Evet cok spor yapiyorum10 hafta da 13 kilo. Çok başarılı bence. Spor da yapıyor musunuz?
Neler yapıyorsunuz mesela? yeme içme nasıl? Tebrikler bu aradaEvet cok spor yapiyorum
Tesekkurler sabah kahvalti mi kesin yapiyorum yumurta peynir domates salatalik aralarimda mutlaka var meyve yogurt sutte olabilir sebze yemegi oglen ve aksam yiyorum gunluk karbonhidrat yag protein oranina dikkat ediyorum spor olarak yuruyus baslangic olarak iyi geliyor karin bolgemde kilom daha fazlaydi onun icin mekik yaparim hergun su 2.5litre yada 3 litre daha az icmemNeler yapıyorsunuz mesela? yeme içme nasıl? Tebrikler bu arada
Spor 180 dk yuruyus
30 dk kosu
250 mekik
35 dk pilates
Başlangıçta spor olarak yürüyüş yapiyorsum sonra mekik ekledim sonra kosu sonrada pilatesi ekledim vücudum alisti yapmazsam huzursuz hissediyorumBunların hepsini aynı günde yapmadınız di mi? 3 saat yürüyüş üzerine yarım saat koşmak çok ağır gelmez mi?
Ya ben uzman değilim, ama ne bileyim çok gibi geldi. Yine de bir araştırın. Eklemlere vs fazla yüklenme olmasın. Bir de vücudda biriken asitten kurtulmak+ kas iyileşmesi için dinleme gerekiyor diyorlar.Başlangıçta spor olarak yürüyüş yapiyorsum sonra mekik ekledim sonra kosu sonrada pilatesi ekledim vücudum alisti yapmazsam huzursuz hissediyorum
Bazi gunler sporlarimi azaltiyorum cok spor yaptığımı hissedersem tabi.yaptigim sporlar cok abartilacak sekilde degil aslinda yürüyüş ve pilates yaparken sorun olmuyor zaten kosuyuda arada yapiyorum bos zamanim olursa bugun sinavlarim bitti bos zamanim vardi ekstra kosu yaptim cok yorgunsam yapmiyorum zaten yuruyus pilates mekik yaparimYa ben uzman değilim, ama ne bileyim çok gibi geldi. Yine de bir araştırın. Eklemlere vs fazla yüklenme olmasın. Bir de vücudda biriken asitten kurtulmak+ kas iyileşmesi için dinleme gerekiyor diyorlar.
Cok guzel. Azminiz daim olsun. :) Ben de mi bir topik acsam? Yillardir uzerime yapisan su kilolari vermek icin bir arac olur belki. Buraya yazicam diye yemem.Bazi gunler sporlarimi azaltiyorum cok spor yaptığımı hissedersem tabi.yaptigim sporlar cok abartilacak sekilde degil aslinda yürüyüş ve pilates yaparken sorun olmuyor zaten kosuyuda arada yapiyorum bos zamanim olursa bugun sinavlarim bitti bos zamanim vardi ekstra kosu yaptim cok yorgunsam yapmiyorum zaten yuruyus pilates mekik yaparim
Bencede bir deneyebilirsinizCok guzel. Azminiz daim olsun. :) Ben de mi bir topik acsam? Yillardir uzerime yapisan su kilolari vermek icin bir arac olur belki. Buraya yazicam diye yemem.
Tesekkurler. Sayenizde gaza geldim biraz :)Bencede bir deneyebilirsiniz
Insallah azminiz ve kararliliginiz daim olur:) hep bende sizin topigi takip ederimTesekkurler. Sayenizde gaza geldim biraz :)
Insallah azminiz ve kararliliginiz daim olur:) hep bende sizin topigi takip ederim
Bende hareket konusunda biraz tembeldim simdi evin en hareketlisi benim ben markete ekmek almaya gitmezdim hic simdi hep ben giderim hemde gönüllü olarak: )))Insallah ya, tembellik tavan :))
Su an cesit cesit abur cubur yiyorum, kapanis olacak insallah. Yarin basliyorum. 1 ay sifir seker, sifir unlu mamul, basit carbBende hareket konusunda biraz tembeldim simdi evin en hareketlisi benim ben markete ekmek almaya gitmezdim hic simdi hep ben giderim hemde gönüllü olarak: )))
Diyetisyene gidip bir degerlerine baktirsan genetik bir hastaligin varsa yada kullandigin ilac varsa ona gore diyet hazirlarlar sana kan degerlerinede baktir herhangi bir sorun var mi diye ben bu dediklerimi yaptiktan sonra diyete basladim birkac problemim cikmisti ilacla duzeltmistim böylelikle duzenli kilo verdimSu an cesit cesit abur cubur yiyorum, kapanis olacak insallah. Yarin basliyorum. 1 ay sifir seker, sifir unlu mamul, basit carb
Oldum olasi bir demir eksikligi var, onun icin bir takviye alicam yine. Onun harici bir de tiroid var maalesef, ama ikisi de bahane degil, yedim ve aldim bu kilolari. Haraket desen hafta ici 9 aylik bir bebek benden daha fazla kalori yakiyordur. Ama yeter artik ya, yaza en azindan bir kac parca kiyafet alirken daha rahat olmak istiyorum.Diyetisyene gidip bir degerlerine baktirsan genetik bir hastaligin varsa yada kullandigin ilac varsa ona gore diyet hazirlarlar sana kan degerlerinede baktir herhangi bir sorun var mi diye ben bu dediklerimi yaptiktan sonra diyete birkac problemim cikmisti ilacla duzeltmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?