- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Saol canm benim.Zuhal abla esmer de bir sen.var valla.
Ohhh iki motive edici benim topigimde
Superrr.
79 bana.gellllll ben.se sanaa gelemmm
Amin amin tabi onlar iyi olsunda yeterki..9 aylik oglum evet iyi olsunlar allahin izniylede hersey gecer gider..
Kilo indi cikti felan derken 76 kiloyla hamile kaldim sonra 84 kiloyla doguma girdim dogumdan sonrada 71 felandim
Esmerm cok iyisin insani cok guzel motive ediyorsun iyiki tanidim seni allah razi ksun herkes kacamaksiz devam etsin insallah mukafatiji alalimSaol canm benim.
Ya ben gerçekten o kadar cok istiyorum ki herkesin hayalindeki bedenlere kavusmasini..yani bu süreç cok zor yorucu sabir gerektiren birsey oldugu icin mükafatinida Rabbim bizlere cok iyi verecek eminim ama ara ara herkesin motivasyon da skintilar oluyor o yüzden pozitif olmayi seviyorum..
Hele kaçamak felan yapiyoruz ya yani illa kendim yapmis olmama gerek yok bir baskasida yapsa cok üzülüyorum o kadar emek veriyoruz da 1 yedigimiz yiyecek yüzünden kilo verme rutinimiz bir adim geriye sariyor ya bütün sinirm tepeme geliyor felan..o yüzden kacamaksiz tam gaz devam..şunun surasinda yaza ve yaz mevsiminin vazgecilmezi olan düğünlere ne kaldi yahu..o yüzden kacamaksiz tam gaz devam inşallah
Insallah evet baya cikolataya dustum..Amin amin tabi onlar iyi olsunda yeterki..
Oo cok iyi cok kilo almamissin hamilelik zamani ama dogum sonrası seni biraz bozmuş oda bebişin gelişindendir heralde canm neyse bakalm yine cok biseyin yok verirsin inşallah Rabbimin izniyle
Ayy saol canm benim sizden de Allah razı olsun sizlerde beni motive ediyorsunuz bende iyiki sizleri tanidim sizlere az biraz motivasyon saglayabiliyorsam ne mutlu bana..mükafatını alacagiz insallah Rabbimin izniyle..sabrin sonu selamettir tatlim bizde suan sabir asamasindayiz sonumuz ferah ve güzel olacak insallahEsmerm cok iyisin insani cok guzel motive ediyorsun iyiki tanidim seni allah razi ksun herkes kacamaksiz devam etsin insallah mukafatiji alalim
Amin insallahAyy saol canm benim sizden de Allah razı olsun sizlerde beni motive ediyorsunuz bende iyiki sizleri tanidim sizlere az biraz motivasyon saglayabiliyorsam ne mutlu bana..mükafatını alacagiz insallah Rabbimin izniyle..sabrin sonu selamettir tatlim bizde suan sabir asamasindayiz sonumuz ferah ve güzel olacak insallah
Ahh o çikolatalar yok mu ahhh ..hep onlar basimizi belaya sokuyor ya zaten.Insallah evet baya cikolataya dustum..
Sen de kendinden bahsedermsin evlimisin yasin felan
Amin canmRabbim.kolayklik.versin.hhepimize
Tskler.....
Rabim hayirli saglikli evlat nasip etsin tez zamanda insallah. insallah daha fazla beklemeden bebegine kavusursun canim..Ahh o çikolatalar yok mu ahhh ..hep onlar basimizi belaya sokuyor ya zaten.
Canm ben 25 yasindaym 2.5 senelik evliyim cocugum yok gecen sene boyu çocuk tedavisi içindeyim o dönem aldığım hormon ilaclariyle iyice kilo aldim malesef.
Zaten kendimi bildim bileli hep kiloluydm ama o ilac dönemin de iyice kilo aldim.
Simdi bebek sahibi olabilmek adina kilo vermeye karar verdim.Rabbimde hayirliysa insallah nasip eder.polikistik over var bende o yüzden zor kilo veriyorum ama direniyorum insallah karşılığını alacagm eminim buna
Babannem gibi söyle söyle...sonra sen bilirsinOvvv sucuklar pastalar gofretler ohh ohh ayrica nicin artıya razi oluyorsun bakalm
Canm sucuk kendi basina etin yagli kismindan oldugu icin sirf yag gibi birsey zaten arti üstüne pasta gofret felan birazcik olmams ama yinede sen bilirsin
Hayirli aksamlar..
Menum
Sabah
Simit
1 haslama yunurta
Zeytin
Kasar
1 cerry domates
2 sosis
Ara
2 ceviz
1 sutlu turk kahvesi
Aksam
Zeytinyagli fasulye
1 dilim tam b. Ekmegi
Suyu yatana kadar 3 e tamamlarim
Selam kizlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt 10 adet çilek 1 tatlı kaşığı keten tohumu 8 adet cig badem
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Öglen 1 yeşil elma 1 bardak süt 5 badem 1 t.kaşıgı keten tohumu
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Aksam 1 kase yoğurt 1 cay kaşığı pul biber 1 avuc maydonoz yarim limon ve 1 yemek kasigi yulafla yaptigim karisim
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Suan cok müsait degilim müsait olunca menülere yorum yazcam kizlar bilginize
Ovvv sucuklar pastalar gofretler ohh ohh ayrica nicin artıya razi oluyorsun bakalm
Canm sucuk kendi basina etin yagli kismindan oldugu icin sirf yag gibi birsey zaten arti üstüne pasta gofret felan birazcik olmams ama yinede sen bilirsin
Bugünüm
yürüyüşümü yapamadım
kahvaltım
1 yumurta
Bol maydanoz
2 ceviz
2. Öğünüm 14:00
200 gr kadar tavuk göğsü
bol salata
2 lt kadar su
1 fincan 10 lu bitki çayı
Vayyyyy ozlemimmm erkenciyiz :)Günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?