Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ben de bu sabah:
Azıcık peynir
Bir tane talaş böreği :KK43:
4 tane yeşil zeytin
1 tane domates
2 kupa şekersiz çay

öğlen yok (kahvaltıyı çok geç yaptım)

Akşam16:30 gibi
hamsi tava
bollllll narekşili,az yağlı salata
3 dilim kızarmış ekmek
1 kutu cola zero

ohhh affiyett olsunnn
ayy coook aciktimmmm yaa:KK43:

iyi geceler kızlar:21:bugün ilk defa 3 lt su içtim ama oda wc arası mekik dokudum:KK9:işin sırrıda bugün keşfettim bardakla su içmeyi bıraktım şişeyi dikiyorum nerdeyse 1 defa su içmede yarım lt su içtim:KK76:

ayy insallahhh canimm
kilo vermekk cook güzell bi duygu:)

kesinlikle canım...ama ben 2 haftadır yerimde sayıyorum malesef:KK20:

merhaba canım hoş geldin nasıl verdin kilo

hoşbuldum canım:KK16:çok özel birşey yapmadım canım,çok aburcubur tüketiyordum onları elimden geldiğince azalttım bide 6 öğün yemeğe çalışıyorum...yapabildiğim bu...havalar ısınsada bir an önce yürüyüşe çıksam çok daha iyi olcak...

kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar

slm canım...bende 2 gün önce nette gördüm...alkali su +alkali beslenme diye birşeydi...eveliki gün denedim ama bana pek iyi gelmedi...yalnız içenler çok iyi sonuç aldıklarını yazmışlar...

iyi geceler kızlar:21:bugün ilk defa 3 lt su içtim ama oda wc arası mekik dokudum:KK9:işin sırrıda bugün keşfettim bardakla su içmeyi bıraktım şişeyi dikiyorum nerdeyse 1 defa su içmede yarım lt su içtim:KK76:

kesinlikle canım...ama ben 2 haftadır yerimde sayıyorum malesef:KK20:

hoşbuldum canım:KK16:çok özel birşey yapmadım canım,çok aburcubur tüketiyordum onları elimden geldiğince azalttım bide 6 öğün yemeğe çalışıyorum...yapabildiğim bu...havalar ısınsada bir an önce yürüyüşe çıksam çok daha iyi olcak...

slm canım...bende 2 gün önce nette gördüm...alkali su +alkali beslenme diye birşeydi...eveliki gün denedim ama bana pek iyi gelmedi...yalnız içenler çok iyi sonuç aldıklarını yazmışlar...

bende öyle yapiyorum canim daha iyi oluyorr

Kizlarrr ben bugünn hamburger yedimmm :KK43::KK43:

kızım bırak ya berbat bı h.sonu geçirdim ben..neler neler yedım bı bılsem bı hamburgerden bişey olmazzz :KK66:

ayy ben hayatimda hiç tüm hamburger yemedim!! hep bir lokma falan yemi$imdir, tadini seviyorum ama bayilmadigim için yememeyi tercih ediyorum :) benim derdim $ekerle..

eee ne yaptin canimm? çok kaçirdinmi davette?

sen ne dıyosun canım yaa harıka yemekler vardı gunler sonra pilav yedım kaşık kaşık :)

bende 5günü bitrdim 6gndeym bugn yaza kadar 55 kilo olucm hedefimm,82le basladım diete dediğim gibi bügn 6gnm 2kilo vermiş durumdayım banada bi arkadas lazm birbirimizi motive edelm

slm canım h.g biz sana burda destek oluruz yedıklerını yazz paylaş bızımle :)

Cannllarr bend ebugun hırlandım yaşım 20 170 boy kılo 69 falan 50 olmak ıstıyorum .. sabah 5-6 bardak su 2 domates yedim :KK70::KK70::KK70: bırde bana neler yıyecegımı solermısınız :KK43: birde çorbalar kılo yaparmı? hani yag falanla pısırılıoz yaa

canımm hedf 19 kılo demek baya cok gıbı ama umarım basarırsın :) benım gozum korktu su dıyetten yaaa bı uyguluyorum bı bırakıyorum :KK43:

ÖĞLE
sebze çorbası
salata
kepek ekmeği

ARA
1 elma

:KK9: :KK9:

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım biberiye yeşil çay karışımı ve kızlar şimdi tartıldım 59.1 kiloyum :)

Slmm kizlarrr ayy ben gine kiloo vermisimmmmmm :)

Kizlarr ben bugün elma diyetine basladimm cooktaa iyi gidiyorrrr
sabah
1tane tost
1tane aci biber

ara elma

öglen elma

ara elma

aksam elma

2bucuk litre su
1saat yürüyüs

Yaa kizlarr cook mutluyummmm
daha önce niyee tutamadimki bogazimi

kızmmm masallah sana yaaa tebriklerrr kocaman alkışşş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: boyle devam et sen ben kılo almısım :KK43:

Ohhh masllahhh sporcuu oldun kiz

aynen pembe cok azımlı masallah...

