Ben de bu sabah:
Azıcık peynir
Bir tane talaş böreği
4 tane yeşil zeytin
1 tane domates
2 kupa şekersiz çay
öğlen yok (kahvaltıyı çok geç yaptım)
Akşam16:30 gibi
hamsi tava
bollllll narekşili,az yağlı salata
3 dilim kızarmış ekmek
1 kutu cola zero
nebiliyimm canimm yaa yapmadimm
ohhh affiyett olsunnn
ayy coook aciktimmmm yaa
ayy insallahhh canimm
kilo vermekk cook güzell bi duygu:)
merhaba canım hoş geldin nasıl verdin kilo
kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar
Aaaa olur mu hiç..Yap ki verdiğin kilolarla namın yürüsün
iyi geceler kızlarbugün ilk defa 3 lt su içtim ama oda wc arası mekik dokudum işin sırrıda bugün keşfettim bardakla su içmeyi bıraktım şişeyi dikiyorum nerdeyse 1 defa su içmede yarım lt su içtim
kesinlikle canım...ama ben 2 haftadır yerimde sayıyorum malesef
hoşbuldum canımçok özel birşey yapmadım canım,çok aburcubur tüketiyordum onları elimden geldiğince azalttım bide 6 öğün yemeğe çalışıyorum...yapabildiğim bu...havalar ısınsada bir an önce yürüyüşe çıksam çok daha iyi olcak...
slm canım...bende 2 gün önce nette gördüm...alkali su +alkali beslenme diye birşeydi...eveliki gün denedim ama bana pek iyi gelmedi...yalnız içenler çok iyi sonuç aldıklarını yazmışlar...
Bu saatte acıkmanın tek çaresi yatak..Tabi yatabilirsen :26: İyi geceler
Kizlarrr ben bugünn hamburger yedimmm
ayy ben hayatimda hiç tüm hamburger yemedim!! hep bir lokma falan yemi$imdir, tadini seviyorum ama bayilmadigim için yememeyi tercih ediyorum :) benim derdim $ekerle..
eee ne yaptin canimm? çok kaçirdinmi davette?
bende 5günü bitrdim 6gndeym bugn yaza kadar 55 kilo olucm hedefimm,82le basladım diete dediğim gibi bügn 6gnm 2kilo vermiş durumdayım banada bi arkadas lazm birbirimizi motive edelm
Cannllarr bend ebugun hırlandım yaşım 20 170 boy kılo 69 falan 50 olmak ıstıyorum .. sabah 5-6 bardak su 2 domates yedimbırde bana neler yıyecegımı solermısınız birde çorbalar kılo yaparmı? hani yag falanla pısırılıoz yaa
ÖĞLE
sebze çorbası
salata
kepek ekmeği
ARA
1 elma
Slmm kizlarrr ayy ben gine kiloo vermisimmmmmm :)
Kizlarr ben bugün elma diyetine basladimm cooktaa iyi gidiyorrrr
sabah
1tane tost
1tane aci biber
ara elma
öglen elma
ara elma
aksam elma
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
Yaa kizlarr cook mutluyummmm
daha önce niyee tutamadimki bogazimi
Ohhh masllahhh sporcuu oldun kiz
Offf sinir oluyorum kendime...Bir kaç yıl önce bir karar verdim ve bu sitenin de yardımıyla 12-13 kiloyu rahatlıkla verdim.
65 kilodan 52'lere düştüm,uzunca bir süre de kilomu korudum.
Daha sonra beni bir rahatlık aldı (verdim ya kiloları sanki geri almayacakmışım gibi) hoop bir kaç ay içinde verdiğim 12 kilonun 8'ini geri aldım..
Şu an 59-60 'larda gidip geliyorum..Ve 59'un altına bir türlü inemiyorum.
Aslında düşündüğüm zaman pek aman aman yemeğe düşkün biri değilim ama kilo kalıp gibi üstüme yapıştı,
bir türlü bırakmıyor beni...
Önümüz yaz..2010 daki tatil resimlerime bakıyorum,incecikmişim,vallahi ağlamak geliyor şu an içimden.
Bu arada 39 yaşındayım,1.64 boyum..
Ben de elimden geldiğince (eski günlerde olduğu gibi) buraya günlük yemek listemi yazmak
ve artık bu motivasyonsuzluğa bir dur demek istiyorum..Beni de aranıza alın kızlar ne olurrrr...
Günaydinnnnn kizlarrrrrrr
ay kizlarrr gineee kilooo vermisimmm
mum gibi eriyorummmm :):):):):)
kizlar sinir oluyorum yaa kulaklarim tikandi dünden beri çildiracagim!! benim kulaklarim çok hassastir hatta küçüklügümden beri herkes çok iyi duyduguma $a$ar, arkada$larim kulaktan kulaga bir$ey fisildarken ben duyardim hep! evde en ufak sesi ilk duyan benim! bu yüzden $u an kendimi çok kötü hissediyorum in$allah hemen geçer yaaa
merhaba kızlar3.5 ay önce 75 kg ile başladım fazla kilolarımla savaşmaya...8.5 kg verdim şükürler olsun....şimdi 66.4 kg yim ve burda takıldı banada destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim....
kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar
slm arkadaşlar işlerimin yoğunlugundan dolayı giremedim siteye diyetim aynen devam ediyor cuma günü sabahtan diyetisyende kontrolüm vardı 10 günde 1 kilo 600 gr vemişim sadece diyetle 3 gün geç başlamıştım şeker yüklemesi nedeniyle oda olmasa demekki tahminim 2 kilo verirdim neyse buda iyi listemde degişiklik yapmadı dr sadece gece 2 porsiyon meyve yerine 1 tane meyve 3 tane kuru kayısı ile degişiklik yaptı o kadar martın 1 de kontrolüm var bakalım nelere olacak.
kizlarr bayilcam yemin ederimm simdi
elim ayagim titriyorr kafan dolaniyor üsüyorumm ama yemicemmm yemekk
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım biberiye yeşil çay karışımı ve kızlar şimdi tartıldım 59.1 kiloyum :)
canım benim sende biter herşey dün eşim mantı istedi yaptım bayılırım mantıya bir kaşık bile tatmadım akşam patates kızartması yaptım onada dokunmadı biliyorimki onu bir kere tatsam gerisi gelcek ama ben ellemedim yemeğimi sanki onu yiyomuş gibi yedim
kızlarr masallah sız mum gıbı erıyosunuz ben balon gıbı şişiyorummmmm offfffff...
alyacım sen neden şişiyosun tutmalısınnnn kendınıııı azımle yaza gıtmelı bu kılolar.evet işyerınde daha koly oluyor eşini tembıhle sana yeme desin hanı rejimdeydın fılan desın onada ıradenı göstermelısınnn.bak bebekte istıyodunnn bebek dunyanın en huzru veren en tatlı şeyıııı unutma...
günaydın kızlar
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesu 1 ç.kaşığı lebne
1 dilim ekmek
1 bardak sütlü kahve ( ben bu sütlü kahveden kurtulamıyorum üstelikte süte bayılırım)
ara yeşil çay
ögle yemeği 1 fileto tavuk salata ve sebze çorbası
bir sorum var arkadaşlar: ya kuru erik çiğ yenir mi ben yiyemiyorum du sizde bir tarif varsa bana lütfen iletir misnizzz
hepinizi öptümmmm
evet tatlım yaa esım bana hıc destek olmuyor maleseffama vericemm ınsallah yaa.. saol ılgın ıcın bebeimm..
afiyet olsun canım menün gayet iyibende sütü cok severım iç gitsin bişey olmazzz