- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Evet cok iyi geliyor kendimi dinliyorum bazen minik oglan durmuyor eve erken donmek zorunda kaliyorum.. benim tempo geceye kadar devam ediyor tam gun gidiyor kizim sabah goruruyoeum oglen yemege getiriyorum sonra tekrar birak tekrar almaya git havalar isindi park istiyoe birde parka git felan derken aksama kadar ben pert baya hareketli geciyorAynen kesinlikle uzak durmak lazim hele ki su kilo verme asamasinda..
Ohh miss arabada uyursa birde minigin miss gibi havada yürüyüş sana cok iyi geliyordur çocukların ve evin temposundan sonra
Ben de 102 den 76 ya dusmustum ama bi ara sapittim.simdi 81 lerdeyim
Bu kg nin ararasinda 10 al ver 5 al ver bide dogum var.
İrademe.hakimolsam.coktan.bitmisti.bu.eziyet
Sifirr spor ile verdim ama yapdam.daha ince dururdumm
Masallah ne kadar zamanda verdin 11 kiloyuHmm benimki bir öneriydi canm yinede sen bilirsin ben 83 ile basladim diyete suan 71.7 kiloyum iste 11 kilo felan verdim
Saol ablacim
Ohh ne güzel hareket iyidir ya insanin uyku kalitesini bile artırıyor hareketli yaşamEvet cok iyi geliyor kendimi dinliyorum bazen minik oglan durmuyor eve erken donmek zorunda kaliyorum.. benim tempo geceye kadar devam ediyor tam gun gidiyor kizim sabah goruruyoeum oglen yemege getiriyorum sonra tekrar birak tekrar almaya git havalar isindi park istiyoe birde parka git felan derken aksama kadar ben pert baya hareketli geciyor
3 aya yakin sürede verdim canmMasallah ne kadar zamanda verdin 11 kiloyu
Daha o kaliteli uykuya gecis yapamadim ben henuz :))))Ohh ne güzel hareket iyidir ya insanin uyku kalitesini bile artırıyor hareketli yaşam
Ogluşundan kaynaklı mı ?Daha o kaliteli uykuya gecis yapamadim ben henuz :))))
Cok iyi bende 83 kilodaydim bundan uc sene once sonra birada bir topikte baslamistim orada 4 ayda 67 kiloya dusmustum hic bozmadan devam etmistim3 aya yakin sürede verdim canm
Ara vermekte yok artik tamam mi ?Tskler canim yazin.cok iyi geldi.
Vszgecmedim elbette sadece ara verdim
:)
Devammmmm ki gayet iyi gidiyorum
Oo ne güzel ya suan ki kilon kac ?Cok iyi bende 83 kilodaydim bundan uc sene once sonra birada bir topikte baslamistim orada 4 ayda 67 kiloya dusmustum hic bozmadan devam etmistim
Evet bazen cok uyaniyor ama bunlar gecici saglik olsun yeterOgluşundan kaynaklı mı ?
76.2Oo ne güzel ya suan ki kilon kac ?
Ne kadarlik demistin oglusuna ? Aman onlar iyi olsun da gece sık sık uyanmak dert degil bana göre.Evet bazen cok uyaniyor ama bunlar gecici saglik olsun yeter
Hmm sonra o kiloyla mi hamile kaldin yoksa kendini birakip yeniden bu kikolara mi yükseldin canm
Ne kadarlik demistin oglusuna ? Aman onlar iyi olsun da gece sık sık uyanmak dert degil bana göre.
Hmm sonra o kiloyla mi hamile kaldin yoksa kendini birakip yeniden bu kikolara mi yükseldin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?