Yuruyus le basla spora once 20 dk sonra 30 derken artirirsin cok kasma kendini zamanla alisiyor insan evde basit hareketler yaparsin play storeda guzel programlar var hepsini baslangicta yapmazsin zamanla artirarak gidersin sorun olmaz benceOldum olasi bir demir eksikligi var, onun icin bir takviye alicam yine. Onun harici bir de tiroid var maalesef, ama ikisi de bahane degil, yedim ve aldim bu kilolari. Haraket desen hafta ici 9 aylik bir bebek benden daha fazla kalori yakiyordur. Ama yeter artik ya, yaza en azindan bir kac parca kiyafet alirken daha rahat olmak istiyorum.
Canim zaten seni 4 takimdan taniyorum 15 haziran topigine çağırdığın icin tesekkurler ama maalesef gelemem zaten beni 4 takimdan diskalifiye etmek icin her seyi yapan arkadasin olduğu gruba gelemem(isim vermiyorum) çağırdığın icin tesekkurler insallah istedigin kilo hedefine tez zamanda ulasirsin seni takipteyim merakla kilo vermeni takip edicem:)Kolay gelsin bebişim. Ben de hedef 15 haziran günlüğüne takiliyorum. :* gelirsen bekleriz. Seni de takipteyim
Menum ve spor
Sabah yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek domates biber
Ara 1 bardak sut ve 1portakal
Oglen 6 kasik patlican yemegi 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak ayran
Aksam 2 kepce mercimek corbasi salata
Su 3litre
Spor
100 dk yuruyus
300 mekik
300 bolgesel
Tesekkurler canim haklisin bir ekmekte fire veriyorum ekmek yemezsem ac hissediyorum biraz o konuda iradesizim ama iyice hırslandım bu aralar ekmek konusunda birseyler yapmayi düşünüyorum yorumlarin cok tesekkurler beni cok motive ediyorsun: )Su, spor, menülerin hepsi çok güzel bence. Miktarlar ideal ve besinler dengeli. Ekmeği yulaf ürünleriyle değişsen daha da hızlı kg verirsin sanki...ama evet tadı asla ekmeğin yerini tutmuyor ve sonuçta iyi spor yaptığın için 3 dilim ekmeği çok rahat tolere ediyorsundur.
Ekmek yerine ne onerirsin senin bildiğin guzel urunler varsa denemek isterimSu, spor, menülerin hepsi çok güzel bence. Miktarlar ideal ve besinler dengeli. Ekmeği yulaf ürünleriyle değişsen daha da hızlı kg verirsin sanki...ama evet tadı asla ekmeğin yerini tutmuyor ve sonuçta iyi spor yaptığın için 3 dilim ekmeği çok rahat tolere ediyorsundur.
Tesekkurler canim haklisin bir ekmekte fire veriyorum ekmek yemezsem ac hissediyorum biraz o konuda iradesizim ama iyice hırslandım bu aralar ekmek konusunda birseyler yapmayi düşünüyorum yorumlarin cok tesekkurler beni cok motive ediyorsun: )
Ekmek yerine ne onerirsin senin bildiğin guzel urunler varsa denemek isterim
Guzel tavsiyeler hemen arastiriyim bakalim neler bulucam aman aman karatay duymasin zaten:)))))))))))En azından sadece kahvaltı ile sınırlasan ekmeği, bu süper olur bence.
İnternette nohut ekmeği var. Ama kargosuyla çok pahalıya geldi. Organik pazara gidersem Karabuğday ekmeği alıyorum ben, o da yarım kg'si 15 TL falan, 1 hafta yetiyor. Kızartma makinesinde kızartınca gerçekten güzel oluyor, etimek gibi, kıtır kıtır.
Ben yulafı çok tüketiyorum. Yulaf ezmesini ronda da çekip, yumurta, karbonat, yoğurt vs tuzlu kek gibi yapabilirsin.
Ben bazen az çekip yumurtasız, sadece su, az yağ ve karbonat ile yapıyorum. Tadını bastırsın diye karabiber falan da katıyorum. Fırında yağlı kağıt üzerine yayıp pişiriyorum. Hani böyle ince kraker gibi oluyor. Kahvaltıda gidiyor.
Hiç rondoda çekmeden yulaf kurabiyeleri de yapıyorum..tatlı tuzlu. Böyle yazıncada ne yulafmış hakkaten. Karatay duysa sopayla üzerime yürür herhalde
Süper!Spor ve menum
Sabah haslanmis yumurta 5 zeytin 1kk peynir 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 4 cilek ve 1 bardak sut
Oglen salata 3 kofte 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 4 kuru kayisi
Aksam 6 kasik mantar sote salata cacik
Su 2.5 litre
Spor
100 dk yuruyus
1 saat spor salonunda hareketler (domble +aletlerle calisma+ bölgesel hareketler )
Ozel egitmen var spor ve diyet gecmisimden konustuk sorun yok sadece hareketlerimi biraz azlaltti o kadarSüper!
Spor salonun da özel eğitmen vardır di mi? Sen yine de bir danış, ok? Buraya gelmeden bunları da yaptım de, hocanın fikrini al. Sadece 3eklemelere çok yükleniyor musun öğrenmek için
Wow, 15 kg nerdeyse.Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8(bugun ki kilom sonunda 70 lere inebildim cok sukur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?