Offf sinir oluyorum kendime...Bir kaç yıl önce bir karar verdim ve bu sitenin de yardımıyla 12-13 kiloyu rahatlıkla verdim.
65 kilodan 52'lere düştüm,uzunca bir süre de kilomu korudum.
Daha sonra beni bir rahatlık aldı (verdim ya kiloları sanki geri almayacakmışım gibi) hoop bir kaç ay içinde verdiğim 12 kilonun 8'ini geri aldım..

Şu an 59-60 'larda gidip geliyorum..Ve 59'un altına bir türlü inemiyorum.

Aslında düşündüğüm zaman pek aman aman yemeğe düşkün biri değilim ama kilo kalıp gibi üstüme yapıştı,
bir türlü bırakmıyor beni...:KK50:

Önümüz yaz..2010 daki tatil resimlerime bakıyorum,incecikmişim,vallahi ağlamak geliyor şu an içimden.

Bu arada 39 yaşındayım,1.64 boyum..

Ben de elimden geldiğince (eski günlerde olduğu gibi) buraya günlük yemek listemi yazmak
ve artık bu motivasyonsuzluğa bir dur demek istiyorum..Beni de aranıza alın kızlar ne olurrrr...:KK9:

h.geldin canım..elbette aramıza alırız ne demek sen bıze bız sana destek verırızz :KK16:

Günaydinnnnn kizlarrrrrrr
ay kizlarrr gineee kilooo vermisimmm
mum gibi eriyorummmm :):):):):)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

kizlar sinir oluyorum yaa kulaklarim tikandi dünden beri çildiracagim!! benim kulaklarim çok hassastir hatta küçüklügümden beri herkes çok iyi duyduguma $a$ar, arkada$larim kulaktan kulaga bir$ey fisildarken ben duyardim hep! evde en ufak sesi ilk duyan benim! bu yüzden $u an kendimi çok kötü hissediyorum in$allah hemen geçer yaaa

cnm doktora gitseydinn yaa..

merhaba kızlar:21:3.5 ay önce 75 kg ile başladım fazla kilolarımla savaşmaya...8.5 kg verdim şükürler olsun....şimdi 66.4 kg yim ve burda takıldı:KK31:banada destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim....

h.geldin canımmmm elbette destek oluruzz ne demekkk:KK16::KK16:

kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar

hmmmmmm denemek lazımmm canım..

slm arkadaşlar işlerimin yoğunlugundan dolayı giremedim siteye diyetim aynen devam ediyor cuma günü sabahtan diyetisyende kontrolüm vardı 10 günde 1 kilo 600 gr vemişim sadece diyetle 3 gün geç başlamıştım şeker yüklemesi nedeniyle oda olmasa demekki tahminim 2 kilo verirdim neyse buda iyi listemde degişiklik yapmadı dr sadece gece 2 porsiyon meyve yerine 1 tane meyve 3 tane kuru kayısı ile degişiklik yaptı o kadar martın 1 de kontrolüm var bakalım nelere olacak.
:KK9::KK9::KK9: sende kilo vermıssın tebrıklerrrrrrrrr

kizlarr bayilcam yemin ederimm simdi
elim ayagim titriyorr kafan dolaniyor üsüyorumm ama yemicemmm yemekk:KK43::KK43:

yemedın sanırımm canımm sanaaa kocaman birr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK16::KK16:

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım biberiye yeşil çay karışımı ve kızlar şimdi tartıldım 59.1 kiloyum :)

kızlarr masallah sız mum gıbı erıyosunuz ben balon gıbı şişiyorummmmm offfffff...

kızlar sabah kalhvaltım:

1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
azcık yumurta
3 zeytin
az peynir
şekersiz çay..

