Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

SABAH
az yağlı süt
domates salatalık
yeşil zeytin
yumurta
kepek ekmeği

ARA
1 avuç fındık

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım 30 mekik 15 dk yürüyüş

Hosgeldinnn bende 60olmak istiyorumm birtürlü olamiyorum
Okadar kiloyu nasil verdinn biraz anlatirmisinn tekrardan hosgeldinnn

Teşekkür ederim canım...şu an dışarıdayım,o yüzden çok detaylı yazamıyorum ama inan bilinenlerin dışında farklı birşey yapmadım.Akşam hafif ve erken yemek,yatağa biraz aç girmek bence bu işin püf noktası.Yürüyüş yapıp, sabah akşam sirkeli su içtim.bayağı faydasını da gördüm elma sirkesinin..

canım bende dün üzüm sirkesini deneddiim ayyy bogazım mıdem yaannddıı öldüümmm resmeennn

1,5 ay oldu başlayalı 63 kıloyla başladım ve şuan 60 kıloyum regl oldum bgn değişirmi bilmem şişkinlik vs. sabah domates salatalık peynır 1 dilim çavdar ekmeği yedim öğlen 1 kaşık bulgur pilavı ve salata yedim bolca yağsız

Neyimi kiskaniyon kiz ben bir iki gùn yapip bozuyorumm nasil olsa :):)
Insallah bukez bozmamm ya

Günaydinnnnn kizlarrrrrrr
ay kizlarrr gineee kilooo vermisimmm
mum gibi eriyorummmm :):):):):)

canim in$allah böyle devam edersin, $aka olarak dedim kiskandigimiiiiii
ama merak ettim nasil veriyorsun özel bir$eymi yapiyorsun?

Sabah : 1 domates - 4-5 zeytın

Ara öğün 1 elmaa

öğlen : hangiçorba yapsamm :S:S:S:S

ay canim çok az yemi$sin! dikkat et bak ben bundan 3 yil önce çok çok yiyerek zayifladim oysa 60 kiloydum 51 e dü$tüm sonra hasta oldum 49.8 e dü$tüm ardindanda birden i$tahim açilmaya ba$ladi ve 70 kiloya çiktim kisa sürede oysa hayatimda hiç 60-61 i geçmemi$tim

çok iyi canim bence!! darisi benim ba$ima önümde 5 ay var ve en az 5 kilo vermek istiyorum ama irade denen $ey yok artik bende

selam kizlar dün baya açtim yattigimda, bu nedenle Sabah çok acikmi$tim ve kahvaltiyi 12.30 da yaptik brunch gibi oldu, dikkatte etmedim

Sabah+ögle:

1 incecik dilim pastirma
2 dilim peynir
yarim dilim ekmegin yarisi
2 çay ka$igi ayva reçeli
1,5 yemek ka$igi yer fistigi ezmesi $ekersiz (bayiliyorum buna, üstelik tatli krizimi kesiyor)
2 tane domates (birazcik zeytin yagi, sogan ve maydonozlu)

kizlar sinir oluyorum yaa kulaklarim tikandi dünden beri çildiracagim!! benim kulaklarim çok hassastir hatta küçüklügümden beri herkes çok iyi duyduguma $a$ar, arkada$larim kulaktan kulaga bir$ey fisildarken ben duyardim hep! evde en ufak sesi ilk duyan benim! bu yüzden $u an kendimi çok kötü hissediyorum in$allah hemen geçer yaaa

merhaba kızlar3.5 ay önce 75 kg ile başladım fazla kilolarımla savaşmaya...8.5 kg verdim şükürler olsun....şimdi 66.4 kg yim ve burda takıldıbanada destek ve yardımcı olursanız çok sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…