Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Hadiii bakalimmm insallah manken gibi olicazzz:):):)

şaka gibi bugün diyetin 5 günü bitiyor. günler çok çabuk geçiyor .kışın diyete girmek daha mı mantıklı ne?yazın günler geçmiyo çok zorlanıyorum
. birde arkadaşlar çayı hurma ile içiyorum açaba kilo aldırır mı fikri olan yazabilirmi,?

Son düzenleme:
23 yasindayim, ve daha 4 aylik evliyim, adam biseyd demiyor yuzume ama aceba neler dusunuyor. Ala ala balina almisim diyordur kesin

yasımızda aynıymıs cnm ya erkek arkadasım başta banada demiyodu bizim 1.5 yıla yakın oldu 6 7 ay gectkten snra basladı dar gyme bence bol seyler senı daha zayıf gosterıyo demeye snra aradan gectı 1 ay biraz spor yapsan nasıl olur dedi
snra benı sokak ortasında tartıya çıkardı ondan snra soyledıklerı daha acıydı en sonda zayflamamı bnm ıcın ıstıymus arkadaslaryla benı tanstrdıgında bırı bısey derse ben uzulurmusum baska bırıne tarıf ederken kılolu kız dıe tarf ederlermıs aılesıyle tanstırınca dalga gecerlermıs fln fln bı suru kuruntu sımdı tanıssam bunların hc biri olmaz bılıorm sadce o sacmaladı bıraz ayrılmak ıcın cok buyuk sebep işte sevıorm tek yol var zayflayıp delı gbi kıskandırmak simdi bıle kıskanıyo zayflaynca kudurur hayatmda hıc bu kdr kotu olmamıstım umarım senın esın daha kıbardır cnm dusunse bıle soylemez bunları yuzune...

gunaydın cnm hurmanın cok faydasını duydum illakı bi tatlı yemenız gerekıyosada hurma yememızı onerıyolar ama hersey gbi fazlası zarar gunde 1 2 taneden bı zarar gelcegnı dusunmuyorum ben hatta bı yerdede duymustm hurma dıyetı dıe ama içerignı tam bılemıorm

bir haftadr yememe dikkat ediyorum şaka gbi vere vere 800 gram vermişim kızlar ya. yok bu böyle olmucak bu aksamdan itibaren spora da başlıyorum hadi bakalım hayırlısı :)

Son düzenleme:

canm bahsettiğin diyet listesi nerden yazıyor ben göremedim de. iş yerinde öğle araları gelde tavuk döner yediğimz için çok dkktaimi çekti de bulamadım ):

bende acil zayıflamak istiyorum 1.70 boyum 85 kiloyum 3 haftada etkili nasıl zayıflayabilirim yardımcı olurmusunuz? Buarada biras araştırdım spor yapamayanlar günde 1 saat dans edin diyolar bugün başladım.destekleyen olmayınca en fazla 3 gün yapabiliyorum

Son düzenleme:
cnm vakıt buldukca buraya yazmaya calış motıve oluyo insan böyle isveç diyetini öneririm ben kesin ve baya kilo verdirebiliyo tabi dayanabilirsen :s

BENDE kılo vermek ıstıyorum yaa..yas 24 kılo 73 çıldırıcamm artık..akupunktura gideyim diyorum bıraz bıseyler okudum herkes baska sey soylemıss nasıl vercem bu kılolarıı..60 olmam lazım

bir haftadr yememe dikkat ediyorum şaka gbi vere vere 800 gram vermişim kızlar ya. yok bu böyle olmucak bu aksamdan itibaren spora da başlıyorum hadi bakalım hayırlısı :)

oda bişeymi ben 2 haftadır her aksam kosu bandında yuruorum gerekırse kosuyorum diyet yapıorm yerı gelıo aclıktan ölcek kıvama gelıorm 1 kılo gtmıs oda sudur yanı dusun koskoca 2 hafta snırım bzldu

BENDE kılo vermek ıstıyorum yaa..yas 24 kılo 73 çıldırıcamm artık..akupunktura gideyim diyorum bıraz bıseyler okudum herkes baska sey soylemıss nasıl vercem bu kılolarıı..60 olmam lazım

şöyle verceksin cnm bize takılcksın
şaka bi tarafa da isteyınce oluo cidden ben baslardım diyete snra onume tatlı cıkolata borek gelırdı bı kereden bısey olmaz derdm yerdm simdi daha istıkrarlıym yemıorm ama geen kılo veremıorm ama sen bana bakma metabolızmam dıyet yapmaktan coktu heralde

bebeim slmm:) ya kzıımm benımde metabolizmam yavas calışıyor cnku sebze ıle pek aram yok ınsallah hep beraber kilo vrmeye başlarız en yakın zamnda

Selam kızlar,bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum,73kg olmuşum defalarca yapıcam dememe ragmen aksine diyet sonunda kilo almış oldum.Ben 29 yaşında 1.65 boyunda 1çocuk annesiyim evdeyim.Artık 2.çocugu istiyorum o yüzden acil kg vermeliyim,inş. busefer sizinle birlikte yapabilirim.Bu akşam anneme gidicem mevlüdümüz var çarşambaya hazırlık yapılacak diyete tam nezaman başlarım bilemiyorum,bi kaç gündür biraz kıstım ama böyle kısmayla degil sıkı bi diyet lazım bana

aynen sekerım bana da sıkı bır dıyet lazım...kaldı kı benım daha cocuğum bıle yok hadı sen hamılelıkte falan almısındır da ya ben

alyacım bu kilo ne hamilelik nede süt dönemi sadece onlar bahane tek sebeb dikkatsizilk,ne anneler var demezsin bumu 3çocuk dogurmuş,madem kilo aldık kendimizi sıkıp ve birbirimize destek olup vericez sen bekar ve zayıf bi kız olucaksın bende inş. zayıf hamile bi anne olucam.İlk önce bunu başarıcagımıza inanmalıyız

tatlıım ben evlıyım ya :) acıklamadımm sende anlamadın tabıkı..ama daha bebek dusunmedık...zaten bu haLIMLE hamıle kalırsam mahfolurum:18:
ınsallah hep beraber bırbırımıze destek olur kılo verırız

bebeim slmm:) ya kzıımm benımde metabolizmam yavas calışıyor cnku sebze ıle pek aram yok ınsallah hep beraber kilo vrmeye başlarız en yakın zamnda

bnm varda sebzyle aram noluo
ben bi kılo veryım gazetelere ılan vercem kılo verdım die görmemişin şeyi olmus hesabı gormedım napım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…