eve gitmek istemiyorum ya diyetiimm bozuluyorrrrrrrrrrr :KK5:

canım benim sende biter herşey dün eşim mantı istedi yaptım bayılırım mantıya bir kaşık bile tatmadım akşam patates kızartması yaptım onada dokunmadı biliyorimki onu bir kere tatsam gerisi gelcek ama ben ellemedim yemeğimi sanki onu yiyomuş gibi yedim

canım benim sende biter herşey dün eşim mantı istedi yaptım bayılırım mantıya bir kaşık bile tatmadım akşam patates kızartması yaptım onada dokunmadı biliyorimki onu bir kere tatsam gerisi gelcek ama ben ellemedim yemeğimi sanki onu yiyomuş gibi yedim

maşallah tatlım ben senın gıbı azımlı değilim ya kendımı tutamıyorum iş yerınde tutuyorum mesela tatlılar cıkıyor pilavlar makarnalar cıkıyor yemıyorum..ama evde yemeyince esım neden yemiyosun ye hemen dıyor bana

gunaydın kızlar bensız neler neler yapmışsınız valla bende pazar gunu sanırım bıraz patates haşlamasını kaçırdımmmm ama bugun daha dıkkatlıım yola devam zayıflıyorsun kelımelerını duydukça dahada hırslanıyorum

kızlarr masallah sız mum gıbı erıyosunuz ben balon gıbı şişiyorummmmm offfffff...

alyacım sen neden şişiyosun tutmalısınnnn kendınıııı azımle yaza gıtmelı bu kılolar.evet işyerınde daha koly oluyor eşini tembıhle sana yeme desin hanı rejimdeydın fılan desın onada ıradenı göstermelısınnn.bak bebekte istıyodunnn bebek dunyanın en huzru veren en tatlı şeyıııı unutma...

günaydın kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesu 1 ç.kaşığı lebne
1 dilim ekmek
1 bardak sütlü kahve ( ben bu sütlü kahveden kurtulamıyorum üstelikte süte bayılırım)

ara yeşil çay

ögle yemeği 1 fileto tavuk salata ve sebze çorbası

bir sorum var arkadaşlar: ya kuru erik çiğ yenir mi ben yiyemiyorum du sizde bir tarif varsa bana lütfen iletir misnizzz
hepinizi öptümmmm

alyacım sen neden şişiyosun tutmalısınnnn kendınıııı azımle yaza gıtmelı bu kılolar.evet işyerınde daha koly oluyor eşini tembıhle sana yeme desin hanı rejimdeydın fılan desın onada ıradenı göstermelısınnn.bak bebekte istıyodunnn bebek dunyanın en huzru veren en tatlı şeyıııı unutma...

evet tatlım yaa esım bana hıc destek olmuyor maleseff :KK43: ama vericemm ınsallah yaa.. saol ılgın ıcın bebeimm..:KK16:

günaydın kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesu 1 ç.kaşığı lebne
1 dilim ekmek
1 bardak sütlü kahve ( ben bu sütlü kahveden kurtulamıyorum üstelikte süte bayılırım)

ara yeşil çay

ögle yemeği 1 fileto tavuk salata ve sebze çorbası

bir sorum var arkadaşlar: ya kuru erik çiğ yenir mi ben yiyemiyorum du sizde bir tarif varsa bana lütfen iletir misnizzz
hepinizi öptümmmm

afiyet olsun canım menün gayet iyi :KK34: bende sütü cok severım iç gitsin bişey olmazzz

evet tatlım yaa esım bana hıc destek olmuyor maleseff :KK43: ama vericemm ınsallah yaa.. saol ılgın ıcın bebeimm..:KK16:

afiyet olsun canım menün gayet iyi :KK34: bende sütü cok severım iç gitsin bişey olmazzz

ayyy iyi o zamaaaan :) i şey geldi do

bu arada 10 sene önce uyguladığım diyet listelerinden bir ka tane buldum paylaşacağım diyetisienim bana yazmıştı

bir de doğumdan sonra 15 gün içinde nasıl 10 kilo verebildim şimdi hatırladım: ında o zamanda günde belki 3 demlik yeşil çay (sallama poşet değil ve naneli bir de) içiyordum yanında kuru kayısı ve altın çilek ve o zaman çok haşlanmış sebze tüketmiştim.. karın bölgesi bile düzleşti hem de bir sezeryan sonra... ama o zaman anlamamıştım

size inş faydalı olur

X