Azimle bir ay ...

Öğle yemeğimde 1 kase mercimek çorbası 3 adet köfte vardı ... Ara öğünüm ananas dilimi ve yağsız süt oldu . Akşam yemeğim bikaç lokma haşlama et oldu akşam ara öğün 1 mandalina 1 kücük havuçtu...

Bugün sabah kahvaltımda 2 mandalina vardı öğle yemeğim ise et sote oldu ekmeksiz yedim yanında 2 3 kaşık çorba içtim..

slm yazıyı okudum, çok enteresan birşey, bende 23 aralıkta başladım az yemeye ve benim hedefimde 1 aydı, bende çok uğraştım, aldım verdim kiloları ama artık yoruldum ve kendime dedimki adam akıllı bir yol belirle kendine, kendi vücudunu ve nelerden kilo aldığını kendin bilirsin dedim ve bende doğaçlama bir diyet yapıyorum kendimce bu cuma günü tartılacağım bakalım kaç kilo vermiş olacağım, ama başladığımda adetimin ilk günüydü ama olsun

Hoşgeldin öncelikle evet ben başlayalı 5 gün oldu diyet, rejim gibi kelimeleri hayatımdan çıkardım anladım ki tek sorun psikolojik açlıkmış canım sıkıldıkça yiyormuşum acıktıkça değil . Kendime cok güveniyorum bu defa güzel hissediyorum İnsallah olacak . Adetinin ilk günü olması iyi bence cuma günü tartıldığında daha cok eksi görüp daha cok motive olacaksın

Akşam yemeği yiyemedim bugün bulunduğum yer müsait değil . 4-5 lokma tahin helvası 3 zeytin ve 3 tane üçgen peynir yedim yanında 1 yuvarlak ekmek yedim ve şekersiz nescafe içtim . Bugün böyle oldu malesef

Bulunduğum yerde cok fazla kuruyemiş bisküvi sıcak çikolata salep kısacası abur cubur var ... dünden beri Bi tane sürmedim ağzıma bu beni daha da motive etti . Artık yolumu seçtim nerde olursa olsun hedefime ulaşmak için gerektiği gibi besleneceğim

Sabah kahvaltımda 2 tane üçgen peynir 5 zeytin 3 lokma tahin helvası ve 1 yuvarlak ekmek vardı . Ara öğün olarak 1 havuç 3 Burçak bisküvi ve şekersiz nescafe içtim . Bikaç gündür işe gitmediğim için 2 ana öğün 2 ara öğün yapiyorum yarın tartı günüm bakalım diyetisyen neler diyecek

Akşam yemeği olarak 1 tabak nohut yemeği yedim sabah haricinde ekmek yemiyorum Akşam ara öğünü olarak elma yiyorum yaşasın sağlıklı beslenme

slm bugün tam 1 haftam bitti, sabah tartıldım 1 kilo 300 gr vermişim. Az vermişim ama adetliyken kilo vermek biraz daha zor oluyormuş araştırmalarıma göre. Arkadaşlar hareket şart. bu haftada sporla destekliycem bakalım nasıl olacak. brs seni merak ediyorum, sen ne kadar verdin acaba

Kizlar bende diyetimin 8.gunu net 2 kilo verdi iki ogun besleniyorum pilav ekmek ara ogun yok 6 dan sonra asla bisey yok bol su gece your kūrū+Leslie 3 mil yapiyorum

maysa hoşgeldin, yoğurt kürünü nasıl yapıyorsun, senin yönteminde güzel, ama ben ara öğün yapmayınca diğer öğünde daha çok yiyorum, kan şekerim düşüyor. artık vücudumu tanıdığımı düşünüyorum. Eğer sen iki öğün yapabiliyorsan, senin yaptığın daha etkili bir yöntem, çünkü ben çok diyet denedim. seninki karatay diyetine çok çok benziyor... arkadaşlar birde herkes yaşını, çocuğu olup olmadığını yazarsa, metobolizma hızını karşılaştırmış oluruz

Canim ben karatay felan bilmiyorum iki ogun yiyorum ara ogun yok .senin design gibi once olsa yapamazdim ama yogurt kuru sanki iyi geliyo.gece uyuman once 3 kasik yogurt 1 tatli kasigi kirmizi pul biber ve 1 limon karistirp yiyorum.. 24 yasindayim 1 oglum var boy 172.kilo 86.. hedef:75

maysa bende 32 yaşındayım. bir oğlum var. kilom 69,5 hedef bir ay içinde 65'e inmek, şu yoğurdu bende deniycem. önemli olan bir iki gün değil, uzun süreli devam ettirmek, ancak o zaman sonuç alınıyor, herkese başarılar

Ben leslie in cok faydasini gordum..bide aspir yagini arastir bakalim.

Canim you tube 'a yaz leslie 3 mil die ben indirdim hergun aciyorum basliyorum onunla spora cok eglenceli 3mil=6 km denk geliyo cok terliyorum. ..insallj 5 mil yapicamm

Bugün geç uyandım ve uyandığımda cok acıkmıştım sabah kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 dilim kızarmış buğday ekmeği yarım kırmızı tatlı biber biraz dere otu ve yeşil çay vardı . Çok şükür evimdeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…