kızlar birde akşam saat kaçtan sonra yemek yemeyi bırakıyorsunuz
Anladım emziriyorsan normal tabiikiYa ben emziriyorum bide gcee 2 gibi falan yatiyorum acikiyorum o yuzden yemek yiyorum
Yağ oranın fazla ise yemeklerin yanında kesinlikle salata yemelisin sabahları aç karna ılık suya bir tatlı kaşığı sirke biraz limon sıkıp içebilirsin 2 hafa içip Bi hafta ara vererek . Spora gidiyorum evetslm kızlar, sorum olacak, benimde yağ oranım fazla sanırım. yağı yakmak için özellikle ne yapmak lazım ve neler yemek lazım...haftasonu bende biraz kaçırdım galiba, ama bugün hemen toparlıyorum.brsbsr sen spora gidiyormuydun, ben spor yapmadığım için sanırım yavaşım biraz
aynı durumdayım. ben bir de üstüne doğum yaptım, kilo aldım. şimdi hedef eski kiloma dönmek, sonra ideal kiloya...Öğlen sadece bir portakal yedim tabiki şok diyet yapmayacağım bugün iştahsızım ..
Benim elimde normalde sebze yemeklerini yemiyor karnıbahar yapınca içine biraz kıyma koyuyorum lezzetlendiriyor tavsiye ederimOglen cok az tursu yemegi yedim ekmeksiz. Daha sonra acikinca yarim bardak sut ictim. Aksamda salata ve karnabahar yedim. Bi karnabahr yaptim ye ye bitmiyo. Tek yiyen ben olunca
Benim elimde normalde sebze yemeklerini yemiyor karnıbahar yapınca içine biraz kıyma koyuyorum lezzetlendiriyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?