• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Aynen kesinlikle uzak durmak lazim hele ki su kilo verme asamasinda..
Ohh miss arabada uyursa birde minigin miss gibi havada yürüyüş sana cok iyi geliyordur çocukların ve evin temposundan sonra
Evet cok iyi geliyor kendimi dinliyorum bazen minik oglan durmuyor eve erken donmek zorunda kaliyorum.. benim tempo geceye kadar devam ediyor tam gun gidiyor kizim sabah goruruyoeum oglen yemege getiriyorum sonra tekrar birak tekrar almaya git havalar isindi park istiyoe birde parka git felan derken aksama kadar ben pert baya hareketli geciyor

Ben de 102 den 76 ya dusmustum ama bi ara sapittim.simdi 81 lerdeyim

Bu kg nin ararasinda 10 al ver 5 al ver bide dogum var.

İrademe.hakimolsam.coktan.bitmisti.bu.eziyet :KK43:

Sifirr spor ile verdim ama yapdam.daha ince dururdumm
Screenshot_2016-04-25-21-59-34-1.png
Bak tatlim burda harika bir mesaj var sana..bana..bize.. gerek sen gerek ben gerekse burdaki herkes zaman zaman diyete baslayip baslayip yarida birakmisligi vardir bende gecen kis 82den 75 e düşmüştüm sonra biraktim kendimi ve geri aldim halbuki aptallik edip birakmasam suan hedefime varmistim bende..
Ama sonra naptim silkelendim kendime geldim sende belli ki bu yarisi birakmak istemiyorsun canm yoksa tamamiyle su koyuverip amaan batti balık yan gider de diyebilirdin.sen iradene zaten hakimsin burda bizimle olarak..bu yarisa tam gaz devam ederek zaten iradene hakimsinde sen kendine hakim olamiyorsun zaman zaman..nefsin seni yönetmesin sen onu yönet..yemek icin yasama, yasamak icin ye ilkesini uygula kendi üstünde ben senin basarabilecegini biliyorum sende kendne inan ve son gaz bizimle devam et gör bak yaza nasil fit gireceksin inşallah

Elbette zuhal abla. Gecti gitti elimde kalanlari da biliyorum. Cumaya 79 u gormem lazim bide hareket edebilsem ama olsun napalim havalar isininca yuruyebilirsem yururum.insallah

Sen.nasilsin pek.gelemedin?

Evet cok iyi geliyor kendimi dinliyorum bazen minik oglan durmuyor eve erken donmek zorunda kaliyorum.. benim tempo geceye kadar devam ediyor tam gun gidiyor kizim sabah goruruyoeum oglen yemege getiriyorum sonra tekrar birak tekrar almaya git havalar isindi park istiyoe birde parka git felan derken aksama kadar ben pert baya hareketli geciyor
Ohh ne güzel hareket iyidir ya insanin uyku kalitesini bile artırıyor hareketli yaşam

Tskler canim yazin.cok iyi geldi.

Vszgecmedim elbette sadece ara verdim
:)

Devammmmm ki gayet iyi gidiyorum :-)

Tskler canim yazin.cok iyi geldi.

Vszgecmedim elbette sadece ara verdim
:)

Devammmmm ki gayet iyi gidiyorum :-)
Ara vermekte yok artik tamam mi ?
Tabiki cok iyi gidiyosun bak masallah bugün ne güzel kacamaksiz harika bir menü sundun bize haydi bakalm devamini bekliyoruz..kaçamak yapmakda yok bak cumaya 7li rakami mutlaka görmeni istiyorum senin canm :KK15:

Ne kadarlik demistin oglusuna ? Aman onlar iyi olsun da gece sık sık uyanmak dert degil bana göre.

Hmm sonra o kiloyla mi hamile kaldin yoksa kendini birakip yeniden bu kikolara mi yükseldin canm

9 aylik oglum evet iyi olsunlar allahin izniylede hersey gecer gider..
Kilo indi cikti felan derken 76 kiloyla hamile kaldim sonra 84 kiloyla doguma girdim dogumdan sonrada 71 felandim

Back