Ballı yesilçayı deneyeceğim tesekkur ederimslm kızlar, aralık ve ocak ayı benim için en yoğun aylar, onun için pek yazamadım, ama 1. hafta 1,300 gr vermiştim. dün ikinci haftamı doldurdum. tartıldım 500 gr vermişim. Ama henüz spora başlayamadım. bu hafta iş yoğunluğundan başlayabilirmiyim bilmiyorum. evde koşu bandım var aslında ama akşamları yorgun oluyorum. Not: yeşilçayı içemeyen arkadaşım, ballı yeşilçay iç çok güzel..
Tebrik ederim eğer yağ oranı idealse kilo çokça yavas gidiyor azimle devamslm kızlar, aralık ve ocak ayı benim için en yoğun aylar, onun için pek yazamadım, ama 1. hafta 1,300 gr vermiştim. dün ikinci haftamı doldurdum. tartıldım 500 gr vermişim. Ama henüz spora başlayamadım. bu hafta iş yoğunluğundan başlayabilirmiyim bilmiyorum. evde koşu bandım var aslında ama akşamları yorgun oluyorum. Not: yeşilçayı içemeyen arkadaşım, ballı yeşilçay iç çok güzel..
Hoşgeldin . Ben sen 2 hafta oldu diyete başlayalı bu son diyet olcak İnsallah :)Merhaba kizlar. Bende diyetteyim bir haftadir. Size eslik edio yaziyim bende motivede olurum hem. 76.6 yla basladim. Simdi 75 im bir hafta oldu henuz. 63 olmak istiyorum. İnsallah bakalimm
Haftasonu kaçamaklar oluyor hic normalini bozma kaldığımız yerden devam . Diyetten önce hergün haftasonu gibi yiyorduk ufak kaçamaklar vücudu şaşırtır daha hızlı kilo veririzHaftasonu hic gelmese mi tartida 1 kilo az cıktım ya hemen saldım kendimi neyse evde bu is olmuyor en iyisi ise gitmek is yerinde daha dikkat edebiliyorum en azindan hafta ici kontrollu gidiyorum. Birazcik fazla kalori aldim sanirsam yazmasam daha iyi
Afiyet olsunBu sabah bi yumurta dom peynir zeytn kozlenmis kirmizi bibr birde bi kasik ton balik yedim bir dilim tam bugday ekmegi ve form cayiyla.
Bana kalırsa 4 gibi öğle yemeği yemektense ara öğün yap mesela süt iç meyve ye bence daha iyi sonuç alırsın cünkü 3 saat iki öğün arası için çok kısaBen gec kalktigim icin ara ogun yapmiyorum kahvaltimi 12 gibi yapiyorm ogle yemegi 4 gibi bide aksam 7. Aslinda metobolizmayi hizlandirmak icin ara ogun sartmis ama gec kalktigm icin cok oluyo sanki ihtiyac duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?