Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

selam kızlar kolari sayarakmı diyet yapıyorsunuz bende zayıflamak istiyorumda bu hafta başladım en az 5 en fazla 10 kılo vermem gerek aranıza katılıyım dedim ama ????

ay insallahhh eririm kizzz
iyii ozaman iste dur sen:)
bilmiyorumki ben en fazla 2kacik yiyorum

ne bilim yedım cnım..bu arada adet oldum offf sancım var :KK43:

selam kızlar kolari sayarakmı diyet yapıyorsunuz bende zayıflamak istiyorumda bu hafta başladım en az 5 en fazla 10 kılo vermem gerek aranıza katılıyım dedim ama ????

elbette hoşgeldin cnm..aslında benim listem var doktorum verdım ama cok uyamadım smdı de kalori hesaplamaya basladım cnm

hoşbulduk nasıl gidiyor diyet

valla benım kı kotu gıdıyorrr offf..

kizlarrr yemin ederimkiii göbegim azicik gittiii :):)

:KK9::KK9::KK9::KK9:

slm kızlar nasılsınız ben relg olduğum için bgn bıraz kaçırdım çeyrek çikolata ve çiğköfte durum yedim öğlen şuan bıraz pişmanım ama akşam çok hafıf yerım artık

ne bilim yedım cnım..bu arada adet oldum offf sancım var :KK43:

elbette hoşgeldin cnm..aslında benim listem var doktorum verdım ama cok uyamadım smdı de kalori hesaplamaya basladım cnm

valla benım kı kotu gıdıyorrr offf..

:KK9::KK9::KK9::KK9:

regl oldugun icin fazla cikmissindirr
haftaya tekrar tartil vermis olursun canimm ozaman

61 kiloyum kızlar doğum hedef 55 olsam şuan yeter yaza kadar 10 kılo verırsem bekarlık kıloma dönmüş olucam inşallah....

Ben malesef pek azimli olamadım bu konuda :KK43:(2 kilo verdim düzenli yapamadığım için artık okulumda açıldı düzen falan hiç olmayacak.

slm kızlar nasılsınız ben relg olduğum için bgn bıraz kaçırdım çeyrek çikolata ve çiğköfte durum yedim öğlen şuan bıraz pişmanım ama akşam çok hafıf yerım artık

of cnm yaa bende regli oldumm ağrısına mı yanayım tatlı isteğimemi bilmem valla :)

61 kiloyum kızlar doğum hedef 55 olsam şuan yeter yaza kadar 10 kılo verırsem bekarlık kıloma dönmüş olucam inşallah....

canım boyun kac kı? keske bende 61 olabilsemmmm

regl oldunya bu hafta cook dikkat et yoksa coook kilo alirsinn cook az ye canimm bak haftaya garanti kilo verirsinn

aynen canım ya dıkkat etmem sart..
zaten pazartesi kilo bildirim var bakalım 15 gunde ne kadar verdik onu görcezz....

benim sorunum popomla ama :KK43:

aa neden cok mu büyük kız :)

olsun haftada bir kere bir abartma bi şey olmaz bence
bir dilimse zararı yok sürekli kendimize mahrum etmek metabolizmayı ters yola sokuyor ne yersen de yağ olur
canım bi şey çekse azcık alırım ve o gün daha yağsız şekersizz yerim

ben de aynen öyle yapıyorum. biraz fazla spor yapıyorum ya da akşam ayarlıyorum. herşeyden mahrum diyet yapamam psikolojim bozulur. ama yine de kaçamakları az yapmakta fayda var.
şu an bunları yazarken kek yiyorum, çelişkiye bak:))) ama akşam yağ yakıcı çorba yiyeceğim sadece. napiym kekim çok güzel olmuş:)))

X