• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Ablam sekeri tamamen mi kestin.mesela.t.kahvesinde falan dami

Mesela benim saclarimin onu cok acik onun.icin arkadas sabah aksam ac keciboynuzu ozu ic dedi o da sekerli
Mefkurem Mefkurem
Ben zaten çayı kahveyi şekersiz içiyom Cnm
Benim sorunum çukulata
Bide diğer cısslarıda kestim
Şeker orucunda meyve kurumuyve serbest
Eğer keçi boynuzu özünde şeker ilavesi yoksa olabilir Tabi ölçülü

Gunaydın herkesee

Ya ben kılo bıldırımı yapmıym bence bı sure cunku hıc saglıklı olmuyo
En son cuma gunu 65.7ydı sanırm bugun 66.3 oldu. Dun yedıklermden ve reglıden sanırm anlam veremıyorm hıc

Selam kizlar nabersiniz? Dün benm icn fiyaskoydu 2 aydan sonra ilk defa bu kadat bozdum
Sabah 1 poaca öglen 2 çibörek + ayran arada 2 kayisi 2 findik 1 incir aksamda yarim tavuk dürüm 1 dilim (ince) kek
Ama bugün yeniden son gaz devam ediyorum durmak yok yola devam En Büyük KK

Merhaba kızlar kolay gelsin, hayırlı olsun.:KK200:

Tesekkurler.

Kızlar tartı günleriniz ne gün?

Cuma canim.

Selam kizlar nabersiniz? Dün benm icn fiyaskoydu 2 aydan sonra ilk defa bu kadat bozdum
Sabah 1 poaca öglen 2 çibörek + ayran arada 2 kayisi 2 findik 1 incir aksamda yarim tavuk dürüm 1 dilim (ince) kek
Ama bugün yeniden son gaz devam ediyorum durmak yok yola devam En Büyük KK

O kadar olur canim insaniz nihayetinde ama sen.bilinclisin devammmm edersinnnnn

Aranıza katılmak için cumayı mı beklemeliyiz yoksa lapsss diye dalabiliyor muyuz ? :)

Dal haciiiii :-) seni sanki hatirliyorum bi yerden ama.nerden :-) tanitirmisin kendiniz?

Selam kizlar...hafta sonu kizim ateslendi..bi türlü düşmek bilmedi..
ondan sebeptir gelemedim..
cumartesi harikaydi...pazar günu aksam ekmegi biraz fazla kacirdim sanirim..
bugun düzenli menü yazicam ins

Aslında kızlar ben de bazılarınızın nickini hatırlıyor gibiyim ama bilgiler tamamen beynimden silinmiş kusura bakmayınnn :KK43: Bir ara şu kapanan eski konuda ben de aktiftim 1 yıl önce filan olabilir tam hatırlamıyorum sonra bazı sıkıntılar olaylar aksaklıklar oldu koptum gittim :KK51: Şimdi tekrar geldim umarım bu defa dogru düzgün katılım yapabilirim. 26 yasında bekarım yarışmacı arkadaslarıma başarılar dilerim :KK68: Kiloma gelirsek en kötü kısım bu bu sabah 88.2 civarı bir şeydi. En fazla 84 kiloya inebilmiştim bırakınca hop diye alıyorum insan 10 gün kendini yırtıp verdiği kiloları 3-4 günde nasıl alıyorsa alıyorum işte. Hedefim 55-60 (malum boy da kısa) fakat yakın hedefim 79... o kadar uzun yıllardır bu kiloyu göremedim ki artık orta sonda mıyımdır lise 1 de mi bilmiyorum ama inşallah olur. :KK61:Beni de yazın o zaman 88.2 diye giriş yapayım ikinci bildirimi cuma yaparım. Ay inşallah bu son olsun ya yıllardır bi kısır döngünün içindeyim.:KK43:

Back