AZIMLE KILO VERME HIKAYEM

Yuruyus le basla spora once 20 dk sonra 30 derken artirirsin cok kasma kendini zamanla alisiyor insan evde basit hareketler yaparsin play storeda guzel programlar var hepsini baslangicta yapmazsin zamanla artirarak gidersin sorun olmaz bence

Menum
Sabah yumurta salatasi 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 kkpeynir

Ara 1 bardak sut 4 tane kayisi

Oglen 1 tane karniyarik cacik salata 1 dilom ekmek

Ara 5 cilek

Aksam 1 kepce tavuk corbasi ispanak

Su 2.5 litre

Spor 200 mekik
90 dk yuruyus

Kolay gelsin bebişim. Ben de hedef 15 haziran günlüğüne takiliyorum. :* gelirsen bekleriz. Seni de takipteyim

Menum ve spor
Sabah yumurta 5 zeytin 1kkpeynir 2 dilim ekmek

Ara 4 cilek 3 ksk yogurt

Oglen tavuk salatasi 1 dilim ekmek

Ara 1 elma

Aksam 4 cig kofte salata 1 bardak ayran

Su 3 litre

Spor 240 dk yuruyus
150 yan karin calismasi
150 bacak çalışması
35 dk pilates
250 mekik

Kolay gelsin bebişim. Ben de hedef 15 haziran günlüğüne takiliyorum. :* gelirsen bekleriz. Seni de takipteyim
Canim zaten seni 4 takimdan taniyorum 15 haziran topigine çağırdığın icin tesekkurler ama maalesef gelemem zaten beni 4 takimdan diskalifiye etmek icin her seyi yapan arkadasin olduğu gruba gelemem(isim vermiyorum) çağırdığın icin tesekkurler insallah istedigin kilo hedefine tez zamanda ulasirsin seni takipteyim merakla kilo vermeni takip edicem:)

Bugun ki kilom 80.9 hayirlisyla kilo vermeye devam:)

Menum ve spor

Sabah yumurta 1kk peynir 2 dilim ekmek domates biber

Ara 1 bardak sut ve 1portakal

Oglen 6 kasik patlican yemegi 1 dilim ekmek

Ara 1 bardak ayran

Aksam 2 kepce mercimek corbasi salata

Su 3litre

Spor
100 dk yuruyus
300 mekik
300 bolgesel

Su, spor, menülerin hepsi çok güzel bence. Miktarlar ideal ve besinler dengeli. Ekmeği yulaf ürünleriyle değişsen daha da hızlı kg verirsin sanki...ama evet tadı asla ekmeğin yerini tutmuyor ve sonuçta iyi spor yaptığın için 3 dilim ekmeği çok rahat tolere ediyorsundur.

Tesekkurler canim haklisin bir ekmekte fire veriyorum ekmek yemezsem ac hissediyorum biraz o konuda iradesizim ama iyice hırslandım bu aralar ekmek konusunda birseyler yapmayi düşünüyorum yorumlarin cok tesekkurler beni cok motive ediyorsun: )

Spor salonuna yazildim bakalim katkısı ne olucak :)

Ekmek yerine ne onerirsin senin bildiğin guzel urunler varsa denemek isterim

En azından sadece kahvaltı ile sınırlasan ekmeği, bu süper olur bence.

Ekmek yerine ne onerirsin senin bildiğin guzel urunler varsa denemek isterim

İnternette nohut ekmeği var. Ama kargosuyla çok pahalıya geldi. Organik pazara gidersem Karabuğday ekmeği alıyorum ben, o da yarım kg'si 15 TL falan, 1 hafta yetiyor. Kızartma makinesinde kızartınca gerçekten güzel oluyor, etimek gibi, kıtır kıtır.

Ben yulafı çok tüketiyorum. Yulaf ezmesini ronda da çekip, yumurta, karbonat, yoğurt vs tuzlu kek gibi yapabilirsin.

Ben bazen az çekip yumurtasız, sadece su, az yağ ve karbonat ile yapıyorum. Tadını bastırsın diye karabiber falan da katıyorum. Fırında yağlı kağıt üzerine yayıp pişiriyorum. Hani böyle ince kraker gibi oluyor. Kahvaltıda gidiyor.

Hiç rondoda çekmeden yulaf kurabiyeleri de yapıyorum..tatlı tuzlu. Böyle yazıncada ne yulafmış hakkaten. Karatay duysa sopayla üzerime yürür herhalde

Guzel tavsiyeler hemen arastiriyim bakalim neler bulucam aman aman karatay duymasin zaten:)))))))))))

Menum ve spor
Sabah 1kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek domates salatalik ve biber

Ara 1 bardak ayran

Oglen 2 kepce ezogelin corbasi salata

Ara 1 armut

Aksam 6 kasik madimak yemegi salata

Su 3 litre

Spor 140 dk yuruyus
200 mekik
240 bolgesel

Spor ve menum

Sabah haslanmis yumurta 5 zeytin 1kk peynir 1 dilim tam bugday ekmegi

Ara 4 cilek ve 1 bardak sut

Oglen salata 3 kofte 1 dilim tam bugday ekmegi

Ara 4 kuru kayisi

Aksam 6 kasik mantar sote salata cacik

Su 2.5 litre
Spor
100 dk yuruyus
1 saat spor salonunda hareketler (domble +aletlerle calisma+ bölgesel hareketler )

Süper!
Spor salonun da özel eğitmen vardır di mi? Sen yine de bir danış, ok? Buraya gelmeden bunları da yaptım de, hocanın fikrini al. Sadece 3eklemelere çok yükleniyor musun öğrenmek için

Süper!
Spor salonun da özel eğitmen vardır di mi? Sen yine de bir danış, ok? Buraya gelmeden bunları da yaptım de, hocanın fikrini al. Sadece 3eklemelere çok yükleniyor musun öğrenmek için
Ozel egitmen var spor ve diyet gecmisimden konustuk sorun yok sadece hareketlerimi biraz azlaltti o kadar

Spor ve menum
Sabah yumurta 5 zeytin domates biber salatalık 1 dilim tb ekmegi

Ara 1elma

Oglen et sote cacik 1 dilim tb ekmek

Ara 1 bardak sut 4 cilek

Aksam kozlenmis patlican salatasi 1 kepce mercimek corbasi

Su 2.5 litre

Spor 130 dk yuruyus

Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8(bugun ki kilom sonunda 70 lere inebildim cok sukur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…