Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızz ınsallah kılo verelım de ılanı da verırsınn :)

nıye kımse yok bugun burda busenın ısı vardı bıldgm kadaryla dıgerlerı nerde ::KK43::KK43:

bildirim yapıp bende kaçıyım madem ufaktan
sabah
1,5 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt

öğlen
1 avuç badem fındık
1 lokma ekmek
ceviz büyüklüğünde tavuk sote

akşama doğum gunu var kuzenın umarım sapıtmam :KK70:

nıye kımse yok bugun burda busenın ısı vardı bıldgm kadaryla dıgerlerı nerde ::KK43::KK43:

bildirim yapıp bende kaçıyım madem ufaktan
sabah
1,5 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt

öğlen
1 avuç badem fındık
1 lokma ekmek
ceviz büyüklüğünde tavuk sote

akşama doğum gunu var kuzenın umarım sapıtmam :KK70:

ohoo sapıtma kızım dıkkat et bak ne guzel baslamıssın sen..ben bugun sabah ıkı tane kıymalı poğça yedım evde yapmıştım bıde 4-5 yesıl zeytın..oğle yemeğinde çorba,kış türlüsü,pilav,baklava...az oncede mandalina yedimm ohh

ohoo sapıtma kızım dıkkat et bak ne guzel baslamıssın sen..ben bugun sabah ıkı tane kıymalı poğça yedım evde yapmıştım bıde 4-5 yesıl zeytın..oğle yemeğinde çorba,kış türlüsü,pilav,baklava...az oncede mandalina yedimm ohh

naptın kuzucum sen ya biz bu boğazla çok zayıflarız :KK70::KK70:

merhaba bende 56 kiloyla hamile kaldım 54 de düştüm daha sonra 76 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 10 kilo kendiliğinden gitti 66 kilo kaldım ve 1 ay önce diyete başladım aslında sıkı bir diyet değil yediklerimden kısarak başladım pilavı ve makarnayı çok nadir arada tüketiyorum beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeğini tercih ediyorum ve hergün yeşil çay veya 5'i bir arada olan çaylardan günde 2 sefer içiyorum bu arada bademde tüketiyorum metebolizmayı çalıştırıyo gerçekten tavsiye ederim şuan 60.5 kilodayım hedefimde daha 4 kilo vermek var umarım sizde hedefinize sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız

canımcım ben dıyete daha baslamadım yıyebılırım hehe :) ama yarını tum gun patatesle nasıl gecırıcem bılmıyorum...

bnce patates salatası yap marul maydonıoz fln at ıcıne bol lımon baharat yağ olmasın acılı olsn bıde super olur şahsen ben oyle yapıcm yanı haslama patates snucta marulun flnda ne kalorisi olck:KK70:

merhaba bende 56 kiloyla hamile kaldım 54 de düştüm daha sonra 76 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 10 kilo kendiliğinden gitti 66 kilo kaldım ve 1 ay önce diyete başladım aslında sıkı bir diyet değil yediklerimden kısarak başladım pilavı ve makarnayı çok nadir arada tüketiyorum beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeğini tercih ediyorum ve hergün yeşil çay veya 5'i bir arada olan çaylardan günde 2 sefer içiyorum bu arada bademde tüketiyorum metebolizmayı çalıştırıyo gerçekten tavsiye ederim şuan 60.5 kilodayım hedefimde daha 4 kilo vermek var umarım sizde hedefinize sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız

tebrık ederm cnm senı bnde badem yıorm cokta severım umarım sende verırsın o son kalan 4 kılonu

bnce patates salatası yap marul maydonıoz fln at ıcıne bol lımon baharat yağ olmasın acılı olsn bıde super olur şahsen ben oyle yapıcm yanı haslama patates snucta marulun flnda ne kalorisi olck:KK70:

ben marul yemem ki :KK43: sebze ıle pek aram yok canım yaa..ALLahım ne yapcan bılmem:KK14:

sizi de tebrik ederim :))

diyete başlıcam ya yarın suan canım neler ıstıyor neler bır bılsenızz :) off offf
cantıklar,yaprak sarmaları,tatlılarr... :KK37:
sanırım ben başaramıcam..hee bide çilekli süt istedi canım yahu

bu gün başladım artk sabah iyi bi kahwltı gün içinde 1 elma biras yoğurt akşam yemeği yaklaşıyo çok mutluyum he unutmadan 1 saat dans ettim bu gün :)

kilo çizelgemdeki balık bile tombiş ya yeni gördüm daha guluorm kendi kendime deli gbi töbe töbe :KK70::KK70:

günaydın şekerler uynadm yine sabahn bir köründe işe gelmek istemıyıorum artık evimde sıcacık yatağımda uyumak istıyorum öğrencıyken ne gzlmıs hayat :KK43::KK43: acıtasyona baglamayım neyse sabah 1 dılım ekmekle bıraz peynır yedm o kdrcık sözde erken uyancaktm yumurta fln yapcaktm kendımede nerdeeeeeeee:d

günaydın şekerler uynadm yine sabahn bir köründe işe gelmek istemıyıorum artık evimde sıcacık yatağımda uyumak istıyorum öğrencıyken ne gzlmıs hayat :KK43::KK43: acıtasyona baglamayım neyse sabah 1 dılım ekmekle bıraz peynır yedm o kdrcık sözde erken uyancaktm yumurta fln yapcaktm kendımede nerdeeeeeeee:d

SLMM Canımcımm gunaydınn :)) evett ya çalış çalış nereye kadar dımı..bnde evde olmak istiyorum artıkk :KK19:
ooo iyimiş bi dilim ekmek demek hee..ben 5 gunde 5 kılo dıyetıne baslıcaktım ya bugun patates kaynattım bugun bı dunya :) ama ne oldu iş yerıne geldım arkadasım poğça almıs (hep beraber kahvaltı yaparız sabahları) onun yarısını yedım 5 yeşil zeytin yedim bide patates yedim :KK1:
yanı daha ılk öğünde dıyetı tam anlamınla gercekleştiremedim :KK20:

X