Merhaba hoşgeldin öncelikle. Ben de aynı durumdaydım dün keskin Bi karar verdim artık ömrümü diyete adamayacağım bir ay disiplinli yapıp bir ay da koruma yapıp bitireceğim bugünden itibaren diyetisyen eşliğinde devam ediyorum bu defa sonmerhaba bende 78 kiloyum 10 kilo vermem lazım aylardır bende ugraşıyorum. bir iki kilo veriyorum sanırım istikrarlı olamıyorum. devamlılığı sağlamak çok önemli
katılıyorum size umarım bu son diyetimiz olur.Merhaba hoşgeldin öncelikle. Ben de aynı durumdaydım dün keskin Bi karar verdim artık ömrümü diyete adamayacağım bir ay disiplinli yapıp bir ay da koruma yapıp bitireceğim bugünden itibaren diyetisyen eşliğinde devam ediyorum bu defa son
Şimdilik günlükte sadece ikimiz varız ben diyetisyen eşliğinde ilerlediğim için motivasyonum düşmesin diye evde hic tartılmıyorum haftalık kontrolüm olacak azalan kilomu ve diyetisyenin önerilerini sizinle paylaşırım tabikibenim de sabak kahvaltımda bir simit vardı. kızlar bu arada bir tartı günü yapalım mı en azından aramızda hırs yaparız. ne dersiniz.
Öğlen yemeğimde Bi kepçe kuru fasulye ve 3 kaşık yoğurt vardı çoğunlukla ekmek yemiyorum diyetisyenim sabah ve akşam bir dilim önerdi cok aç olursam hakkımı kullanacağım
benimde öğle yemeğim de yarım porsiyon orman kebabı,mercimek çorbası, bir adet muz vardı.Şimdilik günlükte sadece ikimiz varız ben diyetisyen eşliğinde ilerlediğim için motivasyonum düşmesin diye evde hic tartılmıyorum haftalık kontrolüm olacak azalan kilomu ve diyetisyenin önerilerini sizinle paylaşırım tabiki
inşallah bende büyük sabırla bekliyorum. cumartesi günü tartılıcam bakalım kaç kilo vermiş olacağım.sizinle paylaşırımİnsallah diğer diyetler gibi olmaz hedefe ulaşana kadar azimle devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?