akşam: 3 kaşık salata 3 kaşık pilav 2 kaşıkta bezelye yemeği 300 kadar ip atladım 50 mekik 30 dk koşu bandında yürüdüm
akşam yemeği yemedim bugün canım istemedi :)
eşim diyo ya otur azcık yorma bukadar kendini dedim ben hergün böyleyim kızlar sağolsun beni sporla barıştırdılar :)
ayyy kızlar 20 dk falan once dayanmadım ekmegın arası cıkolata koydum yedım :'((( şimdide spor yapıom
kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar
slm arkadaşlar işlerimin yoğunlugundan dolayı giremedim siteye diyetim aynen devam ediyor cuma günü sabahtan diyetisyende kontrolüm vardı 10 günde 1 kilo 600 gr vemişim sadece diyetle 3 gün geç başlamıştım şeker yüklemesi nedeniyle oda olmasa demekki tahminim 2 kilo verirdim neyse buda iyi listemde degişiklik yapmadı dr sadece gece 2 porsiyon meyve yerine 1 tane meyve 3 tane kuru kayısı ile degişiklik yaptı o kadar martın 1 de kontrolüm var bakalım nelere olacak.
vayyy iyii vermissinn canimm
sağol canım şimdilik spor veya yürüyüş vermedi dr um sadece kilo verilir zamanala ama önemli olan şekerini ayarlayalım şimdilik önceligimiz bu dedi bu arada açlık şekerim yüksek çıkmıştı benim şimdi ilaç kullanıyorum zamanla oda düzelicek inşallah
canım bende dün üzüm sirkesini deneddiim ayyy bogazım mıdem yaannddııöldüümmm resmeennn
canim aksam yemegini erkenden yiyorum gece ac yatiyorumm
birde canim gece yatmadan sirkeli su iciyorumm
kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar
Üzüm sirkesini ilk defa duyuyorum...Genelde elma sirkesi içilir ama,bilemedim..Mideni mahvetmesin sonra...
Kilo çizelgesi neden yapmıyorsun?
Aaaa deneyeceğim vallahi,karbonat her konuda marifetli ya o bakımdan :)