Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ohhh affiyett olsunnn
ayy coook aciktimmmm yaa

iyi geceler kızlarbugün ilk defa 3 lt su içtim ama oda wc arası mekik dokudumişin sırrıda bugün keşfettim bardakla su içmeyi bıraktım şişeyi dikiyorum nerdeyse 1 defa su içmede yarım lt su içtim

ayy insallahhh canimm
kilo vermekk cook güzell bi duygu:)

kesinlikle canım...ama ben 2 haftadır yerimde sayıyorum malesef

merhaba canım hoş geldin nasıl verdin kilo

hoşbuldum canımçok özel birşey yapmadım canım,çok aburcubur tüketiyordum onları elimden geldiğince azalttım bide 6 öğün yemeğe çalışıyorum...yapabildiğim bu...havalar ısınsada bir an önce yürüyüşe çıksam çok daha iyi olcak...

slm canım...bende 2 gün önce nette gördüm...alkali su +alkali beslenme diye birşeydi...eveliki gün denedim ama bana pek iyi gelmedi...yalnız içenler çok iyi sonuç aldıklarını yazmışlar...

bende öyle yapiyorum canim daha iyi oluyorr

Kizlarrr ben bugünn hamburger yedimmm

kızım bırak ya berbat bı h.sonu geçirdim ben..neler neler yedım bı bılsem bı hamburgerden bişey olmazzz

ayy ben hayatimda hiç tüm hamburger yemedim!! hep bir lokma falan yemi$imdir, tadini seviyorum ama bayilmadigim için yememeyi tercih ediyorum :) benim derdim $ekerle..

eee ne yaptin canimm? çok kaçirdinmi davette?

sen ne dıyosun canım yaa harıka yemekler vardı gunler sonra pilav yedım kaşık kaşık :)

bende 5günü bitrdim 6gndeym bugn yaza kadar 55 kilo olucm hedefimm,82le basladım diete dediğim gibi bügn 6gnm 2kilo vermiş durumdayım banada bi arkadas lazm birbirimizi motive edelm

slm canım h.g biz sana burda destek oluruz yedıklerını yazz paylaş bızımle :)

canımm hedf 19 kılo demek baya cok gıbı ama umarım basarırsın :) benım gozum korktu su dıyetten yaaa bı uyguluyorum bı bırakıyorum

ÖĞLE
sebze çorbası
salata
kepek ekmeği

ARA
1 elma

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım biberiye yeşil çay karışımı ve kızlar şimdi tartıldım 59.1 kiloyum :)

Slmm kizlarrr ayy ben gine kiloo vermisimmmmmm :)

Kizlarr ben bugün elma diyetine basladimm cooktaa iyi gidiyorrrr
sabah
1tane tost
1tane aci biber

ara elma

öglen elma

ara elma

aksam elma

2bucuk litre su
1saat yürüyüs

Yaa kizlarr cook mutluyummmm
daha önce niyee tutamadimki bogazimi

kızmmm masallah sana yaaa tebriklerrr kocaman alkışşş boyle devam et sen ben kılo almısım

Ohhh masllahhh sporcuu oldun kiz

aynen pembe cok azımlı masallah...

h.geldin canım..elbette aramıza alırız ne demek sen bıze bız sana destek verırızz

Günaydinnnnn kizlarrrrrrr
ay kizlarrr gineee kilooo vermisimmm
mum gibi eriyorummmm :):):):):)

cnm doktora gitseydinn yaa..

merhaba kızlar3.5 ay önce 75 kg ile başladım fazla kilolarımla savaşmaya...8.5 kg verdim şükürler olsun....şimdi 66.4 kg yim ve burda takıldıbanada destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim....

h.geldin canımmmm elbette destek oluruzz ne demekkk

hmmmmmm denemek lazımmm canım..

sende kilo vermıssın tebrıklerrrrrrrrr

kizlarr bayilcam yemin ederimm simdi
elim ayagim titriyorr kafan dolaniyor üsüyorumm ama yemicemmm yemekk

yemedın sanırımm canımm sanaaa kocaman birr

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım biberiye yeşil çay karışımı ve kızlar şimdi tartıldım 59.1 kiloyum :)

kızlarr masallah sız mum gıbı erıyosunuz ben balon gıbı şişiyorummmmm offfffff...

kızlar sabah kalhvaltım:

1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
azcık yumurta
3 zeytin
az peynir
şekersiz çay..

eve gitmek istemiyorum ya diyetiimm bozuluyorrrrrrrrrrr

canım benim sende biter herşey dün eşim mantı istedi yaptım bayılırım mantıya bir kaşık bile tatmadım akşam patates kızartması yaptım onada dokunmadı biliyorimki onu bir kere tatsam gerisi gelcek ama ben ellemedim yemeğimi sanki onu yiyomuş gibi yedim

maşallah tatlım ben senın gıbı azımlı değilim ya kendımı tutamıyorum iş yerınde tutuyorum mesela tatlılar cıkıyor pilavlar makarnalar cıkıyor yemıyorum..ama evde yemeyince esım neden yemiyosun ye hemen dıyor bana

gunaydın kızlar bensız neler neler yapmışsınız valla bende pazar gunu sanırım bıraz patates haşlamasını kaçırdımmmm ama bugun daha dıkkatlıım yola devam zayıflıyorsun kelımelerını duydukça dahada hırslanıyorum

kızlarr masallah sız mum gıbı erıyosunuz ben balon gıbı şişiyorummmmm offfffff...

alyacım sen neden şişiyosun tutmalısınnnn kendınıııı azımle yaza gıtmelı bu kılolar.evet işyerınde daha koly oluyor eşini tembıhle sana yeme desin hanı rejimdeydın fılan desın onada ıradenı göstermelısınnn.bak bebekte istıyodunnn bebek dunyanın en huzru veren en tatlı şeyıııı unutma...

günaydın kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesu 1 ç.kaşığı lebne
1 dilim ekmek
1 bardak sütlü kahve ( ben bu sütlü kahveden kurtulamıyorum üstelikte süte bayılırım)

ara yeşil çay

ögle yemeği 1 fileto tavuk salata ve sebze çorbası

bir sorum var arkadaşlar: ya kuru erik çiğ yenir mi ben yiyemiyorum du sizde bir tarif varsa bana lütfen iletir misnizzz
hepinizi öptümmmm

evet tatlım yaa esım bana hıc destek olmuyor maleseff ama vericemm ınsallah yaa.. saol ılgın ıcın bebeimm..

afiyet olsun canım menün gayet iyi bende sütü cok severım iç gitsin bişey olmazzz

evet tatlım yaa esım bana hıc destek olmuyor maleseff ama vericemm ınsallah yaa.. saol ılgın ıcın bebeimm..

afiyet olsun canım menün gayet iyi bende sütü cok severım iç gitsin bişey olmazzz

ayyy iyi o zamaaaan :) i şey geldi do

bu arada 10 sene önce uyguladığım diyet listelerinden bir ka tane buldum paylaşacağım diyetisienim bana yazmıştı

bir de doğumdan sonra 15 gün içinde nasıl 10 kilo verebildim şimdi hatırladım: ında o zamanda günde belki 3 demlik yeşil çay (sallama poşet değil ve naneli bir de) içiyordum yanında kuru kayısı ve altın çilek ve o zaman çok haşlanmış sebze tüketmiştim.. karın bölgesi bile düzleşti hem de bir sezeryan sonra... ama o zaman anlamamıştım

size inş faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…