AZIMLE KILO VERME HIKAYEM

Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8
12.hafta 78.5(bugun ki kilom)

Merhaba,
Hafta da 1 kg ortalaman, bence çok iyi gidiyorsun :nazar::halay:

Size katılmayı çok isterdim yeni doğum yaptım 41 gunluguz anca yeni yeni evde jimnastiğe başladım sezaryen olunca bu zamana kaldı diyet yapmaya da korkuyorum zaten sutum sıkıntılı

Size katılmayı çok isterdim yeni doğum yaptım 41 gunluguz anca yeni yeni evde jimnastiğe başladım sezaryen olunca bu zamana kaldı diyet yapmaya da korkuyorum zaten sutum sıkıntılı
Ben oncelikle bir diyetisyene gidip genel durumunuz hakkinda bilgi almanizi oneririm benim diyet listemi diyetisyen yazdi spor icinde yuruyus oneririm size bu arada emziren anneler daha cabuk kilo verirmis hicbirsey kilo vermeye engel degil inanin yeter:)

Ben oncelikle bir diyetisyene gidip genel durumunuz hakkinda bilgi almanizi oneririm benim diyet listemi diyetisyen yazdi spor icinde yuruyus oneririm size bu arada emziren anneler daha cabuk kilo verirmis hicbirsey kilo vermeye engel degil inanin yeter:)
Geçen yıl 20 kio verdim sonra hamile kaldım 15 ini geri aldım verebilicegime inanıyorum sadece biraz daha sabretmemlazim diyet için ama ben emzirirken kilo olanlardanım ilkimde 7kilo almıştım bunda bir kilo aldım simdilik almayı engelliyordu

Hoşgelmiş cennet kokulunuz. Sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömrü olsun inşallah.

Diyet diye bakmayın olaya. Şekeri sıfırlayın, unlu mamülleri minimum düzeye indirin farkı hemen göreceksiniz. Zaten bunların süte de bir faydası yok. Süt için size bol sıvı ve yeşillik lazım diye bilmiyorum. Canınız tatlı çekerse, hurma, incir, elma on numara ;)

Hoşgelmiş cennet kokulunuz. Sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömrü olsun inşallah.

Diyet diye bakmayın olaya. Şekeri sıfırlayın, unlu mamülleri minimum düzeye indirin farkı hemen göreceksiniz. Zaten bunların süte de bir faydası yok. Süt için size bol sıvı ve yeşillik lazım diye bilmiyorum. Canınız tatlı çekerse, hurma, incir, elma on numara :KK66:
Evet dün itibariyle bunları uygulamaya başladım inşallah işe yarar

Menum ve spor
Sabah 8.20 yumurta salatasi 1 kkpeynir domates 5 yesil zeytin

Ara 10.30 1 kivi 1 bardak sut

Oglen 12.40 6 kasik firinda sebze yemegi salata 1 dilim tb ekmegi

Ara 15 40 1 yesil elma

Aksam 18.00 haslanmis but salata

Su 3.5 litre
Spor 95 dk yuruyus
200 mekik

Menum ve spor
Sabah 8.15 1 haslanmis yumurta domates salatalik biber 1 kkpeynir

Ara10.30 1 dilim karpuz

Oglen 12.45 2 kozlenmis patlican 5 kasik yogurt 1 dilim cok tahilli ekmek

Ara 15.30 1 yesil elma

Aksam 18.00 mangalda bir derisiz but biber domates patlican 1 dilim cok tahilli ekmek

Su 3.5 litre

Spor 90 dk yuruyus
250 mekik

Hos buldum canim sen nasilsin neler yapiyorsun diyet spor nasil:)
Spor zaten nanay, diyet de hep hafta sonları sekteye uğruyor. Önceki hafta benim misafirim vardı, geçen hafta da ben birinde kaldım...oy oy oyyy. Yine çok almamışım ama, sirkeli suya bağlıyorum bunu.

Sen neler yaptın, güzel gezdin mi İstanbul'da?

Menum ve spor
Sabah hastanede tahlil verdigim icin birsey yemedim
Ara10.20 ayran 4 kuru kayisi
Oglen 13.30 tavuk salatasi 1 dilim cok tahilli ekmek
Ara 16.00 5 erik
Aksam 18.10 6 kasik patlican yemegi cacik 1 dilim cok tahilli ekmek

Su 3litre
Spor
120 dk yuruyus
40 dk domble +20 dk aletle calisma

Spor zaten nanay, diyet de hep hafta sonları sekteye uğruyor. Önceki hafta benim misafirim vardı, geçen hafta da ben birinde kaldım...oy oy oyyy. Yine çok almamışım ama, sirkeli suya bağlıyorum bunu.

Sen neler yaptın, güzel gezdin mi İstanbul'da?
Canim sporda cok zorlaniyorsan spor salonuna yazil istersen yada burdaki cuma zayiflama takimlarina katil istersen iyi motive ediyorlar tek basina zorlaniyorsun sanirim istanbulda anadolu yakasinda gezmedigim yer kalmadi nerdeyse
Uskudar kadikoy kartal bostanci kanlica... ayaklarim sisene kadar gezdim valla:KK55::KK55:

Canim sporda cok zorlaniyorsan spor salonuna yazil istersen yada burdaki cuma zayiflama takimlarina katil istersen iyi motive ediyorlar tek basina zorlaniyorsun sanirim istanbulda anadolu yakasinda gezmedigim yer kalmadi nerdeyse
Uskudar kadikoy kartal bostanci kanlica... ayaklarim sisene kadar gezdim valla:KK55::KK55:
Sende Asya'dan Avrupaya yürüyerek geçicek potasiyel görüyorum zaten:rolleyes::nazar:

İşten çıkıp spor salonuna gideceğime hiç ihtimal vermiyorum canım ya, ama inşallah şu 1 Mayıs da geçsin tatil sezonunu kapatıcam. Daha düzenli yiyip, spora özen göstereceğim.

Oncelikle kilo vermeye 4 subatta basladim ve kilolarım haftalara gore şöyle
Baslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5 (bugun ki kilom)

merhaba,
basarilar dilerim, cok guzel bir yol almissiniz zaten ;)

Sende Asya'dan Avrupaya yürüyerek geçicek potasiyel görüyorum zaten:rolleyes::nazar:

İşten çıkıp spor salonuna gideceğime hiç ihtimal vermiyorum canım ya, ama inşallah şu 1 Mayıs da geçsin tatil sezonunu kapatıcam. Daha düzenli yiyip, spora özen göstereceğim.
Insallah hakkinda hayirlisi olsun ben kilo vereceğine inaniyorum:)

Back
X