kizlar sinir oluyorum yaa kulaklarim tikandi dünden beri çildiracagim!! Benim kulaklarim çok hassastir hatta küçüklügümden beri herkes çok iyi duyduguma $a$ar, arkada$larim kulaktan kulaga bir$ey fisildarken ben duyardim hep! Evde en ufak sesi ilk duyan benim! Bu yüzden $u an kendimi çok kötü hissediyorum in$allah hemen geçer yaaa
canim in$allah böyle devam edersin, $aka olarak dedim kiskandigimiiiiii
ama merak ettim nasil veriyorsun özel bir$eymi yapiyorsun?
ay canim çok az yemi$sin! dikkat et bak ben bundan 3 yil önce çok çok yiyerek zayifladim oysa 60 kiloydum 51 e dü$tüm sonra hasta oldum 49.8 e dü$tüm ardindanda birden i$tahim açilmaya ba$ladi ve 70 kiloya çiktim kisa sürede oysa hayatimda hiç 60-61 i geçmemi$tim
selam kizlar dün baya açtim yattigimda, bu nedenle Sabah çok acikmi$tim ve kahvaltiyi 12.30 da yaptik brunch gibi oldu, dikkatte etmedim
Sabah+ögle:
1 incecik dilim pastirma
2 dilim peynir
yarim dilim ekmegin yarisi
2 çay ka$igi ayva reçeli
1,5 yemek ka$igi yer fistigi ezmesi $ekersiz (bayiliyorum buna, üstelik tatli krizimi kesiyor)
2 tane domates (birazcik zeytin yagi, sogan ve maydonozlu)
kizlar sinir oluyorum yaa kulaklarim tikandi dünden beri çildiracagim!! benim kulaklarim çok hassastir hatta küçüklügümden beri herkes çok iyi duyduguma $a$ar, arkada$larim kulaktan kulaga bir$ey fisildarken ben duyardim hep! evde en ufak sesi ilk duyan benim! bu yüzden $u an kendimi çok kötü hissediyorum in$allah hemen geçer yaaa
öğle
yoğurtlu ıspanak
salata
kepek ekmeği
ara
1 portakal
60.3 canım........
öğlen: 1 tane kepekli galete 2 dilim peynir 1 bardaK SÜT
merhaba kızlar3.5 ay önce 75 kg ile başladım fazla kilolarımla savaşmaya...8.5 kg verdim şükürler olsun....şimdi 66.4 kg yim ve burda takıldı banada destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim....
yaklaşık 2 haftadır bu kiloya sabitlendim...ve yerimde sayıyorum....doğal olarak morilim bozuluyor ...yeni bir başlangıçla sizlerinde desteğiyle yine hedef kiloma gideceğim inşallah....kg almak ne kadar kolaysa vermek malesef o kadar zor...başarıya giden yolda motivasyon destek vede azimden geçiyor...umarım en kısa zamanda hepimiz sağlıkla ideal kikolarımıza kavuşuruzzzz
merhaba kızlar3.5 ay önce 75 kg ile başladım fazla kilolarımla savaşmaya...8.5 kg verdim şükürler olsun....şimdi 66.4 kg yim ve burda takıldı banada destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim....
sabah
1dilim ekmek
3dilim salam
öglen
2kacik makarna
2tane domates soslu balik
aksam ayni
2litre su
30dk yürüyüs
ay canim çok az yemi$sin! dikkat et bak ben bundan 3 yil önce çok çok yiyerek zayifladim oysa 60 kiloydum 51 e dü$tüm sonra hasta oldum 49.8 e dü$tüm ardindanda birden i$tahim açilmaya ba$ladi ve 70 kiloya çiktim kisa sürede oysa hayatimda hiç 60-61 i geçmemi$tim
hosgeldinnn canimmm
tabiki destek oluruzz
çok sevindim cnm sen devam et bir duraklama çok normal ama israr edersen pes etmezsen kilo vermeye devamını görürüsün
merhaba canlarım size güzel incelmeler
işte bugünnün menüsü
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta 4 ince dilim sucuk
yeşillik bir kibrit kutusu kadar beyazz peynir
4 tane zeytin
çay az şekerli
öğle yemeği :
meyve tabağı ( muz- elma -armut-kivi-portakal yarım tanesi)
8 adet badem- 6 adet ceviz
küçük kase tarçınlı yoğurt
akşam yemeği
haşlanmış karışık yağsız sebze
karışık yağsız salata
2 kaşık yağsız mantı
1 yumurta hepsi üzerinde 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
ama sanki abartmışım bugün