• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Menümü veriyim

07:05 2 çubuk kraker (ilaç içmek için yedım :)

13:30 3 yk omlet,çeyrek salatalık,2 mınık sosis,2 dılım çavdar

16:20 5,6 çılek,1 mınık nektarı ( cevızden az buyuktu) tek şekerli türk kahvesi

19:00 100 ml yarım yaglı süt,3 yk nesfıt,3 çılek

Hazırladım karıstırıp yicem

Su 2,5 lt

90 dk yürüyüş 10,911 adım

Reglı sonrası egzersızlerede baslıycam menü az ve garıp ama baya bir şişkinlık var
Canm aksam icin 3 yemek kasigi nesfit yazmissin ya o 3 yemek kasigi nerden baksan 1.5 dilim ekmek eder.onun yerine 1 kase corba icsen daha iyi olurdu sankim
Ama genel olarak menün güzel canm afiyet olsun

Hayirli aksamlar..

Menum

Sabah
Simit
1 haslama yunurta
Zeytin
Kasar
1 cerry domates
2 sosis

Ara
2 ceviz
1 sutlu turk kahvesi

Aksam
Zeytinyagli fasulye
1 dilim tam b. Ekmegi

Suyu yatana kadar 3 e tamamlarim
Canm spor yok sanirim yazmamışsın sadece sabah simit yemek yerine ekmek yesen hem daha doyurucu olur hemde kalorisi daha az olurdu.afiyet olsun canm

MENUM

KAHVALTİ (08.40)
•2kk.b peynir
•2 burgu peynir
•5 zeytin
•2 ç.ekmegi
•domates salatalik y.biber
•1h.yumurta
•1tk.labne
•1sb sut
Yaz yaz bitmedi ama hepsi saglikli dimi kizlar belki labne haric :-)

SAAT (09.30)
• tek sekerli t.kahvesi

SAAT(12.00)
•10 çilek

OGLE (13.30)
•1 h.yumurta
•2 ç.ekmegi
•3 burgu peynir
•1kkb.peynir
•3 yk domates biberli mantar sote
•az salatalik

SAAT (16.30)
tek sekerli t.kahvesi

AKSAM (19.00) (yicem)
•kabak yemegi
•salata
•yogurt

Su 3 litre olur
Tatlm afiyet olsun öncelikle peynir sabah icin cok fazla olmus öglen de baya yemissin öglen icin daha cok sebze yada tavuk-et-balik gibi seyler tüketmek daha iyi olur sanirm senin icin.yinede kacamaksiz harika olmus canm.sporun yok mu?

Canm spor yok sanirim yazmamışsın sadece sabah simit yemek yerine ekmek yesen hem daha doyurucu olur hemde kalorisi daha az olurdu.afiyet olsun canm
Simit ben kac gundur iatiyordun esim tamda bugun almis yedim spor yapiyorum bugun cikamadim yagisliydi ben cikinca bebegimle birlikte yurume alanina gidiyoeum yoksa iki haftadir duzenli yuruyuslere basladim

Bende verıym menumu bugun normale tam anlamıyla dondum

sabah
3 tane sucuk(kendı yagını bıle suzerek yedım)
1 tane haslanmıs yumurta
bıraz peynır
bı dılım ekmek

ssat 4 gıbı
ıkı tane mınık ıclı kofte
bı dılım ekmek
bı kase yogurt

bı arkadasın dogum gunuydu bı dılım de pasta yedım
dogal sekersız lımonata ıctım yanında
bı tane de gofret yedım

Bugun daha bısey yemem o kadar fazla geldı kı zaten su bıkac gunun ustune.
Bıraz da ısteyerek yedım gercı hasta psıkolojısındeydım kac gundur
Sukur bugun ıyıyım cumaya kesın artı olurum ama olsun razıym :oops:
Ovvv sucuklar pastalar gofretler ohh ohh ayrica nicin artıya razi oluyorsun bakalm
Canm sucuk kendi basina etin yagli kismindan oldugu icin sirf yag gibi birsey zaten arti üstüne pasta gofret felan birazcik olmams ama yinede sen bilirsin

Simit ben kac gundur iatiyordun esim tamda bugun almis yedim spor yapiyorum bugun cikamadim yagisliydi ben cikinca bebegimle birlikte yurume alanina gidiyoeum yoksa iki haftadir duzenli yuruyuslere basladim
Ya bende simite ölüp bitiyorm ama mübarek kalorisi cok yüksek olan bir yiyecek yani bana günün 3 öğünü simit versinler yerim taa o derece cok severim bak simdik bu kadar simit demisken nasilda canim cekti :oops:
Nasilsa yiyemicem en iyisi susuym ben :KK70:
Yürüyüş iyi oluyo ya insanin stresini aliyo

Esmer ben spor yapamiyorum dizimde sorun var.

