 gün içinde nasıl 10 kilo verebildim şimdi hatırladım: ında o zamanda günde belki 3 demlik yeşil çay (sallama poşet değil ve naneli bir de) içiyordum yanında kuru kayısı ve altın çilek ve o zaman çok haşlanmış sebze tüketmiştim.. karın bölgesi bile düzleşti hem de bir sezeryan sonra... ama o zaman anlamamıştım
size inş faydalı olur
Sabah:
1 bardak ılık elma sirkeli su
2 bardak su
Kahvaltı:
1 kk kadar beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 yeşil,3 siyah zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 kupa şekersiz çay
canım benım doktorum da bana diyet listesi verdi ama benım sebez ile pek aram yok o yüzden pek uygulayamıyorum kı
15 gunde 10 kilo harika yaa :) ınsallah 10 kılo verebılırım o bıle yeter bana
afiyet olsun canım..kız sen sirkeli suya bal koyuyormusun ?
kızlar kendimden nefret ediyorum niye veremiyorum şu kiloları .biraz önce aralıkta doğum yapmış bir arkadaşı gördüm. incecik olmuş üstelik benden kaç yaş küçük.çok üzüldüm. kendime kızdım .kız 2 ayda incecik olmuş sen senelerdir veremedin şu kiloları.ama bu sefer gidecek.akşam dükkanı erken kapatırsam olacak ama. eşim geç yiyor yemeği 9 gibi. ona hazırlarken ben de atıştırıyorum.sonra geceleri ağzım hiç durmuyor.çekirdek meyve ... Allah ne verdiyse.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok utandım kendimden...şuan kayıtlara geçsin diye yazıyorum.90.2 kiloyum. ne olacağını herkes görecek.size dehafta hafta rapor vereceğim.benim de kendine önem veren,kendine hakim olan bir insan olduğumu herkese göstereceğim.
cnm inş veririsin
sebzeyi nasıl tüketiyorsun belki hazırlanışından yiyemiyorsun.. ben mesela tadı güzel olsun bir defne yaprağıyla haşlarım üzerinde yoğurt maydanos tuz ve kara biber sserpip götürürüm tok tutuyor ve az kalorili...
sözünün özü azimli olmak zamanla verilir bu kilolar kurtuluruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzz
ay özledim o günleri 38 beden giymeyiiii kiyafetlerimi geri giyeyim ..eski kiyafetlerimle dolu bir bavul bekliyor wallaha
ben bu elma sirkeli su bir türlü iemiyorum hele ki sabah aç karım .. midem fena bulanıyorr.. keşke de içebilsem
kızlar kendimden nefret ediyorum niye veremiyorum şu kiloları .biraz önce aralıkta doğum yapmış bir arkadaşı gördüm. incecik olmuş üstelik benden kaç yaş küçük.çok üzüldüm. kendime kızdım .kız 2 ayda incecik olmuş sen senelerdir veremedin şu kiloları.ama bu sefer gidecek.akşam dükkanı erken kapatırsam olacak ama.Yani yeme dükkanını; boğazımı....eşim geç yiyor yemeği 9 gibi. ona hazırlarken ben de atıştırıyorum.sonra geceleri ağzım hiç durmuyor.çekirdek meyve ... Allah ne verdiyse.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok utandım kendimden...şuan kayıtlara geçsin diye yazıyorum.90.2 kiloyum. ne olacağını herkes görecek.size dehafta hafta rapor vereceğim.benim de kendine önem veren,kendine hakim olan bir insan olduğumu herkese göstereceğim.
merhaba :)
iyi ettin buraya katılmanla arkadaşlar gerçekten yardımcı oluyorlarrr..
beni en çok mahfeden gece abur cuburlardı ve eşim maşallahı var durmuyor da çekirdek yok yer fıstığı .. yok mısır patlaması yada çikolata... ve en kötüsü gündüz hiç acıkmıyorum gece ise midem kazınıyor ama biliyorum bü kötü alışkanlıklarımdan kaynaklanyor 2 hafta sonra atlatacağımm ve Sen de atlatırsın :)
iyi incelmeler sana ümidini yitirme :)
inşallah canım yaa ama alışkanlıklar 21 günde düzeliyormuş.bu gün ilk gün akşam yemekten sonra hiç bir şey YENİLMEYECEEEEEEEK
merhaba arkadaşlar
ben de 2 haftadır diyetteyim. 37 taşında 155 boyunda ve 70 kiloyum. 55 e ineceğim kararlıyım. yaza bikini giyeceğim. burada paylaşımlarda bulundukça insan gevşemiyor. bu çok iyi. 1 ayın sonunda tartılacağım. bakalım ne çıkacak.
afiyet olsun canım..kız sen sirkeli suya bal koyuyormusun ?
kızlar kendimden nefret ediyorum niye veremiyorum şu kiloları .biraz önce aralıkta doğum yapmış bir arkadaşı gördüm. incecik olmuş üstelik benden kaç yaş küçük.çok üzüldüm. kendime kızdım .kız 2 ayda incecik olmuş sen senelerdir veremedin şu kiloları.ama bu sefer gidecek.akşam dükkanı erken kapatırsam olacak ama.Yani yeme dükkanını; boğazımı....eşim geç yiyor yemeği 9 gibi. ona hazırlarken ben de atıştırıyorum.sonra geceleri ağzım hiç durmuyor.çekirdek meyve ... Allah ne verdiyse.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok utandım kendimden...şuan kayıtlara geçsin diye yazıyorum.90.2 kiloyum. ne olacağını herkes görecek.size dehafta hafta rapor vereceğim.benim de kendine önem veren,kendine hakim olan bir insan olduğumu herkese göstereceğim.
merhaba arkadaşlar
ben de 2 haftadır diyetteyim. 37 taşında 155 boyunda ve 70 kiloyum. 55 e ineceğim kararlıyım. yaza bikini giyeceğim. burada paylaşımlarda bulundukça insan gevşemiyor. bu çok iyi. 1 ayın sonunda tartılacağım. bakalım ne çıkacak.
öğlen menüm :
fırında tavuk göğsü
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
öğlen menüm :
fırında tavuk göğsü
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
afiyet olsunn canım