- 7 Ocak 2013
- 1.267
- 1
Bende yarindan itibaren diyetteyim, bugun 71 kg gordum, omrumde bukadar kilolu olmamistim! 15 kg vermem gerek!
ben geldimmmmmmm bilyorum 2 gundur cok bosladım burayı ozur dılerım herkesten uzun zamandr gormedıgım kuzenım geldı 2 gundur onunla gezıorz gremedım nete daha sımdı oturdm yerıme
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
dun bıraz yeme olaynı abartmıs olsamda gece 11de olsa yuruyusumu yaptm o bıraz dengelemıstm yeme olayımı bugunde cok azcık yedım dunu hafıflettm boylelıkle vcdanım rahat aksama kdr dısardaydm yuru babam yuru kuzenımın tum ısrarlarna rgmen burger kıng ve ev mantısına hayır dıyebıldım aşırı huzurluyum şu an birazdanda kosu bandına gecıcem olck ınanıyorum valla
:)
umudunu kaybetmesın kımse ne insanlar var zayflayan hırs yapıp... hayatm boyunca bende hıc bu kdr hırslanmamıstm ee artık vaktı geldı :)
aynı kılodayız cnm hedef kılomuzda aynı takıl bize sirkelensin kılolarkaç yasındasn cnm
23 yasindayim, ve daha 4 aylik evliyim, adam biseyd demiyor yuzume ama aceba neler dusunuyor. Ala ala balina almisim diyordur kesin
şaka gibi bugün diyetin 5 günü bitiyor. günler çok çabuk geçiyor .kışın diyete girmek daha mı mantıklı ne?yazın günler geçmiyo çok zorlanıyorum
. birde arkadaşlar çayı hurma ile içiyorum açaba kilo aldırır mı fikri olan yazabilirmi,?
Canim karbonhidrat diyeti bu 50puana kadar yiyebiliyorsun mesela döner 25puan ayran 1puan
normalde kahvalti aksam yemegi yiyorumm bugün böyle olduu:)
Walla canim 80.200le basladim bugün 76.600ciktim:)
Ama tabi ben sürekli bozdum birde benim gece yemelerimm ah ah mahvediyorr herseyiii
bir haftadr yememe dikkat ediyorum şaka gbi vere vere 800 gram vermişim kızlar ya. yok bu böyle olmucak bu aksamdan itibaren spora da başlıyorum hadi bakalım hayırlısı :)
BENDE kılo vermek ıstıyorum yaa..yas 24 kılo 73çıldırıcamm artık..akupunktura gideyim diyorum bıraz bıseyler okudum herkes baska sey soylemıss nasıl vercem bu kılolarıı..60 olmam lazım
şöyle verceksin cnm bize takılcksın
şaka bi tarafa da isteyınce oluo cidden ben baslardım diyete snra onume tatlı cıkolata borek gelırdı bı kereden bısey olmaz derdm yerdm simdi daha istıkrarlıym yemıorm ama geen kılo veremıormama sen bana bakma metabolızmam dıyet yapmaktan coktu heralde
Selam kızlar,bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum,73kg olmuşumdefalarca yapıcam dememe ragmen aksine diyet sonunda kilo almış oldum.Ben 29 yaşında 1.65 boyunda 1çocuk annesiyim evdeyim.Artık 2.çocugu istiyorum o yüzden acil kg vermeliyim,inş. busefer sizinle birlikte yapabilirim.Bu akşam anneme gidicem mevlüdümüz var çarşambaya hazırlık yapılacak diyete tam nezaman başlarım bilemiyorum,bi kaç gündür biraz kıstım ama böyle kısmayla degil sıkı bi diyet lazım bana
alyacım bu kilo ne hamilelik nede süt dönemi sadece onlar bahane tek sebeb dikkatsizilk,ne anneler var demezsin bumu 3çocuk dogurmuş,madem kilo aldık kendimizi sıkıp ve birbirimize destek olup vericez sen bekar ve zayıf bi kız olucaksın bende inş. zayıf hamile bi anne olucam .İlk önce bunu başarıcagımıza inanmalıyız
bebeim slmm:) ya kzıımm benımde metabolizmam yavas calışıyor cnku sebze ıle pek aram yokınsallah hep beraber kilo vrmeye başlarız en yakın zamnda