Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

canım benim kbb git temizlet canım benimde öyle olmuştu temizlettim açıldı

canim aksam yemegini erkenden yiyorum gece ac yatiyorumm
birde canim gece yatmadan sirkeli su iciyorumm

iyii canimm az yemissinn

gecmiss olsunn canimm
insallahh biran önce duyarsin gine :)

yaklaşık 2 haftadır bu kiloya sabitlendim...ve yerimde sayıyorum....doğal olarak morilim bozuluyor ...yeni bir başlangıçla sizlerinde desteğiyle yine hedef kiloma gideceğim inşallah....kg almak ne kadar kolaysa vermek malesef o kadar zor...başarıya giden yolda motivasyon destek vede azimden geçiyor...umarım en kısa zamanda hepimiz sağlıkla ideal kikolarımıza kavuşuruzzzz

sabah
1dilim ekmek
3dilim salam

öglen
2kacik makarna
2tane domates soslu balik

aksam ayni

2litre su
30dk yürüyüs

ayy insallahhh canimm
kilo vermekk cook güzell bi duygu:)

ay canim çok az yemi$sin! dikkat et bak ben bundan 3 yil önce çok çok yiyerek zayifladim oysa 60 kiloydum 51 e dü$tüm sonra hasta oldum 49.8 e dü$tüm ardindanda birden i$tahim açilmaya ba$ladi ve 70 kiloya çiktim kisa sürede oysa hayatimda hiç 60-61 i geçmemi$tim [/QUOTE]

Sabah : 1 domates - 4-5 zeytın Ara öğün 1 elmaa öğlen : ikindi yogurtlu ayranlı corba yaptım ama prınclı ıcıne tuz falan atmadım , amman tanrımm o ne tattıı yaaaa hiç tadı yoktu (((((( sonra 1 elmaaaa

annemgıl nasıl yemekyıolar , cıkolatalar falan sizce böyle devam edersem hazırana kadar ne kadar verırım..

Sabah : 1 domates - 4-5 zeytın Ara öğün 1 elmaa öğlen : ikindi yogurtlu ayranlı corba yaptım ama prınclı ıcıne tuz falan atmadım , amman tanrımm o ne tattıı yaaaa hiç tadı yoktu (((((( sonra 1 elmaaaa

annemgıl nasıl yemekyıolar , cıkolatalar falan sizce böyle devam edersem hazırana kadar ne kadar verırım..[/QUOTE]

slm canimm bence baya verirsinn
cünki az yiyorsunn
buarda konyalimisin :)

merhaba canlarım size güzel incelmeler
işte bugünnün menüsü

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta 4 ince dilim sucuk
yeşillik bir kibrit kutusu kadar beyazz peynir
4 tane zeytin
çay az şekerli

öğle yemeği :

meyve tabağı ( muz- elma -armut-kivi-portakal yarım tanesi)
8 adet badem- 6 adet ceviz
küçük kase tarçınlı yoğurt

akşam yemeği

haşlanmış karışık yağsız sebze
karışık yağsız salata
2 kaşık yağsız mantı
1 yumurta hepsi üzerinde 3 kaşık sarımsaklı yoğurt

ama sanki abartmışım bugün

yokk birtanem yaa bencee gayet iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…