AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Yıne ıkı menu yıne cok guzel olmus canımm suyun bıraz az sadece
Sporda eklemıssın gayet guzel

storeperde hosbuldum canm ben cuma zayiflama yarismasinda 14.takimdayim birde burda sizlerle beraber olmak icin katılayim dedim.bende 25 yasindayim evliyim yarismaya ankaradan katiliyorum
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Gece kuşu geldiiii

Mşsafirleri gönderdim sonrada işe geldim

Gecen cuma kilo 72.9
Bu hafta kilo 71.7
Fark:1.2
Çok güzel Cnm tebrikler

Kilona sevindim fıstığım
Ama toparla biraz kendini
Üşüttünmü niye mide bulantısı oluyor
Şu iştahsızlığı Allah bide bana verse Tabi sağlıkla
  • Slm kizlar kilo bildirimimi yapyrum hemmen
  • Geçen hafta 87kg
  • Bu hafta 84.3kg
  • Fark 2.7 kg
Kız Esra maşallah uçmuşun bebek

Selam canlarrr :)
Geçen hafta 64.2 kg
Bu hafta 63.1 kg Çok Şükür.
fark 1.1 kg
Tebrikler Cnm maşallah hedefe adım adım gidiyosun

@EMELinEMELi
Emelcim istersen esmerimin listelerine bak
Menüsü az değil doyurucu oluyor

Günaydın kzlar dun menumu yazamadm telefonn ekran krk ya donukluk yapti yine yazdklarnzada bakamym bugn paylasym bari dunku menumu
Sabah yok öğlen 13:00 1dlm koy peyniri 1haslanms yumurta 1fincan cilekli form çay
Arada birkactane cubuk kraker 1bardak demirhindi serbeti

Turk kahvesi az sekerli

18:00
1kase sute 2yk lifalif yulaf ezmesi
19:30 1fincan neskafe
Yürüyüş 4.5 km

Tesekkur ederim ablacm ilk haftaya birde yuruyus yaptm ya ondan sanrm keske hep boyle verebilsek 1hafta aksam yemegi yerine sutle yulaf ezmesi iyerek denemek istiyorum bakalm haftaya sonuc ne olucak

Esmerim oncelikle menune bayildimm.

Yazdiklarin da cok hos bugun bitti soz.verdim.kacamak.yok cumaya kadar 79.5 u gorursem bir tek.odul kullanicam

Tesekkurler canlar iyi ki varsiniz.
Canmcm kacamak dusuncesini bu haftada olsa kafandan atmana sevindim bende ayni sekilde senin gibi 79u grym odul vericem kendime dedim ama bence vermiyelim cunku odul verince sonra tekrar hop 80once bi 75i gorelin ondan sonra odul kaha keyifli olur hem hevesimizde kacmaz boylelikle

Kuzum cok güzel kilo vermissin 1 haftada. Ne yaptin nasil verdin mrk ediyorum?
Cnm ara vermistim tekrar basladm ilk haftamdi yani birde yuruyus yaptm ondan yani bukadar fazla vermm birde son iki gun aksam yemegini yemedim onun yerine lifalif yulaf ezmesi yedim sutle o hafif oldu sanrm bu hafta aksam yemegi yenine ondan iyicem bakalm sonuc ne olucak hepberaber gorucez

Günaydın kızlar dun aksam gıremedım kızlar kusura bakmayın dun sporda kavga cıktı kızlar cok korktum bi kızın kafası yarıldı heryer kan oldu elım ayagım tıtrıyodu.

Mefkurem ablacım bende bı anlasam
Hastane kokusu serumlar fılan mahfedıyo benı toparlayamıyorm cıkınca bıkac gun
Sabahta uyandm adet olmusum onun da agrısı var bıraz.

2016 bana hıc ıyı gelmedı ya neyse bakalım bugun toparlarm sanırım kahvaltı yapıcam sımd

Istahsızlık saglıkta olmuyo ınan normalde bende cok severm sureklı bıseyler yemeyı can sıkıntısından ama dun koca bı gunu yarım tabak kısırla yarım bardak ayranla gecırdım ve bı suredır boyle

Soyleseler ınanmam yanı ama oluyomus demekkı
Once can saglıgı dıyelım kılo olarak zaten abartılı bıseyımız kalmadı yavas yabas gıdıcek onlar da sıkma sen canını

Herkese Selamlarrrrr mutlu haftasonları

esmerm91
Tatlım paylaşımların çok güzel eline sağlık

Kaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım

Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim

Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde

Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…