- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.001
evet canım stede bişey var
ben yazdıklarınızı neden sonra görüyorum sayfa bile
atlamıyor
of küstüm oynamıyorum
canım oğluş 4 yaşına giriyor
evlendircez artık
herkese
ben çocuk yapcam diyor
valla utanıyorum
onunla biyere gitmeye
hem kız hem erkek diyo bide
nerden buluyo bulafları bilmiyorum
heheh prensese kız giren dul çıkacak desenearaba pc kısım elinde sağlam bişey kalmıyo maşallah
valla ne bi,lem her gece sabahlar olmasın fafenkhamileyken ne yiyip içtiysen artık
yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalımkızlar hepimiz bakımlı olalım sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane
evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas..
yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalımkızlar hepimiz bakımlı olalım sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane
evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas..
albüm yaparsın sadece arkadaşlarım görsün dersin o zaman kimse çalamaz şekerim yani genele geçmeyince alınamıyo
kıs iyi güsel diyonda birincisi ben kime göstereyimyani boşa zahmet bi yerde ikincisi hayatta 6 da bu iş için kalkmak tatiller torbaya mı girdi
heheh prensese kız giren dul çıkacak desene
valla ne bi,lem her gece sabahlar olmasın fafenk
e çocuk
zor durdu içerde erkenden çıkacaktı garibim
zati öylede oldu
20 gün önceden geldi
oh mis mis
kız yap albüm albümü yanlızca arkadaşlara ayarla
ne olacak
senin arkilerden başkası göremez ozaman
kıs iyi güsel diyonda birincisi ben kime göstereyimyani boşa zahmet bi yerde ikincisi hayatta 6 da bu iş için kalkmak tatiller torbaya mı girdi
thx for your help my darlıng
esmosa diyosun emmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm biz burada en magdurlariyiz yaaaa senin göstercek kimsen yok benim var ama göremiyor
heheh prensese kız giren dul çıkacak desene
ben kime süsleneyin kuzu? azerinin nilünün estosun kocasi var eee benimki zaten uzaktaaa
esmosa diyosun emmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm biz burada en magdurlariyiz yaaaa senin göstercek kimsen yok benim var ama göremiyor
bende evlı dıılm ama allahtan aynı mahalledeyız benımkıylebalkonun önünden gecıp durdu dün ahah bende cam sılıyordum, bahar temızlıgı yaptık demıstır ne hamarat kız dıye
süslen kız, kendını ıyı hıssedersın, resım cek yolla, cam fln ac görür senibenım ne güzel bır askım var öyle der
annem göster ama elletme dedicnm biz burada en magdurlariyiz yaaaa senin göstercek kimsen yok benim var ama göremiyor
len fıkrana koptum doğru:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:kıs böleeeee denir mi eline geçen falan deseydin bari banlanıcan yine o olucak: 9:
bende evlı dıılm ama allahtan aynı mahalledeyız benımkıylebalkonun önünden gecıp durdu dün ahah bende cam sılıyordum, bahar temızlıgı yaptık demıstır ne hamarat kız dıye
süslen kız, kendını ıyı hıssedersın, resım cek yolla, cam fln ac görür senibenım ne güzel bır askım var öyle der
arada bir yapiyorum ama cogu zaman canim istemyior
iste 10 yil sonra
prenses ve patsy