- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
evet canım benim oğluşun 12sinde doğum günü
hediyesiz gelmeyin yırtarım
ulen dağıtırım burayı
ya sitede ne var böyle
konuya aboneydim ama çıkmadı
ara ara zor buldum
kızlar dün aynen bu şekildim
http://www.fikrasayfam.com/wp-content/uploads/2011/08/deli.jpg için google görsel sonuçları
sana da gunaydin esmos
kiskanmayin be
Kiz ben bocugume de zaman ayiriyorum size de
Her yere yetisiyorum
Mesela su anda ayagimda kizi salliyorum kucagimda laptop la size yaziyorum
oh be canlandi burasi
babam geldi arabami aldi götürdü kendikini birakti :122:
kızlar dün aynen bu şekildim
http://www.fikrasayfam.com/wp-content/uploads/2011/08/deli.jpg için Google Görsel Sonuçları
oooooooooo tam bakim diyosun yanigünaydın mısabah 6dan berı ayaktayım, saclarıma bakım yaptım, banyo yaptım, agda yaptım..oh mıs gıbı oldum.. ojelerımı sürdüm..kahvaltımı yaptım..beyaz bır elbıse gıydım..saclarımı saldımm benımkı beni böyle görse agzının suyu akar sımdı cayımı yudumluyorum bırazdan cıkcam.carsıdan sızede bırseyler getıreyım mı kızlar
azerin sadece site degil benim pc yavas bugün nedense
eltine gitmiştin dimi e normal o zaman
günaydın mısabah 6dan berı ayaktayım, saclarıma bakım yaptım, banyo yaptım, agda yaptım..oh mıs gıbı oldum.. ojelerımı sürdüm..kahvaltımı yaptım..beyaz bır elbıse gıydım..saclarımı saldımm benımkı beni böyle görse agzının suyu akar sımdı cayımı yudumluyorum bırazdan cıkcam.carsıdan sızede bırseyler getıreyım mı kızlar
aaaa oyle mi
4 yasi mi oluyo
almazmiyiz hediyesiz gelirsek kesin kapidan iceri birakmazsin bizi
evet nilu site kafayi yedi bu gun cok yavas
yorulduğumdan kısım
ben eltime gidince böyle oluyorum
http://img230.imageshack.us/img230/1472/4262gif7ua1.gif
evet canım stede bişey var
ben yazdıklarınızı neden sonra görüyorum sayfa bile
atlamıyor
of küstüm oynamıyorum
canım oğluş 4 yaşına giriyor
evlendircez artık
herkese
ben çocuk yapcam diyor
valla utanıyorum
onunla biyere gitmeye
hem kız hem erkek diyo bide
nerden buluyo bulafları bilmiyorum
dimi ac ac viz viz geziyorum evdedüşün kıs bunları yemek yemeden yapıyo üstelik bi de yemek yiyen normal biri olsa artık nasıl tutarıs bilmiyom valla
araba pc kısım elinde sağlam bişey kalmıyo maşallah
oooooooooo tam bakim diyosun yani
guzel guzel
kiz bu fotodaki senmisin:26:
yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalımkızlar hepimiz bakımlı olalım sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane
evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas..
yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalımkızlar hepimiz bakımlı olalım sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane
evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas..
kıs gittim geldim hayla araba davasındasın limuzinlere gelesin inşallah
araba pc kısım elinde sağlam bişey kalmıyo maşallah