Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızlar karbonatlı suyun tadının kötü olduğunu okudum baska topiklerde....nasıl içicez........???

canım benım doktorum da bana diyet listesi verdi ama benım sebez ile pek aram yok o yüzden pek uygulayamıyorum kı
15 gunde 10 kilo harika yaa :) ınsallah 10 kılo verebılırım o bıle yeter bana

Sabah:
1 bardak ılık elma sirkeli su
2 bardak su

Kahvaltı:
1 kk kadar beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 yeşil,3 siyah zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 kupa şekersiz çay

Sabah:
1 bardak ılık elma sirkeli su
2 bardak su

Kahvaltı:
1 kk kadar beyaz peynir
1 haşlama yumurta
3 yeşil,3 siyah zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
2 kupa şekersiz çay

afiyet olsun canım..kız sen sirkeli suya bal koyuyormusun ?

canım benım doktorum da bana diyet listesi verdi ama benım sebez ile pek aram yok o yüzden pek uygulayamıyorum kı
15 gunde 10 kilo harika yaa :) ınsallah 10 kılo verebılırım o bıle yeter bana

cnm inş veririsin
sebzeyi nasıl tüketiyorsun belki hazırlanışından yiyemiyorsun.. ben mesela tadı güzel olsun bir defne yaprağıyla haşlarım üzerinde yoğurt maydanos tuz ve kara biber sserpip götürürüm tok tutuyor ve az kalorili...

sözünün özü azimli olmak zamanla verilir bu kilolar kurtuluruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzz
ay özledim o günleri 38 beden giymeyiiii kiyafetlerimi geri giyeyim ..eski kiyafetlerimle dolu bir bavul bekliyor wallaha

kızlar kendimden nefret ediyorum niye veremiyorum şu kiloları .biraz önce aralıkta doğum yapmış bir arkadaşı gördüm. incecik olmuş üstelik benden kaç yaş küçük.çok üzüldüm. kendime kızdım .kız 2 ayda incecik olmuş sen senelerdir veremedin şu kiloları.ama bu sefer gidecek.akşam dükkanı erken kapatırsam olacak ama.Yani yeme dükkanını; boğazımı....eşim geç yiyor yemeği 9 gibi. ona hazırlarken ben de atıştırıyorum.sonra geceleri ağzım hiç durmuyor.çekirdek meyve ... Allah ne verdiyse.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca çok utandım kendimden...şuan kayıtlara geçsin diye yazıyorum.90.2 kiloyum. ne olacağını herkes görecek.size dehafta hafta rapor vereceğim.benim de kendine önem veren,kendine hakim olan bir insan olduğumu herkese göstereceğim.

Son düzenleme:

merhaba :)

iyi ettin buraya katılmanla arkadaşlar gerçekten yardımcı oluyorlarrr..
beni en çok mahfeden gece abur cuburlardı ve eşim maşallahı var durmuyor da çekirdek yok yer fıstığı .. yok mısır patlaması yada çikolata... ve en kötüsü gündüz hiç acıkmıyorum gece ise midem kazınıyor ama biliyorum bü kötü alışkanlıklarımdan kaynaklanyor 2 hafta sonra atlatacağımm ve Sen de atlatırsın :)

iyi incelmeler sana ümidini yitirme :)

inşallah canım yaa ama alışkanlıklar 21 günde düzeliyormuş.bu gün ilk gün akşam yemekten sonra hiç bir şey YENİLMEYECEEEEEEEK

merhaba arkadaşlar
ben de 2 haftadır diyetteyim. 37 taşında 155 boyunda ve 70 kiloyum. 55 e ineceğim kararlıyım. yaza bikini giyeceğim. burada paylaşımlarda bulundukça insan gevşemiyor. bu çok iyi. 1 ayın sonunda tartılacağım. bakalım ne çıkacak.

yok canım ya ben bır cok sebzeyi sevmıyorum ot yıyormusum gıbıme gelıyorr..bende yoğurtu cok tuketmeye calışıyorum napim ki :))
evett ya benımde oylee ne guzel 62 kiloydum bi ara smdı 72 kiloyumm benımde cok canm sıkılıyor sorma..

ben bu elma sirkeli su bir türlü iemiyorum hele ki sabah aç karım .. midem fena bulanıyorr.. keşke de içebilsem

hmm bende içmeyi denicem yaaa napalımm..

off canım yaa ben gene doğum yapmadım kılom 72 dusun hamile kalsan 100 kilo olursun demıstı doktorum..bana bı dıyet verdı ama pek uyamadım gıtmıcem bı daha :) smdı kendım azaltmaya calışıyorum ama zor oluyor aksamları yemeği kesmek lazım..
insalllah azimle istediğin kiloya ulaşırsın..

evet yaa su esler yemese bızımde canımız istemeyecekkk..

inşallah canım yaa ama alışkanlıklar 21 günde düzeliyormuş.bu gün ilk gün akşam yemekten sonra hiç bir şey YENİLMEYECEEEEEEEK

kızımm nasıl dayancaz 21 gun off ınsanın canı cekıyor..ama arkadaşlarımın bazıları cok azımlı vala pembenot gozumde 1 numara hem az yıyor hem cok spor yapıyor..cankiz da gerci bu ara mum gibi eriyo bı ben kılo aldım bu haftaa

hadi bakalım canım ınsallah verırızz..ay ya ne zor du kıloları vermekk sınır oluyorum

öğlen menüm :

fırında tavuk göğsü
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

afiyet olsun canım..kız sen sirkeli suya bal koyuyormusun ?

Koymuyorum,başlarda koyuyordum,baktım balsız da içiyorum,öyle devam ettim...

Kilo vermek tamamen motivasyon işi.Beyinde bitirmek olayı..Yapan yapıyor,sen niye yapamayacakmışsın..Akşamları kes,biraz da yürüyüş falan yap.Bu kadarcıkla bile bir çok şeyin değiştiğini göreceksin..Hadi bakalım kolay gelsin...

Kolay gelsin,sağlıklı zayıflamalar hep birlikte...

öğlen menüm :

fırında tavuk göğsü
yarım tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ohhh yeme de yanında yat..Afiyet olsun harika bir menü bence..

Ya kızlar evde olanlar bilir belki,şu Müge Anlı ne kadar kilo vermiş..Az önce gördüm,şoka girdim.
Tv hilesi falan da yok bence ,çünkü yanındakilerin maaşallahları var..
Geçen sene bu zamanlarda bel,göbek,popo kocamandı kadında ya..Eminimmm...

kalorisepeti.com diye bir site var. oraya üye olun ve hergün yediklerinizi ve yaptığınız egzersizleri giriyorsunuz günlük ne jadar kalori yaktığınızı hesaplıyor. ayrıca hedef kilo ulaşmak istediğiniz zamanı yazıyorsunuz ve size günlük kalori limit veriyor. ben kalori sayarak diyet yapıyorum. bu site o yüzden çok işime yarıyor. size de tavsiye ediyorum.

mesela ben 1 haziranda 55 kilo olmak istediğimi yazdım günlük 1064 kalori almam gerekiyormuş. ben de ona göre kalori sayıyorum. herkese söylüyorum siteyi herkes faydalansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…