• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZİMLİ 5 KİSİYLE RAMAZANA KADAR EN AZ 10 KİLO

Screenshot_2016-04-22-14-48-53-1.png

ulasimiz ulasimiz harika canim valla istikrarina azmine nazar.degmesin.

Bugun yaptigim yapabilecegim tum kacamaklari yaptim ve artik yarin tekrardan basliyorum. Kafamda baslama tarihim yarin di bu hafta cumaya kadar yani hedefim 79.5 u gormek.

Hadi kizlar basarabilirizz. Artik 70 i gormek istiyorum.

ulasimiz ulasimiz harika canim valla istikrarina azmine nazar.degmesin.

Bugun yaptigim yapabilecegim tum kacamaklari yaptim ve artik yarin tekrardan basliyorum. Kafamda baslama tarihim yarin di bu hafta cumaya kadar yani hedefim 79.5 u gormek.

Hadi kizlar basarabilirizz. Artik 70 i gormek istiyorum.
Çok sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Emelcim sen neleri başarmadın ,kaç kilolardan geldin,bu süreçte neler yaşadın bunları en iyi sen biliyorsun ve sen başaracaksın. Bunun tersini düşünemiyoruz tatlım.

Menumu verıym saglıklı hıc degıl ama gercekten bısey yıyemıyorm bı haftadan berı cıddı manada

Sabah 9 gıbı uyandm 2ye kadar sadece yarım bardak ayran ıcebıldım ara ara

4 gıbı de cok az kısır yedım yarım tabak gıbı bısey

Su da bı bucuk anca olur sanırım
Spor da yok
Bı suredır boyle sacma sapan ıste

Menumu verıym saglıklı hıc degıl ama gercekten bısey yıyemıyorm bı haftadan berı cıddı manada

Sabah 9 gıbı uyandm 2ye kadar sadece yarım bardak ayran ıcebıldım ara ara

4 gıbı de cok az kısır yedım yarım tabak gıbı bısey

Su da bı bucuk anca olur sanırım
Spor da yok
Bı suredır boyle sacma sapan ıste
Canım ne oldu sana ,hasta mısın?

ulasimiz ulasimiz aysecim bi oluyu cok.fena inaniyorum kendime.evet diyorum.olucak.sonra bi.kacamak yapiyorum ardinda toplayamiyorum.

Ama simdi.listemi.yapiyorum.bu hafta.kacamak.olmayacak 79.5 u gormeliyimmm
Canım anlıyorum seni
peki şöyle yapsan nasıl olur..
Sprekli diyeti düşünüp kilo aldım verdim yada çok yedim az yedim..kendime inanıyorum bu sefer kaçamak yapmayacağım vs..düşünmeden, süreci akışına bırakarak sabah listende ne varsa,yürüyüşünü yaparak, bol su içerek günü kapatsan yani anlatabildim mi? ne yaptığını kendine bile söylemeden uygulasan kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum.

Bosyer var mi bnde gleebilirmiyimmm

Gel tabi. Kendini anlat kac kilosun hedefin yasin ismin :)

Canım anlıyorum seni
peki şöyle yapsan nasıl olur..
Sprekli diyeti düşünüp kilo aldım verdim yada çok yedim az yedim..kendime inanıyorum bu sefer kaçamak yapmayacağım vs..düşünmeden, süreci akışına bırakarak sabah listende ne varsa,yürüyüşünü yaparak, bol su içerek günü kapatsan yani anlatabildim mi? ne yaptığını kendine bile söylemeden uygulasan kendini daha iyi hissedersin diye düşünüyorum.

Haklisin bunu deneyeyim.canim aysemmmmmmm

Bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik 3 tane ceviz
Ara 1 light süt 1 armut
Öglen 4 kaşık tavuk sote ve salata (yagsiz tabi) 1 soda
Ara 2 kayisi 1 hurma 2 çilek +10 findik
Aksam 2 lokma ekmek 4 kasik haşlanmış nohutlu salata 3 kasik yoğurt
Ara yesil cay 1 meyve
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş

@EMELinEMELi canim sürekli kaçamaklarla hedefinden gittikce uzaklasacagini düşün lütfen ve şunu da düşün sonuçta herseylerden istesen yersin ama yemek istemedigini bi hedefin olduğunu ve o hedefe ulasinca ne kadar mutlu olacağını düşün..sonucta hedefe ulasinca varacagin mutluluk şimdi bu yediklerinin sana verecegi mutluluktan daha büyük olacak

Esmerim oncelikle menune bayildimm.

Yazdiklarin da cok hos bugun bitti soz.verdim.kacamak.yok cumaya kadar 79.5 u gorursem bir tek.odul kullanicam

Tesekkurler canlar iyi ki varsiniz.
Teşekkür ederim canm :KK200:
Cumaya 79.5 i görürsün inşallah ama tam 79 olursa kacamak hakkini kullan emi tatlim olur ya kacamakla tekrar o yarım kilo geri gelirse 7li rakamdan tekrar 8li rakama cikarsin yinede sen bilirsin tatlm :KK60:

Canım ne oldu sana ,hasta mısın?

Ayy evet canım ya hastanede fılan yattımda bosver sımdı gectı sukur cıkınca da bı ıstahsızlık mıde bulantısı salgın da var zaten
Sımdı daha ıyıyım ama acılıym dıye bıraz yurudum yarım saat fılan ıyı geldı :KK200:

Bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik 3 tane ceviz
Ara 1 light süt 1 armut
Öglen 4 kaşık tavuk sote ve salata (yagsiz tabi) 1 soda
Ara 2 kayisi 1 hurma 2 çilek +10 findik
Aksam 2 lokma ekmek 4 kasik haşlanmış nohutlu salata 3 kasik yoğurt
Ara yesil cay 1 meyve
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş

Tanısmadık sanırm ben Feyza 21 yasındayım
Zuhal ablanın kuzucuklarındanım :KK45:
Bıcok kısıyı tanıyorum ama senı yenı gordum hosgeldın dıyeym:KK39:

Menun de gayet guzel

sabah 1 bardak su
kahvaltım 06:30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz

2. Menüm 13:40
1 tabak kabak yameği
160 gr kadar balık
2 dal taze soğan.Şifa olsun bana :)
1.5 lt kadar su yatana kadar 2 lt yi geçebilir
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
1 bardak yarı limon suyu ve su karıştırıp içtim.Çok şükür.

Back