AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Zuhal abla esmer de bir sen.var valla.

Ohhh iki motive edici benim topigimde
Superrr.

79 bana.gellllll ben.se sanaa gelemmm
Saol canm benim.
Ya ben gerçekten o kadar cok istiyorum ki herkesin hayalindeki bedenlere kavusmasini..yani bu süreç cok zor yorucu sabir gerektiren birsey oldugu icin mükafatinida Rabbim bizlere cok iyi verecek eminim ama ara ara herkesin motivasyon da skintilar oluyor o yüzden pozitif olmayi seviyorum..
Hele kaçamak felan yapiyoruz ya yani illa kendim yapmis olmama gerek yok bir baskasida yapsa cok üzülüyorum o kadar emek veriyoruz da 1 yedigimiz yiyecek yüzünden kilo verme rutinimiz bir adim geriye sariyor ya bütün sinirm tepeme geliyor felan..o yüzden kacamaksiz tam gaz devam..şunun surasinda yaza ve yaz mevsiminin vazgecilmezi olan düğünlere ne kaldi yahu..o yüzden kacamaksiz tam gaz devam inşallah

9 aylik oglum evet iyi olsunlar allahin izniylede hersey gecer gider..
Kilo indi cikti felan derken 76 kiloyla hamile kaldim sonra 84 kiloyla doguma girdim dogumdan sonrada 71 felandim
Amin amin tabi onlar iyi olsunda yeterki..
Oo cok iyi cok kilo almamissin hamilelik zamani ama dogum sonrası seni biraz bozmuş oda bebişin gelişindendir heralde canm neyse bakalm yine cok biseyin yok verirsin inşallah Rabbimin izniyle

Esmerm cok iyisin insani cok guzel motive ediyorsun iyiki tanidim seni allah razi ksun herkes kacamaksiz devam etsin insallah mukafatiji alalim

Amin amin tabi onlar iyi olsunda yeterki..
Oo cok iyi cok kilo almamissin hamilelik zamani ama dogum sonrası seni biraz bozmuş oda bebişin gelişindendir heralde canm neyse bakalm yine cok biseyin yok verirsin inşallah Rabbimin izniyle
Insallah evet baya cikolataya dustum..
Sen de kendinden bahsedermsin evlimisin yasin felan

Esmerm cok iyisin insani cok guzel motive ediyorsun iyiki tanidim seni allah razi ksun herkes kacamaksiz devam etsin insallah mukafatiji alalim
Ayy saol canm benim sizden de Allah razı olsun sizlerde beni motive ediyorsunuz bende iyiki sizleri tanidim sizlere az biraz motivasyon saglayabiliyorsam ne mutlu bana..mükafatını alacagiz insallah Rabbimin izniyle..sabrin sonu selamettir tatlim bizde suan sabir asamasindayiz sonumuz ferah ve güzel olacak insallah

Amin insallah

Insallah evet baya cikolataya dustum..
Sen de kendinden bahsedermsin evlimisin yasin felan
Ahh o çikolatalar yok mu ahhh ..hep onlar basimizi belaya sokuyor ya zaten.
Canm ben 25 yasindaym 2.5 senelik evliyim cocugum yok gecen sene boyu çocuk tedavisi içindeyim o dönem aldığım hormon ilaclariyle iyice kilo aldim malesef.
Zaten kendimi bildim bileli hep kiloluydm ama o ilac dönemin de iyice kilo aldim.
Simdi bebek sahibi olabilmek adina kilo vermeye karar verdim.Rabbimde hayirliysa insallah nasip eder.polikistik over var bende o yüzden zor kilo veriyorum ama direniyorum insallah karşılığını alacagm eminim buna

ALINTI

Günün Motivasyonu

Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.

Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.

Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...

Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.

Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.

Rabim hayirli saglikli evlat nasip etsin tez zamanda insallah. insallah daha fazla beklemeden bebegine kavusursun canim..

Ovvv sucuklar pastalar gofretler ohh ohh ayrica nicin artıya razi oluyorsun bakalm
Canm sucuk kendi basina etin yagli kismindan oldugu icin sirf yag gibi birsey zaten arti üstüne pasta gofret felan birazcik olmams ama yinede sen bilirsin
Babannem gibi söyle söyle...sonra sen bilirsin
saka yapiyorum canim
gayet guzel yorumlamissin

Hayirli aksamlar..

Menum

Sabah
Simit
1 haslama yunurta
Zeytin
Kasar
1 cerry domates
2 sosis

Ara
2 ceviz
1 sutlu turk kahvesi

Aksam
Zeytinyagli fasulye
1 dilim tam b. Ekmegi

Suyu yatana kadar 3 e tamamlarim

Aksam ekmek olmasa ıyı olur
Sabahta sımıt ve sosıs olmamıs
Onun dısında su guzel

Guzel gorunuyo menun
Su spor harıka

Ovvv sucuklar pastalar gofretler ohh ohh ayrica nicin artıya razi oluyorsun bakalm
Canm sucuk kendi basina etin yagli kismindan oldugu icin sirf yag gibi birsey zaten arti üstüne pasta gofret felan birazcik olmams ama yinede sen bilirsin

Canım ben bı haftayı gecıyo baya rahatsızdım uc ay once de amelıyat oldum yumurtalıklarmda kıst vardı
Gecenlerde kıst tekrarladı ıste onu erıtmek ıcın hastanede yattım
Derken bı anda asırı erıdım resmen 71-72 kılodan 65lere dustum hıc bısey yıyemedım
Ilk defa bugun kendımı ıyı hıssettım o yuzden saglıklı saglıksız bakmadım pek
O sureclerı sen bılmedıgın ıcın haklısın tabı yorumunda ama bende 90 kılodan dustum 66ya az cok saglıklı ve dogru bı menu olmadıgını bılıyorum tabıkı canım benım
Bunu yasadıgım ıcın onemsemedım ıyı olmam kafııydı yanı benım ıcın bu yuzden +da olsam da sorun degıl hıc

Bugünüm
yürüyüşümü yapamadım
kahvaltım
1 yumurta
Bol maydanoz
2 ceviz

2. Öğünüm 14:00
200 gr kadar tavuk göğsü
bol salata
2 lt kadar su
1 fincan 10 lu bitki çayı

Gayet guzel canım bugunde spor acısından dınlenmıs oldun en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…