- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Canm aksam icin 3 yemek kasigi nesfit yazmissin ya o 3 yemek kasigi nerden baksan 1.5 dilim ekmek eder.onun yerine 1 kase corba icsen daha iyi olurdu sankimMenümü veriyim
07:05 2 çubuk kraker (ilaç içmek için yedım :)
13:30 3 yk omlet,çeyrek salatalık,2 mınık sosis,2 dılım çavdar
16:20 5,6 çılek,1 mınık nektarı ( cevızden az buyuktu) tek şekerli türk kahvesi
19:00 100 ml yarım yaglı süt,3 yk nesfıt,3 çılek
Hazırladım karıstırıp yicem
Su 2,5 lt
90 dk yürüyüş 10,911 adım
Reglı sonrası egzersızlerede baslıycam menü az ve garıp ama baya bir şişkinlık var
Canm spor yok sanirim yazmamışsın sadece sabah simit yemek yerine ekmek yesen hem daha doyurucu olur hemde kalorisi daha az olurdu.afiyet olsun canmHayirli aksamlar..
Menum
Sabah
Simit
1 haslama yunurta
Zeytin
Kasar
1 cerry domates
2 sosis
Ara
2 ceviz
1 sutlu turk kahvesi
Aksam
Zeytinyagli fasulye
1 dilim tam b. Ekmegi
Suyu yatana kadar 3 e tamamlarim
Tatlm afiyet olsun öncelikle peynir sabah icin cok fazla olmus öglen de baya yemissin öglen icin daha cok sebze yada tavuk-et-balik gibi seyler tüketmek daha iyi olur sanirm senin icin.yinede kacamaksiz harika olmus canm.sporun yok mu?MENUM
KAHVALTİ (08.40)
•2kk.b peynir
•2 burgu peynir
•5 zeytin
•2 ç.ekmegi
•domates salatalik y.biber
•1h.yumurta
•1tk.labne
•1sb sut
Yaz yaz bitmedi ama hepsi saglikli dimi kizlar belki labne haric
SAAT (09.30)
• tek sekerli t.kahvesi
SAAT(12.00)
•10 çilek
OGLE (13.30)
•1 h.yumurta
•2 ç.ekmegi
•3 burgu peynir
•1kkb.peynir
•3 yk domates biberli mantar sote
•az salatalik
SAAT (16.30)
tek sekerli t.kahvesi
AKSAM (19.00) (yicem)
•kabak yemegi
•salata
•yogurt
Su 3 litre olur
Simit ben kac gundur iatiyordun esim tamda bugun almis yedim spor yapiyorum bugun cikamadim yagisliydi ben cikinca bebegimle birlikte yurume alanina gidiyoeum yoksa iki haftadir duzenli yuruyuslere basladimCanm spor yok sanirim yazmamışsın sadece sabah simit yemek yerine ekmek yesen hem daha doyurucu olur hemde kalorisi daha az olurdu.afiyet olsun canm
Ovvv sucuklar pastalar gofretler ohh ohh ayrica nicin artıya razi oluyorsun bakalmBende verıym menumu bugun normale tam anlamıyla dondum
sabah
3 tane sucuk(kendı yagını bıle suzerek yedım)
1 tane haslanmıs yumurta
bıraz peynır
bı dılım ekmek
ssat 4 gıbı
ıkı tane mınık ıclı kofte
bı dılım ekmek
bı kase yogurt
bı arkadasın dogum gunuydu bı dılım de pasta yedım
dogal sekersız lımonata ıctım yanında
bı tane de gofret yedım
Bugun daha bısey yemem o kadar fazla geldı kı zaten su bıkac gunun ustune.
Bıraz da ısteyerek yedım gercı hasta psıkolojısındeydım kac gundur
Sukur bugun ıyıyım cumaya kesın artı olurum ama olsun razıym
Ya bende simite ölüp bitiyorm ama mübarek kalorisi cok yüksek olan bir yiyecek yani bana günün 3 öğünü simit versinler yerim taa o derece cok severim bak simdik bu kadar simit demisken nasilda canim cektiSimit ben kac gundur iatiyordun esim tamda bugun almis yedim spor yapiyorum bugun cikamadim yagisliydi ben cikinca bebegimle birlikte yurume alanina gidiyoeum yoksa iki haftadir duzenli yuruyuslere basladim
Esmer ben spor yapamiyorum dizimde sorun var.
Tavuk iki gun.ust uste yedim o nedenle tercih etmedim. Balik da mevsimi degil diye tercih etmem.
Aksam sebze var diye kahvalti tarzi tercih wttim bide raporluyum minik kuzum.mahvetti cok.hareketli bunlari zor hazirladim.dr isleride var derken anca yetisti.
Ama tavsiywlerin cok.yerinde tskler.
Ya bende simite ölüp bitiyorm ama mübarek kalorisi cok yüksek olan bir yiyecek yani bana günün 3 öğünü simit versinler yerim taa o derece cok severim bak simdik bu kadar simit demisken nasilda canim cekti
Nasilsa yiyemicem en iyisi susuym ben
Yürüyüş iyi oluyo ya insanin stresini aliyo
Aynen kesinlikle uzak durmak lazim hele ki su kilo verme asamasinda..simit en cok sevdigim ama gercekten direkt gibege kilo yapiyor bir sure uzak durmakta fayda var..
Yuruyus yapmak cok iyi geliyor hamilelikten once de yapardim yuruyus simdi havalar duzelince savah kizimi okula birakiyorum oglumuda arabasina atiyorum dogru yuruyuse
Hmm benimki bir öneriydi canm yinede sen bilirsin ben 83 ile basladim diyete suan 71.7 kiloyum iste 11 kilo felan verdimDolap kiyma dolu ama o kadar yagli ki yapmiyorum.
Aslinda yagsiz etten.cektircem.unutuyorum.
Bu arada toplamda kac kilo verdin?
Geçmiş için bişey yapamıcağımıza göre önümüze bakalım şekerBen de 102 den 76 ya dusmustum ama bi ara sapittim.simdi 81 lerdeyim
Bu kg nin ararasinda 10 al ver 5 al ver bide dogum var.
İrademe.hakimolsam.coktan.bitmisti.bu.eziyet
Sifirr spor ile verdim ama yapdam.daha ince dururdumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?