- 9 Ocak 2015
- 1.645
- 5.513
- 158
- 39
- Konu Sahibi EMELinEMELi
-
Lifalif iyi fikir aslinda. Kahvalti olarak yesem nasil olurki.Cnm ara vermistim tekrar basladm ilk haftamdi yani birde yuruyus yaptm ondan yani bukadar fazla vermm birde son iki gun aksam yemegini yemedim onun yerine lifalif yulaf ezmesi yedim sutle o hafif oldu sanrmbu hafta aksam yemegi yenine ondan iyicem bakalm sonuc ne olucak hepberaber gorucez
Cnm benim üzülürsün insan böyle bir durumda üzülmeden edemez ama dedigin gibi dermansiz dert deil. Birazcik aci cekicek ama atlaticak eskisinden daha kaliteli bir hayati olucak. Agrilar icin mutlaka bir cözüm yolu vardir. Dayanilmayacak bir agriyla basbasa birakmayacaklardir annecigini.Merhaba hanımlar ya benim moralim azcik bozuldu ya dün bir komşuya gittik aynı annem gibi göğüs kanseri kitleyi ve koltuk altı lenf bezleri ni almislar onun sol kol annemi sağ kol 17 gün olmuş tu dün hala çok agrim var diodu:-(
Netten araştırdım azcik daha o koldan annemin enjeksiyon yaptırması falan kesinlikle yasaktır DİE yazıo baya zor bir süreç
Elhamdülillah dermansız dert diil ama canı baya yanicak diye uzuluyorum
Güzelim herkesde bir olmazMerhaba hanımlar ya benim moralim azcik bozuldu ya dün bir komşuya gittik aynı annem gibi göğüs kanseri kitleyi ve koltuk altı lenf bezleri ni almislar onun sol kol annemi sağ kol 17 gün olmuş tu dün hala çok agrim var diodu:-(
Netten araştırdım azcik daha o koldan annemin enjeksiyon yaptırması falan kesinlikle yasaktır DİE yazıo baya zor bir süreç
Elhamdülillah dermansız dert diil ama canı baya yanicak diye uzuluyorum
Slm nergizcim seninle tanışmadık heraldeLifalif iyi fikir aslinda. Kahvalti olarak yesem nasil olurki.
Oo hepsi üst üste gelmis abla bugünde hayirlisiyla atlatirsin insallah tatli ve hamur işi yemeden..böyle günlerde malum biz bozmak istemesek de diyetimizi zorla bozduruyorlar.benim hatrim icin ye birgünden birsey olmaz gibi israr iceren cümlelerle..Herkese Selamlarrrrr mutlu haftasonları
esmerm91
Tatlım paylaşımların çok güzel eline sağlık
Kaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım
Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim
Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde
Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda
gülüm hamişlikten dolayı malum diyet yapamadığım için yazmadım.
napıyosun nasıl gidiyor sağlıklı beslenme?ama seni çok kararlı gördüm canım bravoTamam asyacim ara ara gel ozletme kendini :)
Ben burdayım sekeeimde .Ben ole bildirim falan yapamam düzenli gelemem arada gelir okurum malum İzmir e gidicem annemle ilgilenicem 1 hafta kaldı yanı
Ozlemm msj yeni gordum. Niye kabul etmeyim ask olsun. Gozum.kacgundur seni ariyor
Mugecim endise etme rabbim.kolaylik.verir.insallah.
@mefkuem zuhal.abla sen.bu isi halledersin yemezsin.onca seyiii :)
İşte buuuuuuuMENUM
KAHVALTİ (08.00)
•2 ç.ekmegi
•2 yk mantar sote
•1h.yumutta
•1 kkb.peynir
SAAT (11.30)
• tek sekerli t.kahvesi
OGLE (14.00)
•2 k.ekmegi
•peynir
•2 tereyagda kizarmis yumurta
•salatalik y.biber (bi iki catal)
SAAT 17.00
•1 elma
AKSAM (20.00)
•izgara tavuk
•salata
•ayran
Su 2.5 litre olur
Evet güncel kilom. Saolasiniz abla ben sizi az cok tanima firsati yakaladim. Ben hemsireyim. 2 yasinda cocugum var. Ev is cocuk derken benim takima vakit ayiracak cok vaktim olmayabiliyor. Takim da malumunuz cok fazla özveri istiyor o yüzden katilmadim.Slm nergizcim seninle tanışmadık heralde
Ben Zühal
Profilimdeki Güncel kilonmu
Eğer daha disiplinli olmak istersen aynı zamanda cuma yarışmalarına katılabilirsin
Ben 9. takımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?