Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8
12.hafta 78.5(bugun ki kilom)
Sagol canim darısı basina insallah yarin ki kilonu merakla bekliyorum: )Merhaba,
Hafta da 1 kg ortalaman, bence çok iyi gidiyorsun
Geçen hafta verdiğimin çoğunu aldığım kesin...ama ilk başladığımdan az ise yine kar sayıcamSagol canim darısı basina insallah yarin ki kilonu merakla bekliyorum: )
Ben oncelikle bir diyetisyene gidip genel durumunuz hakkinda bilgi almanizi oneririm benim diyet listemi diyetisyen yazdi spor icinde yuruyus oneririm size bu arada emziren anneler daha cabuk kilo verirmis hicbirsey kilo vermeye engel degil inanin yeter:)Size katılmayı çok isterdim yeni doğum yaptım 41 gunluguz anca yeni yeni evde jimnastiğe başladım sezaryen olunca bu zamana kaldı diyet yapmaya da korkuyorum zaten sutum sıkıntılı
Geçen yıl 20 kio verdim sonra hamile kaldım 15 ini geri aldım verebilicegime inanıyorum sadece biraz daha sabretmemlazim diyet için ama ben emzirirken kilo olanlardanım ilkimde 7kilo almıştım bunda bir kilo aldım simdilik almayı engelliyorduBen oncelikle bir diyetisyene gidip genel durumunuz hakkinda bilgi almanizi oneririm benim diyet listemi diyetisyen yazdi spor icinde yuruyus oneririm size bu arada emziren anneler daha cabuk kilo verirmis hicbirsey kilo vermeye engel degil inanin yeter:)
Hoşgelmiş cennet kokulunuz. Sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömrü olsun inşallah.Size katılmayı çok isterdim yeni doğum yaptım 41 gunluguz anca yeni yeni evde jimnastiğe başladım sezaryen olunca bu zamana kaldı diyet yapmaya da korkuyorum zaten sutum sıkıntılı
Evet dün itibariyle bunları uygulamaya başladım inşallah işe yararHoşgelmiş cennet kokulunuz. Sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömrü olsun inşallah.
Diyet diye bakmayın olaya. Şekeri sıfırlayın, unlu mamülleri minimum düzeye indirin farkı hemen göreceksiniz. Zaten bunların süte de bir faydası yok. Süt için size bol sıvı ve yeşillik lazım diye bilmiyorum. Canınız tatlı çekerse, hurma, incir, elma on numara
Ben istanbula gittim canim biraz hava degisikligi olsun diye kafami dinledim biraz iyi geldi yine geldim burdayimelieli2 napıyoooon? Benim haftasonunu anlatmaya yüzüm yok da, sen nerelerdesin 2 gündür?
Ooo süper, iyi yapmışsın. Tam gezme havaları bunlar. HoşgeldinBen istanbula gittim canim biraz hava degisikligi olsun diye kafami dinledim biraz iyi geldi yine geldim burdayim
Hos buldum canim sen nasilsin neler yapiyorsun diyet spor nasil:)Ooo süper, iyi yapmışsın. Tam gezme havaları bunlar. Hoşgeldin
Spor zaten nanay, diyet de hep hafta sonları sekteye uğruyor. Önceki hafta benim misafirim vardı, geçen hafta da ben birinde kaldım...oy oy oyyy. Yine çok almamışım ama, sirkeli suya bağlıyorum bunu.Hos buldum canim sen nasilsin neler yapiyorsun diyet spor nasil:)
Canim sporda cok zorlaniyorsan spor salonuna yazil istersen yada burdaki cuma zayiflama takimlarina katil istersen iyi motive ediyorlar tek basina zorlaniyorsun sanirim istanbulda anadolu yakasinda gezmedigim yer kalmadi nerdeyseSpor zaten nanay, diyet de hep hafta sonları sekteye uğruyor. Önceki hafta benim misafirim vardı, geçen hafta da ben birinde kaldım...oy oy oyyy. Yine çok almamışım ama, sirkeli suya bağlıyorum bunu.
Sen neler yaptın, güzel gezdin mi İstanbul'da?
Sende Asya'dan Avrupaya yürüyerek geçicek potasiyel görüyorum zatenCanim sporda cok zorlaniyorsan spor salonuna yazil istersen yada burdaki cuma zayiflama takimlarina katil istersen iyi motive ediyorlar tek basina zorlaniyorsun sanirim istanbulda anadolu yakasinda gezmedigim yer kalmadi nerdeyse
Uskudar kadikoy kartal bostanci kanlica... ayaklarim sisene kadar gezdim valla
Oncelikle kilo vermeye 4 subatta basladim ve kilolarım haftalara gore şöyle
Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5 (bugun ki kilom)
Insallah hakkinda hayirlisi olsun ben kilo vereceğine inaniyorum:)Sende Asya'dan Avrupaya yürüyerek geçicek potasiyel görüyorum zaten
İşten çıkıp spor salonuna gideceğime hiç ihtimal vermiyorum canım ya, ama inşallah şu 1 Mayıs da geçsin tatil sezonunu kapatıcam. Daha düzenli yiyip, spora özen göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?