Tavuk iki gun.ust uste yedim o nedenle tercih etmedim. Balik da mevsimi degil diye tercih etmem.

Aksam sebze var diye kahvalti tarzi tercih wttim bide raporluyum minik kuzum.mahvetti cok.hareketli bunlari zor hazirladim.dr isleride var derken anca yetisti.

Ama tavsiywlerin cok.yerinde tskler.

Protein iyi alirsan kastan kaybetmemis hemde güzelce doyarsin diye dedim tatlm köftede kendin yaparsan harika olur yada hic yetistiremezsen kiymada kavurup bol salata yapip üstüne 4 kasik ekip yiyebilirsin tatlm bu arada cok gecmis olsun zaten senin bebisle ugrasman sana kismen spor olmustur :KK45:
Esmer ben spor yapamiyorum dizimde sorun var.

Tavuk iki gun.ust uste yedim o nedenle tercih etmedim. Balik da mevsimi degil diye tercih etmem.

Aksam sebze var diye kahvalti tarzi tercih wttim bide raporluyum minik kuzum.mahvetti cok.hareketli bunlari zor hazirladim.dr isleride var derken anca yetisti.

Ama tavsiywlerin cok.yerinde tskler.

Screenshot_2016-04-23-16-58-17-1.png

Ya bende simite ölüp bitiyorm ama mübarek kalorisi cok yüksek olan bir yiyecek yani bana günün 3 öğünü simit versinler yerim taa o derece cok severim bak simdik bu kadar simit demisken nasilda canim cekti :oops:
Nasilsa yiyemicem en iyisi susuym ben :KK70:
Yürüyüş iyi oluyo ya insanin stresini aliyo
:KK48:simit en cok sevdigim ama gercekten direkt gibege kilo yapiyor bir sure uzak durmakta fayda var..

Yuruyus yapmak cok iyi geliyor hamilelikten once de yapardim yuruyus simdi havalar duzelince savah kizimi okula birakiyorum oglumuda arabasina atiyorum dogru yuruyuse :21::21:

Dolap kiyma dolu ama o kadar yagli ki yapmiyorum.

Aslinda yagsiz etten.cektircem.unutuyorum.

Bu arada toplamda kac kilo verdin?

:KK48:simit en cok sevdigim ama gercekten direkt gibege kilo yapiyor bir sure uzak durmakta fayda var..

Yuruyus yapmak cok iyi geliyor hamilelikten once de yapardim yuruyus simdi havalar duzelince savah kizimi okula birakiyorum oglumuda arabasina atiyorum dogru yuruyuse :21::21:
Aynen kesinlikle uzak durmak lazim hele ki su kilo verme asamasinda..
Ohh miss arabada uyursa birde minigin miss gibi havada yürüyüş sana cok iyi geliyordur çocukların ve evin temposundan sonra

Ben de 102 den 76 ya dusmustum ama bi ara sapittim.simdi 81 lerdeyim

Bu kg nin ararasinda 10 al ver 5 al ver bide dogum var.

İrademe.hakimolsam.coktan.bitmisti.bu.eziyet :(

Sifirr spor ile verdim ama yapdam.daha ince dururdumm

Ben de 102 den 76 ya dusmustum ama bi ara sapittim.simdi 81 lerdeyim

Bu kg nin ararasinda 10 al ver 5 al ver bide dogum var.

İrademe.hakimolsam.coktan.bitmisti.bu.eziyet :KK43:

Sifirr spor ile verdim ama yapdam.daha ince dururdumm
Geçmiş için bişey yapamıcağımıza göre önümüze bakalım şeker

Back